Analyzér pro NTB s WIN7

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Aidzi
Nováček fóra
Nováček fóra

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od Aidzi »

Ahojte... Víte o nějakém slušném a funkčně pochopitelném analyzéru, který by makal na noťasu s WIN7, s připojeným měřícím mikrofonem (od DBX) přes interní zvukovku a pokud možno freeware? Dík za nápady.. :D
zblebt
Uživatel
Uživatel

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od zblebt »

Ahoj igore, problem bude hlavne to „interni”. Kdybys mel externi, bylo by to lepsi. Interni zvukovka totiz ma problem zpracovat takovy signal, i kdybys mikrofon napajel z pultu a vyvedl si ho pres insert, brumi a nektere frekvence jsou zkresleny.

Co se tyce software, funguje myslim pod win7 vse. (minimalne vzdy posledni verze)
Aidzi
Nováček fóra
Nováček fóra

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od Aidzi »

Hola.. Exterku mám taky, ale dost levný model.. Spíš mi napiš názvy, popř. zrovna linky.. Nějak nic nemůžu najít.. ;-) Dík
Mám ještě k dispozici M-Audio, ale to už nevyužiju, bo nemám na NTB FireWire... :-(
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od blaha »

Co takhle nejdřív použít hledání :evil: .

search.php?keywords=analyz%C3%A9r&terms ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Aidzi
Nováček fóra
Nováček fóra

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od Aidzi »

blaha píše:Co takhle nejdřív použít hledání :evil: .

search.php?keywords=analyz%C3%A9r&terms ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
Hledání jsem použil už dříve... ;-) Ale nemohl jsem se v tom vyznat... :-( Proto taky dotaz zněl : "Víte o nějakém slušném a funkčně pochopitelném analyzéru, který by makal na noťasu s WIN7..." Chtěl jsem vědět, s čím má kdo zkušenosti, kdo co používá a co bych mohl pochopit a jednoduše použít i já... Stahovat všemožné dema a pak zjistit, že jsou mi k ničemu a zasírat si tím compl, je trochu ztráta času a taky riziko.. Proto jsem ten dotaz položil.. Myslel jsem, že k tomu fóra slouží.. Když něco nevím, tak se zeptám.. ;-)
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od blaha »

V tom odkazu jsou hned dvě vlákna, která se tím zabývají, takže by bylo vhodné nejprve číst a pak se ptát přímo v nich a ne zbytečně zakládat vlákno třetí ;-) .

dotazy-a-rady-k-live-zvuceni-f17/pouziv ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér
zvukove-procesory-f10/pripojeni-analyze ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér

Zvukovka v noťasu nebude žádnej zázrak, externí (neuvádíš jakou máš) bude pravděpodobně lepší, ale pokud nebudeš mít slušnou zvukovku, je zbytečné kupovat DBX měřící mikrofon, to se radši spolehni na ucho. Mimochodem nemáš na NB ExpressCard slot, tam jde FW karta dokoupit. Jinak doporučuji stávající M-Audio prodat, pokud k němu nemáš možnost připojení a koupit místo toho třeba Lexicon Alpha, která se dá sehnat občas i na Aukru kolem litru, ale nemá Phantom, nebo pak nějakou USB M-Audio.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Aidzi
Nováček fóra
Nováček fóra

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od Aidzi »

Dík za odpověď... Mikdofon mám k dispozici od DBX, takže nemusím kupovat.. Jde mi o to, že bychom rádi vyzkoušeli i tuto možnost měření, abychom zlepšili zvuk.. Měl by to být jen doplněk..
A díky za rady..
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Analyzér pro NTB s WIN7

Příspěvek od safa »

že bychom rádi vyzkoušeli i tuto možnost měření, abychom zlepšili zvuk
... co od takoveho analyzeru pro tenhle ucel ocekavate, respektive co by mel umet ?
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“