Electro-Voice ZX4 - nazor

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
tonysoprano
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od tonysoprano »

poprosil by som o vase vyjadrenie pre kamosa ktory to chce na svadby a oslavy klasika party dj ... ohladom tychto bedni. Max tak pocitam do 150 ludi ale to je fakt strop bez subw to bude pouzivat.

dik
Dudel
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Dudel »

Prišiel som s nimi už do kontaktu - na to že sú také ľahké a plastové zahrajú slušne a vcelku nahlas, problém budeš mať ale určite s nedostatkom basov. Darmo plast je plast a mne to osobne vadilo aj vo zvuku. Pokiaľ silou mocou sub nechce ani v budúcnosti používať, možno by som si na jeho mieste priplatil za EV TX1152-ky.

Aký má koncák a rozpočet? Musí to byť pasívna bedňa?
tonysoprano
Uživatel
Uživatel

koncak ma starsie BV Audio 1000bm ale je malo hrane, zplasil to z nejakeho obecneho uradu kde to stalo resp sluzilo iba na hovorene slovo za babku. myslis si ze 12 palec v dreve zahra viac ako 15 palec v plaste? to maju az tak malo basov?
tonysoprano
Uživatel
Uživatel

tonysoprano píše:koncak ma starsie BV Audio 1000bm ale je malo hrane, zplasil to z nejakeho obecneho uradu kde to stalo resp sluzilo iba na hovorene slovo za babku. myslis si ze 12 palec v dreve zahra viac ako 15 palec v plaste? to maju az tak malo basov?
jemu sa hlavne jedna o to aby mu to zahralo cele pasmo a aby nemuse trepat subik sebou na nizkorozpoctove akcie .. ide iba o reprodukovanu hudbu a nakolko to je plast a nie drevo tak ho zaujimalo ako to hra lebo nikto to nema na predajni iba na objednavku
tonysoprano
Uživatel
Uživatel

nemusi byt pasivna ale ma koncak a vzhladom k tomu ze ja som si uz kupil TX1152 chcel ajj on nieco od EV lebo sme boli prekvapeny peknym zvukom ... ak by mal ist do aktivu tak iba vtedy ze preda koncak coz je cca 200 € real ze za neho dostane podla mna co by si mohol aktivne kupit? co doporucis?
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

200€ si myslím, že bude asi hodně.

Jinak pokud už máš TX-1152 tak víš, že to je 15" a ne 12". Cena je hodně podobné té Zx, bral bych TX.

Jinak ten zesilovač ti dá (co jsem našel) 2x500W@4ohm (tzn. 2x250-300W@8ohm), no a TX-1152 by měla unést i přes 2 násobek, takže výměnu zesu bych stejně do budoucna zvažoval.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
tonysoprano
Uživatel
Uživatel

ja som to zle napisal alebo pochopil ...myslel som ze ekvivalent zx 4 tzn k tomu 15 palcu hudobne a vykonovo bude tx 12 palec v dreve ale cele sa mi to akosi pomiesalo

tak asi aj mala zniet otazka lebo sa mu jednalo o usporu
ja tx 1152 mam a cakam uz iba na koncak v pondelok utorok nakolko ste ma zlomili na tu q99 tak dufam ze budem heppy
Odpovědět

Zpět na „Repro“