Mac G5 a zvuková karta
-
- Reklama
-
Radek Talapka
Mac G5 a zvuková karta
Zdravím,
Mám problém, chystáme výstavbu amatérského studia a naskytl se problém. Původní záměr byl koupit Apple G5 a zvukovou kartu M-audio Delta 1010. To jsem taky udělal a dneska když jsem to chystal zkompletovat zjistil jsem že můj Mac má pouze PCI-E sloty. A Delta je pouze PCI... Nějak mi tohle uteklo. Co teď? Koukal jsem ještě na zvukovku R.M.E. ale je taky pouze PCI... Nevíte někdo náhodou o nějaké zvukovce kterou by jsem mohl použít k Applu s alespoň 8 vstupy?... Předem dík
Mám problém, chystáme výstavbu amatérského studia a naskytl se problém. Původní záměr byl koupit Apple G5 a zvukovou kartu M-audio Delta 1010. To jsem taky udělal a dneska když jsem to chystal zkompletovat zjistil jsem že můj Mac má pouze PCI-E sloty. A Delta je pouze PCI... Nějak mi tohle uteklo. Co teď? Koukal jsem ještě na zvukovku R.M.E. ale je taky pouze PCI... Nevíte někdo náhodou o nějaké zvukovce kterou by jsem mohl použít k Applu s alespoň 8 vstupy?... Předem dík
-
Radek Talapka
Mac G5 a zvuková karta
Jsem se překliknul na kategoriich... prosim adminy aby to dali do "studia"
Mac G5 a zvuková karta
nepřekliknul, to já jsem téma ze studia přesunul do Příslušenství, protože pokud je výsledným smyslem celého příspěvku dotaz, jaká osmivstupá PCI-E zvukovka je vhodná k Apple, pak příspěvek patří jednoznačně sem.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mac G5 a zvuková karta
Co takhle externí zvukovky přes FireWire, tohle rozhraní je přeci dominantou hlavně Applu.
Pak se už nabízejí třeba:
M-Audio Profire 2626
MOTU 896mk3 Hybrid, 828mk3 Hybrid, Traveler MK3, 8pre
Pak se už nabízejí třeba:
M-Audio Profire 2626
MOTU 896mk3 Hybrid, 828mk3 Hybrid, Traveler MK3, 8pre
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř