Analyzér pro NTB s WIN7
-
- Reklama
Analyzér pro NTB s WIN7
Ahojte... Víte o nějakém slušném a funkčně pochopitelném analyzéru, který by makal na noťasu s WIN7, s připojeným měřícím mikrofonem (od DBX) přes interní zvukovku a pokud možno freeware? Dík za nápady.. 
Analyzér pro NTB s WIN7
Ahoj igore, problem bude hlavne to „interni”. Kdybys mel externi, bylo by to lepsi. Interni zvukovka totiz ma problem zpracovat takovy signal, i kdybys mikrofon napajel z pultu a vyvedl si ho pres insert, brumi a nektere frekvence jsou zkresleny.
Co se tyce software, funguje myslim pod win7 vse. (minimalne vzdy posledni verze)
Co se tyce software, funguje myslim pod win7 vse. (minimalne vzdy posledni verze)
Analyzér pro NTB s WIN7
Hola.. Exterku mám taky, ale dost levný model.. Spíš mi napiš názvy, popř. zrovna linky.. Nějak nic nemůžu najít..
Dík
Mám ještě k dispozici M-Audio, ale to už nevyužiju, bo nemám na NTB FireWire...
Mám ještě k dispozici M-Audio, ale to už nevyužiju, bo nemám na NTB FireWire...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Analyzér pro NTB s WIN7
Co takhle nejdřív použít hledání
.
search.php?keywords=analyz%C3%A9r&terms ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
search.php?keywords=analyz%C3%A9r&terms ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Analyzér pro NTB s WIN7
Hledání jsem použil už dříve...blaha píše:Co takhle nejdřív použít hledání.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Analyzér pro NTB s WIN7
V tom odkazu jsou hned dvě vlákna, která se tím zabývají, takže by bylo vhodné nejprve číst a pak se ptát přímo v nich a ne zbytečně zakládat vlákno třetí
.
dotazy-a-rady-k-live-zvuceni-f17/pouziv ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér
zvukove-procesory-f10/pripojeni-analyze ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér
Zvukovka v noťasu nebude žádnej zázrak, externí (neuvádíš jakou máš) bude pravděpodobně lepší, ale pokud nebudeš mít slušnou zvukovku, je zbytečné kupovat DBX měřící mikrofon, to se radši spolehni na ucho. Mimochodem nemáš na NB ExpressCard slot, tam jde FW karta dokoupit. Jinak doporučuji stávající M-Audio prodat, pokud k němu nemáš možnost připojení a koupit místo toho třeba Lexicon Alpha, která se dá sehnat občas i na Aukru kolem litru, ale nemá Phantom, nebo pak nějakou USB M-Audio.
dotazy-a-rady-k-live-zvuceni-f17/pouziv ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér
zvukove-procesory-f10/pripojeni-analyze ... lit=analyz" onclick="window.open(this.href);return false;ér
Zvukovka v noťasu nebude žádnej zázrak, externí (neuvádíš jakou máš) bude pravděpodobně lepší, ale pokud nebudeš mít slušnou zvukovku, je zbytečné kupovat DBX měřící mikrofon, to se radši spolehni na ucho. Mimochodem nemáš na NB ExpressCard slot, tam jde FW karta dokoupit. Jinak doporučuji stávající M-Audio prodat, pokud k němu nemáš možnost připojení a koupit místo toho třeba Lexicon Alpha, která se dá sehnat občas i na Aukru kolem litru, ale nemá Phantom, nebo pak nějakou USB M-Audio.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Analyzér pro NTB s WIN7
Dík za odpověď... Mikdofon mám k dispozici od DBX, takže nemusím kupovat.. Jde mi o to, že bychom rádi vyzkoušeli i tuto možnost měření, abychom zlepšili zvuk.. Měl by to být jen doplněk..
A díky za rady..
A díky za rady..
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Analyzér pro NTB s WIN7
... co od takoveho analyzeru pro tenhle ucel ocekavate, respektive co by mel umet ?že bychom rádi vyzkoušeli i tuto možnost měření, abychom zlepšili zvuk
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,