Utlačuje Zvukařina.cz Prodance a jejich zákazníky?

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pát 18. lis 2011 2:05:43

Tak na to jsem opravdu zvědavý. Je to takový zatěžovací test, do jaké míry je toto forum nezávislé a do jaké je i organizačně ovládáno několika většími přispěvateli. Nechám se překvapit, pro nás je to pochopitelně win-win situace, takže se nebudeme na rozhodnutí admina snažit nijak působit.

H.M.

Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin » pát 18. lis 2011 4:52:44

Ahoj Filipe a vůbec všichni, koho zajímá moje stanovisko: dokud to půjde, nehodlám nic řešit.

Jen krátce:
- Prodance zde vítám a jsem rád, že překonali svůj vrozený ostych
- z denního čtení jejich fóra vím, že umí argumentovat věcně
- toto fórum, idealisticky založené jako neutrální píseček, na němž si zvukaři a prodejci mohou vzájemně kopat do báboviček či se prostě ignorovat, je díky nim zase o něco komplexnější
- jsem si vědom, že my neprodejci z toho nemusíme mít vždy užitek, ale kdo nemá hlavu pouze pro zachování elementárních biologických funkcí, zorientuje se v odpovědích a vytvoří si vlastní názor.

Ano, toto fórum je "organizačně" (?to jsem úplně nepochopil?) ovládáno několika uživateli, protože nejsem v oboru taková autorita, abych se vyjadřoval se znalostí úplně ke všemu. Kdo se zde jakou autoritou stane, si proto určuje každý přispěvatel sám. Stejně jako zda si statut udrží, či se časem odkope.

V historii zatím muselo dojít pouze k jednomu zásadnímu zásahu proti uživateli / prodejci, který neakceptoval pravidla... Věřím, že impertinence nebudou nadále hlavním argumentačním nástrojem a začneme zase normálně pracovat.

Vzhledem k časné ranní hodině a osobní únavě se omlouvám, pokud můj příspěvek není tím, co si kdo chtěl přečíst.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » pát 18. lis 2011 9:39:12

Já bych jen doplnil, žádost a prosbu, aby se VŠICHNI nadále snažili vyhnout osobním inzultacím a osočování. Snažili se zachovávat pravidla, strukturu a přehlednost fóra.

Prostě, chovat se tak, aby pro nově příchozí, ale i ty co už tady jsou, to nepůsobilo dojmem, že se tady pár lidí dohaduje jak malí kluci, bez nějakého užitku.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pát 18. lis 2011 14:58:26

Měl jsem na mysli to, zda kromě admina o nějakém tom "dohledu" nad zlobivými přispěvateli rozhoduje ještě někdo další, občas to tady dělalo podobný dojem, že někomu hvězdičky stouply do hlavy a začal si hrát na šarži, která může ostatní sekýrovat a dělat jim přesně to, co by sama k sobě pokládala za urážku majestátu, případně demokracie.
Ano, jako všude se každý takový sám odkope a pro milovníky služebních postupů bych připomenul, že v armádách i jinde existuje cosi jako uznávání hodností a to bych tady pak musel mít těch hvězdiček asi tak osm, nicméně míníme se vypracovat opět od nuly, už brzo doženeme skeletona 88 :-)

H.M.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » pát 18. lis 2011 15:20:55

Tak momentálně má dohled nad fórem, nebo možnost s tím něco dělat pouze Martin. Pokud se někomu něco nezdá na jakémkoliv příspěvku, má možnost ho nahlásit (přes ten vykřičník), ale opět Martin rozhodne co se s tím bude dělat dál.

Hvězdičky nevypovídaj o tom kdo co umí, ale o tom kdo tady má kolik příspěvků a jak je tady dlouho. pochopitelně orientačním vodítkem být můžou. Rozhodně bych je nebral jako etalon.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pát 18. lis 2011 15:43:37

Ano, neberu je tak. Forum zatím zatěžovacím testem zjevně prošlo, což asi překvapilo hlavně ty, co si mysleli, že zde mají zajištěné nějaké privilegium.

H.M.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » sob 03. pro 2011 4:59:05

Zdeněk Prodance píše:1) oba příspěvky jsou víc jak tři roky staré
2) ani jeden není ode mne
... ano to mate pravdu. Proto jsem take nepsal "zakazal pristup" ale "zakazali" a mam tim na mysli vedeni vasi firmy (tedy firmy, ktere legitimne patri inkriminovane forum).
3) podle celého obsahu (a ani není potřeba hledat další kontext), jde spíš o projev poněkud originálního smyslu pro humor, jakým Milan, na rozdíl ode mne, disponuje.
... nemyslim, ze by bylo treba hulvatske chovani omlouvat radoby originalnim smyslem pro humor. Myslim, ze v textu mi bylo jasne a nevybirave naznaceno, ze vase forum je urcene vyhradne pro vase firemni ucely a ze na nem nejsem a nebudu vitan. Zmenilo se od te doby neco ?
občas to tady dělalo podobný dojem, že někomu hvězdičky stouply do hlavy a začal si hrát na šarži, která může ostatní sekýrovat a dělat jim přesně to, co by sama k sobě pokládala za urážku majestátu, případně demokracie.
... naopak, pokud si vzpominam za poslednich nekolik let se tu vesmes nikdo nechoval povysenecky, ani nejednal s ostatnimi arogantne. Pokud jste nejakym zpusobem ziskal dojem, ze si firma Audiopro toto forum uzurpuje pro sebe prostrednictvim moji ucasti zde (jak jste nekolikrat poznamenal na vasem firemnim foru), pak to byl dojem naprosto mylny, az bych rekl paranoidni. Toto forum je skutecne nezavisle a nabizi naprosto rovnoceny prostor k diskusi kazdemu, kdo ma k tematu co rici (jak ostatne muzete muzete videt).

