Výhybka pre EM D15LF + D220Ti + HM25-25
-
- Reklama
Mám možnosť kúpiť túto výhybku, ale sa chcem prv opýtať či je to dobrá voľba, nech opäť nekúpim nejakú sprostosť, čo my bude stáť doma.. Prikladám aj foto..
V inzeráte je napísane: Predám 2 ks pasívna 2-cestná výhybka s možnosťou prepnutia na PASIV / BI-AMP vhodná pre DELTA 15”+D220, alebo KAPPALITE3015+D2500ND 1700 Hz/12dB/500W. Cena 35,-Eur / 1 ks
A ešte malá podotázka, čo je to bi-amp..?
Rád by som ju použil na spomínané repro v názve threadu.. Ďakujem..
V inzeráte je napísane: Predám 2 ks pasívna 2-cestná výhybka s možnosťou prepnutia na PASIV / BI-AMP vhodná pre DELTA 15”+D220, alebo KAPPALITE3015+D2500ND 1700 Hz/12dB/500W. Cena 35,-Eur / 1 ks
A ešte malá podotázka, čo je to bi-amp..?
Rád by som ju použil na spomínané repro v názve threadu.. Ďakujem..
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Není, podívej se na PD, je tam v měření i schéma, a výhybka na Deltu a D220Ti má tuším 3 odpory (tady není ani jeden) a to by měli býještě minimálně po 2ks (kvůli watům). Taky má 4 koďany, tady sice 4 jsou, ale dva jsou do páru (C1a a C1b).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Ale keď si všimneš, tak dole z druhej strany DPS sa mi zdá, že sú aj nejaké výkonové odpory.. nieje to dobre vidieť, ale sú tam určite..
Pozeral som na PD a dokonca som písal aj pánovi Lukasovi Kosinovi z Reproobchod.cz, že čo by stála výhybka presne na moju zostavu, no vychádza to tam na 55€ za kus, tak hľadám niečo čo bude stáť menej, je mi jasné, že keď to nebude ono, tak to určite kúpim od neho, nech je to ako to má byť.. 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, nějaký odpory tam jsou, ale vypadá to, že jich je málo. Bude to nějakej kompromisní univerzál.
Já si výhybku stavěl podle PD a vyšli mě asi kolem těch 800,- Kč.
zvukova-technika-repro/prestavba-odposl ... ilit=laney" onclick="window.open(this.href);return false;
Já si výhybku stavěl podle PD a vyšli mě asi kolem těch 800,- Kč.
zvukova-technika-repro/prestavba-odposl ... ilit=laney" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Bez schema v ruce nemůže nikdo vědět, jestli to je nebo není vhodná výhybka, pokud se nebude schema shodovat s tím naším, tak to nebude vědět ani nadále, protože by se to muselo zapojit v bedně s reproduktory a ověřit měřením. Je to nejspíš nějaký "univerzál", jenže univerzální výhybky fungují asi tak dobře, jako univerzální falešné zuby. Přesto se v rozvojových zemích vyrábějí a prodávají i takové výhybky i takové zubní protézy. Podezřelá je samozřejmě také ta cena, pak cívka na jádře i pro driver a tento typ žárovek s tímto uchycením je proslavený poruchovostí. Biamp je zapojení bez pasivní výhybky, ten druhý konektor zřejmě jen propojí speakon s reproduktory. Podle té dvojice konektorů to spíš vypadá jako nějaký náhradní díl, ale označení bedny nebo výhybky (BSX...) nahoře se zdá být nevyplněné a nic mi to neříká.
Ano, přesně takhle vznikají ty hromady nepoužitelných věcí a nedostatek peněz na použitelné - výhodnými nákupy.
H.M.
Ano, přesně takhle vznikají ty hromady nepoužitelných věcí a nedostatek peněz na použitelné - výhodnými nákupy.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Ok, tak zatiaľ to nebudem kupovať, poslal som mu mail, nech mi to detailne odfotí a pošle, keď to budem mať, ta kto tu hodím, aby ste videli..
Ďakujem..
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Znova poradím, radeji půl roku nehraj a potom měj aparát který vezmeš připojíš a zapneš bez toho aby si se bál co kde shoří/vyhoří/vypadne!
aparát není tak dobrý jako jeho nejlepsí článek (jeden zlacený konektro od neutriku) ale tak jak je neslabší článek;)
Sory za OT
aparát není tak dobrý jako jeho nejlepsí článek (jeden zlacený konektro od neutriku) ale tak jak je neslabší článek;)
Sory za OT
Ok2MDK: nejsi off topic, uz jsem psal v jinem dotazu djducata, at to dela poradne nebo to necha jinejm. Ale ono je to lepsi nejak ojebat a kazit kseft ostatnim 
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
já nereším jesli vezme nekomu kšeft, to už je na okolí (nevím odkud je)
Jde mi oto že jde blbou cestou, cestou plnou adrnealinu pri každém zapnutí čekání na cvaknutí relátek v zesilovači pripadne první tony.
Stejně s problém ten kšeft neveme víckrát, ale jinak máš pravdu. Mám to jen na "hraní" jak male decko, ale este mi chybí kejs a doladit výhybku v stredovrchu. Taky sem nezačal dořbe dle mého a přijde mi slušné to jinému rozmluvit.
Jde mi oto že jde blbou cestou, cestou plnou adrnealinu pri každém zapnutí čekání na cvaknutí relátek v zesilovači pripadne první tony.
Stejně s problém ten kšeft neveme víckrát, ale jinak máš pravdu. Mám to jen na "hraní" jak male decko, ale este mi chybí kejs a doladit výhybku v stredovrchu. Taky sem nezačal dořbe dle mého a přijde mi slušné to jinému rozmluvit.
Ok, beriem Vás za slovo a nekupujem ju..
Našetrím a kúpim od niekoho kto vie čo robí.. 
btw: mám foto z druhej strany..
btw: mám foto z druhej strany..