American Audio VLP-1000
-
- Reklama
American Audio VLP-1000
Zdravím jaký máte názor na tenhle zes.? Nebo nevíte o nečem levném silném do 4L? Nejlepší jestly někdo má ňákou nabídku
Chci to na satelity 2x15+piezo od USblaster díky. 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
American Audio VLP-1000
Já bych neutrácel hrát to bude stejně se zesilovačem i bez
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
American Audio VLP-1000
dobrá dík . Pane Blaha Díky za urážku ale ty Us blastry Kdiž je trochu poladíte hrají opravdu dost dobře. A co je na tom k smíchu ? ten zesilovač je opravdu tak špatný za 4 tisíce ??
Nejsem milionář abych si kůpil zesilovač za 17L 
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
American Audio VLP-1000
kdysi sem si za "super peníz" koupil nejaký koncák, leží mi doma do teď hrál rok, potom nevydržel, (asi domácí výroba) problémy s brumem, váhou, našetřil jsem a koupil EAW CAZ2500 na bazaru sem ho sehnal za 6000kč! je to lehčí hezčí a líp to vapadá v kejsu a hlavne tomu věřím.
Zapřemýšlej, jesli není lepší pošetřit alespon na něco co má jistý servis (u dovozců přímo v čr)
jesli je otázka čekání dlouhá nebo ne, pokud je hodně akcí, tak to trvat nebude a vrátí se to, pokud jedna akci do roka (no to je i umj pripad, ale než to 3roky po sobe pujčovat..) tak si to zatím pujč a potom šetři.
Zapřemýšlej, jesli není lepší pošetřit alespon na něco co má jistý servis (u dovozců přímo v čr)
jesli je otázka čekání dlouhá nebo ne, pokud je hodně akcí, tak to trvat nebude a vrátí se to, pokud jedna akci do roka (no to je i umj pripad, ale než to 3roky po sobe pujčovat..) tak si to zatím pujč a potom šetři.
American Audio VLP-1000
Díky ja si ale myslím že kdiž to bude na ty středy hrát a když mám ještě zvlášt basáky že to nebude žádná smůla měl sem pučeny omnitronic P-500 a na Party Drum and Base to hrálo úplně na pohodu a myslím že ten american bude o něco výš jak omnitronick a skyteck nebo ne ? Tak mě poraďte co kůpit za 4000 kč
Díky..
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
American Audio VLP-1000
Nechtěl jsem nikoho urážet, bylo to myšleno úplně jinak, proto ten smajlík.
Ale je to tu opět, bedna 2x15" s citlivostí 100dB při kdovíjakým zkreslení a výkonem 500W (1000W MAX - to je Programm nebo Peak). Je prostě velká těžká nehrající kráva. V tomto případě i předražená, protože se dá sehnat kvalitnější bedna s jednou 15kou a stejnou citlivostí za míň peněz.
A že to nějak hraje, to hraje i Skytec a Omnitronik, záleží jak čistě, jak moc to musíš honit, jak to ovlivňuje další věci v řetězci.
Ale už jsem to dneska psal jinde, na párty pro 20 kamárádů dobrý.
Ale je to tu opět, bedna 2x15" s citlivostí 100dB při kdovíjakým zkreslení a výkonem 500W (1000W MAX - to je Programm nebo Peak). Je prostě velká těžká nehrající kráva. V tomto případě i předražená, protože se dá sehnat kvalitnější bedna s jednou 15kou a stejnou citlivostí za míň peněz.
A že to nějak hraje, to hraje i Skytec a Omnitronik, záleží jak čistě, jak moc to musíš honit, jak to ovlivňuje další věci v řetězci.
Ale už jsem to dneska psal jinde, na párty pro 20 kamárádů dobrý.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
American Audio VLP-1000
Tak že to sů velké to mě nevadí mám 18 let a že nehrají bych už vůbec neřekl rád bych vám to někdy pustil
a berte v ůvahu že si nemožu dovolit aparát za 200 tisíc 
American Audio VLP-1000
chtěl si vědět názor. tak ti byl řečen. život je svině, bohužel. ale pokud to máš jen na doma tak to buď v klidu. to je ok.
Listen... and enjoy the sound
-
djmayo
American Audio VLP-1000
S toho cinskeho bordelu patri American Audio este k tomu lepsiemu. Ked sa s tymi VLP neprehana su v celku spolahlive, pokial sa nezenu na limit. Na menej narocne pouzitie a hlavne uzivanie z rozumom staci. Tie bedne nodpisujem, ale asi drahsi zosil by sojm k nim tiez asi nekupil, mozno este Lexona 900XL alebo Sekaku PSA 3900...
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
American Audio VLP-1000
Hoši jako hromada debat tady je to totálně k prdu. Ty plečky nechodí solidně ani jedna a jde tu vlastně jen o to subjektivní měřítko "nějak to hraje" . Jo nějak jo ale jak? Proti tranzistoráku s 2W zesíkem docela jo, proti kvalitnímu systému asi tak jako ten tranzistorák proti těm keplum co tu řešíte.
Takže, Blaha je zřejmě zvyklej na střední kvalitu (obvyklou u nás) a nebo jí aspoň v dobré víře radí.
Poradit si evidentně nenecháte a dokud neuslyšíte (možná) rozdíl na vlastní uši tak se do krve budete hádat jak je omnišrot super , stejně tak i Skytec, různýtec a podobně. Není teda lepší si vyhledat starší vlákno kde se tohle milionkrát řešilo a řeší se dokolečka místo zakládání dalších a dalších stejných vláken? Komplet všechny tyhle zesy i s Americanem (kterej jedinej docela za tu cenu jde) jsou pomalý, obvodově blbě řešený. Ono to ani jinak nejde když to zákazník chce pomalu zadarmo.

Takže, Blaha je zřejmě zvyklej na střední kvalitu (obvyklou u nás) a nebo jí aspoň v dobré víře radí.
Poradit si evidentně nenecháte a dokud neuslyšíte (možná) rozdíl na vlastní uši tak se do krve budete hádat jak je omnišrot super , stejně tak i Skytec, různýtec a podobně. Není teda lepší si vyhledat starší vlákno kde se tohle milionkrát řešilo a řeší se dokolečka místo zakládání dalších a dalších stejných vláken? Komplet všechny tyhle zesy i s Americanem (kterej jedinej docela za tu cenu jde) jsou pomalý, obvodově blbě řešený. Ono to ani jinak nejde když to zákazník chce pomalu zadarmo.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...