Protoze je toto forum tematicky zamerene na zvuk a deni kolem nej, coz je tak trochu i muj obor (presto, nebo prave proto, ze jsem "jen zvukar"), snad vas neprekvapi, ze i ja mam k leckerym tematum co rici. Ba co vic, protoze se nase firma (tady myslim Audiopro s.r.o.) snazi vychazet svym zakaznikum vstric a pomahat jim resit jejich problemy, prijde mi logicke, ze jako zastupce distributora mnoha znacek z oboru, se tu vzdy snazim majitelum nemi zastupovanych zarizeni pomoci s jejich problemem, pripadne navrhnout reseni, o kterem jsem presvedcen ze jim jejich problem vyresi, ci potreby naplni. Myslim, ze vy se na svem foru, jakoz i nyni tady, snazite prakticky o totoez, a tak vam tento pristup jiste neni cizi (ano, to ze je mi vase forum do jiste miry zdrojem inspirace jsem skutecne myslel vazne).

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 03. pro 2011 15:25:32

Milana znám tak dlouho, že si troufnu nebrat všechny jeho řeči doslova. Uznávám, že mne ta jeho reakce taky spíš zaskočila než pobavila, ale zase třeba vím, že vtipy na téma kafe-Maryša různě trousí. O oficiálni stanovisko nešlo, jakkoli opakovanou reklamu na konkurenční zboží u nás opravdu netrpíme, nejsme nezávislé forum, nehrajeme si na něj.
Jo, spoustu let to tady bylo takové krásné a já jsem to najednou pokazil :-)

H.M.

Jose1
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jose1 » ned 01. dub 2012 21:14:19

- toto fórum, idealisticky založené jako neutrální píseček, na němž si zvukaři a prodejci mohou vzájemně kopat do báboviček.....

.....nějak tady z toho začínám mít plné oči písku.....!!

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » ned 01. dub 2012 22:51:28

Opravdu zrovna teď ? Co se takového hrozného stalo ? Uvědomuješ si, že jsi první, kdo zde reaguje po čtyřech měsících ? Já mám naopak pocit, že proti té první imunitní reakci už si to tady sedlo snad až moc a nudně se odpovídá na stále tytéž dotazy, protože začátečníci jsou líní až neschopní si všechny předchozí odpovědi najít nebo pochopit. Běžná rutina na každém písečku.

H.M.

TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasVv » pon 02. dub 2012 12:41:00

Třeba se všichni bojíme skvělého smyslu pro humor, který zlí konkurenti považují za projevy hulvátství :-)
Dělám, co mě baví.

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 02. dub 2012 12:59:50

Konkurenti mají s námi úplně jiné starosti než hodnotit můj smysl pro humor. Já se u práce taky rád bavím, jenom pro peníze bych to fakt nebyl schopen s takovým nasazením dělat, to si musím sebekriticky přiznat :-)
Mne překvapilo, že tady se napsaly čtyři stránky během jednoho měsíce někdy loni na podzim a pak to přirozeně usnulo, k čemu mlátit prázdnou slámu. Po víc jak čtvrt roce si najednou Jose1 postěžuje na nějaký písek v očích - takže se logicky ptám, kde se vzal ? Já předpokládám, že píše proto, aby vyvolal reakci, tudíž se mu jí dostalo, protože já na to opravdu jsem zvědavý. Pro mne je zpětná vazba důležitá vždycky a všude, nejen v akustice :-)

H.M.

Jose1
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jose1 » pon 02. dub 2012 19:39:58

....no není to až tak složité....
Prostě ne vždy při návštěvě fóra mám tendenci do všeho kafrat, číst si sáhodlouhé výlevy a zaujímat k nim stanovisko. Včera ten čas nastal......
Nic víc..... :wink:

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 02. dub 2012 20:31:21

A kde to bylo ?

H.M.

Návštěvník

Re: Utlačuje Zvukařina.cz Prodance a jejich zákazníky?

Příspěvek od Návštěvník » ned 01. zář 2013 6:39:50

To je sranda tady.
Prodance si s prudily zdejšího typu může vytřít zadnici. Kdo v Česku pořádá akce typu DEMO? Kdo poskytuje takový servis jako oni? Kdo z prodejců si stojí za svým názorem jako oni, i když to může znamenat ztrátů jednoho zákazníka, nebo zisku? Ukažte mi e-shop s takovou nabídkou a věcmi okolo, jako měření, fórum a podobně. M. Hrůza může děkovat velkému Bellovi za požehnání jako je H.Mašín, který má chuť se do takových diskuzí pouštět a hájit jméno firmy před takovými rejpaly.

Odpovědět

Zpět na „Bar“