LDPN1522 nebo LDEB122?
-
- Reklama
LDPN1522 nebo LDEB122?
Cau, chtel jsem se zeptat jestli koupit http://www.audiotek.cz/product-34409-ld ... 12-ldeb122" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.audiotek.cz/product-31695-ld ... 5-ldpn1522" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vidim, ze LDPN1522 ma o dost vetsi SPL i kdyz ma mensi vykon. Pouziti bude bud pro odposlech a nebo pouziju jako satelity(soucasny RH sound bych pouzil na odposlech) pro rockovy veci. Pujdou pres to zivy veci.
Pripadne jit do uplne jine znacky nez LD systems?
Vidim, ze LDPN1522 ma o dost vetsi SPL i kdyz ma mensi vykon. Pouziti bude bud pro odposlech a nebo pouziju jako satelity(soucasny RH sound bych pouzil na odposlech) pro rockovy veci. Pujdou pres to zivy veci.
Pripadne jit do uplne jine znacky nez LD systems?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
LDPN1522 nebo LDEB122?
Ty tady jseš na fóru novej nebo co
.
Už by jsi měl pochytit, že nejnižší slušnej základ je EM151, co je pod je prakticky nepoužitelný, vůbec pro živý věci a vůbec pro rockový věci.
Aktuálně vím o člověku, kterej LDčka má (aktivní) a má s nima neustále problémy - asi studeňáky
.
Už by jsi měl pochytit, že nejnižší slušnej základ je EM151, co je pod je prakticky nepoužitelný, vůbec pro živý věci a vůbec pro rockový věci.
Aktuálně vím o člověku, kterej LDčka má (aktivní) a má s nima neustále problémy - asi studeňáky
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
LDPN1522 nebo LDEB122?
Ale jo, to jsem si nasel, ze se to tu nekolikrat psalo. Jen prave jsem proletel nektery veci a porovnal. Vyslo me to parametrama to samy +-, tak jsem se na EM151 ani neptal.
LD 350W/8ohm, 99dB
EM151 350W/8ohm, 100dB, navic je to stavebnice
Beru na vedomi ze je tam jinaci repro, ale je porad Eminence. Nejaky zasadni rozdil?
LD 350W/8ohm, 99dB
EM151 350W/8ohm, 100dB, navic je to stavebnice
Beru na vedomi ze je tam jinaci repro, ale je porad Eminence. Nejaky zasadni rozdil?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
LDPN1522 nebo LDEB122?
- Jednak údajům od LD fakt nevěřím, maj to tak zakamuflované, že údajema si nemůžeš bejt jistej. Teď jsem na to koukal v jiným vláknu, kde se někdo ptá na odpovídající zesilovač pro LD. EM 151 to má skutečně.
- Pak v LD bude Eminence, ale spíš Beta, v EM 151 je Delta.
- Zatím co LD má 350W Programm (asi)/700W PEAK (zničení), tak EM151 je 350W RMS/700W Programm a 1400W PEAK
- Další rozdíl je v driveru LD má BMS, EM 151 Selenium D220Ti
- Rozdíl bude asi i v kvalitě a konstrukci výhybky
- Prostě rozumě když si spočítáš součástky se bedna adekvátní EM151 za 5800,- postavit nedá.
Pochopitelně nebude to asi takovej průšvih jako RH , nebo Omni, ale zázrak to taky nebude.
- Pak v LD bude Eminence, ale spíš Beta, v EM 151 je Delta.
- Zatím co LD má 350W Programm (asi)/700W PEAK (zničení), tak EM151 je 350W RMS/700W Programm a 1400W PEAK
- Další rozdíl je v driveru LD má BMS, EM 151 Selenium D220Ti
- Rozdíl bude asi i v kvalitě a konstrukci výhybky
- Prostě rozumě když si spočítáš součástky se bedna adekvátní EM151 za 5800,- postavit nedá.
Pochopitelně nebude to asi takovej průšvih jako RH , nebo Omni, ale zázrak to taky nebude.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
LDPN1522 nebo LDEB122?
Dik, opet jsi nezklamal a udelal vybornou slohovou praci
jo je pravda, ze jsem se nepodival na udaj PEAK(abych porovnal).
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

LDPN1522 nebo LDEB122?
EM151 vychází na to, že je to stavebnice, opravdu překvapivě draho, přitom je úplně jasné, co v ní je a že už to levnější asi nemůže být. Proto je potřeba u všech mnohem levnějších hotových "značkových" beden být předem dost podezíravý a minimálně po tom skutečném osazení se ptát. Já jsem postupně nějaké bedny LD na zkoušku vzal a bylo to vždycky tak špatně, že jsme s tím nepokračovali. Když se podívám do papírů, tak jsme nakoupili asi 60ks ve zhruba 12 modelech a třetinu jsme nedokázali dosud prodat, ani přes zařazování do všelijakých výprodejů atd. Nemám z toho prostě dobrý pocit a zjevně ho neměli ani zákazníci. Možná je tohle už lepší, ale je to na vlastní riziko a já třeba to dál zkoušet nechci. Ono skutečně stačí dát o pár stovek levnější jeden reprák, o pár druhý, ještě dvě stovky ušetřit na výhybce, ladění nechat na Číňanovi a máte bednu, která hraje ještě míň, než stojí.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
LDPN1522 nebo LDEB122?
tady je zajímavá recenze na LD
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... zari~2009/" onclick="window.open(this.href);return false;
další recenze tu
testy-a-recenze-f128/repro-t2290.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... zari~2009/" onclick="window.open(this.href);return false;
další recenze tu
testy-a-recenze-f128/repro-t2290.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RCF, A&H, AKG, Radial, SommerCable, Neutrik, Amphenol, Hercules, Lexicon,...