EM 151 - aktiv
-
- Reklama
EM 151 - aktiv
dobry den,
mam doma rozdelane EM 151 korpus hotovej staci jen osadit ale napadlo me ze by nebylo spatne udelat je jako aktivky, pro nektere akce by byly jako delane abych nemusel tahat zes a speakon kabely.
co si o tom myslite? pripadne muzete me nekdo poradit kde by se dal sehnat nejaky rozumny modul zesilovace?
mam doma rozdelane EM 151 korpus hotovej staci jen osadit ale napadlo me ze by nebylo spatne udelat je jako aktivky, pro nektere akce by byly jako delane abych nemusel tahat zes a speakon kabely.
co si o tom myslite? pripadne muzete me nekdo poradit kde by se dal sehnat nejaky rozumny modul zesilovace?
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
EM 151 - aktiv
Já jsem si dělal aktivní odposlech (zárověn posloužil jako ročníková práce na střední) s modulem od http://www.aldax.cz" onclick="window.open(this.href);return false; konkrétně SPV 100
pro EM 151 to bude chtít více výkonu. Mrkni na jejich web a určitě si vybereš nějaký modul, buď jako stavebnici a nebo výkonější dodávají už sestavené.
Jestli vemeš stavebnici tak ti to přijde se vším potřebným. Všechny protikusy na prodrátování (napájení, signál atd), všechny součástky, podrobný manuál, vyvrtaný AL profil sloužící jako převod tepla z tranzistorů do samotného chladiče td
Kvalita suprová!
Akorát holt potřebuješ k tomu nějaké trafo a tím pádem váha pujde nahoru.
pro EM 151 to bude chtít více výkonu. Mrkni na jejich web a určitě si vybereš nějaký modul, buď jako stavebnici a nebo výkonější dodávají už sestavené.
Jestli vemeš stavebnici tak ti to přijde se vším potřebným. Všechny protikusy na prodrátování (napájení, signál atd), všechny součástky, podrobný manuál, vyvrtaný AL profil sloužící jako převod tepla z tranzistorů do samotného chladiče td
Kvalita suprová!
Akorát holt potřebuješ k tomu nějaké trafo a tím pádem váha pujde nahoru.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
EM 151 - aktiv
Myšlenka je to sice zajímavá, ale už trochu pochybuju o ekonomické výhodnosti. Jak jsem koukal na zesy od Aldaxu, tak by to chtělo asi SPD600, jenže tan dá 300W do 8 ohm, k tomu ještě trafo, navíc by v tomto případě byla škoda neudělat Bi-Amp. Ještě něco nabízí Dexon 300+100W Bi-Amp, ale tomu bych moc nevěřil a cena je tuším 4,5k nebo tak nějak.
No a při přičtení ceny EM151 se to rovná skoro ceně RCF ART315A.
V tomhle případě bych zůstal u zesilovače, a pokud řešíš váhu, tak když šáhneš po Behringeru NU3000 (2x440W@8ohm) tak ten by měl vážit kolem 3kg a stojí 6,5k. Víc bych neřešil.
A kabely bych neřešil, protože u aktivek ti reprokabely nahradí prodlužky a XLR kabely
.
No a při přičtení ceny EM151 se to rovná skoro ceně RCF ART315A.
V tomhle případě bych zůstal u zesilovače, a pokud řešíš váhu, tak když šáhneš po Behringeru NU3000 (2x440W@8ohm) tak ten by měl vážit kolem 3kg a stojí 6,5k. Víc bych neřešil.
A kabely bych neřešil, protože u aktivek ti reprokabely nahradí prodlužky a XLR kabely
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
EM 151 - aktiv
děkuji za názor, no když se na to dívám tak asi to moc ekonomické nebude no
a dexon rozhodně nee. Spíše mě to jen tak napadlo když jsem je měl rozdělané že by to nebyl špatný nápad, ale když se podívám na ekonomické hledisko tak to je vážně nevýhodné. Navíc je mám čem živit tak to asi řešit nebudu.
A je pravda že na ty prodlužky jsem zapomněl
bohužel napájet bezdrátově asi ještě neumíme že? 
A je pravda že na ty prodlužky jsem zapomněl
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
EM 151 - aktiv
Leda do každé bedny dva křečky do kola
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř