Čo miesto Omnitronic P-2000..?

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
Zamčeno
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
djducato
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djducato »

Mám možnosť predať moje zosilňovače Omnitronic P-2000 a neviem čo kúpiť miesto nich.. :) Myslel som na Behringer EP 2500 ale čo ja viem, je to dobrá voľba..? Poprípade čo iné v rozumnej cene a podobného výkonu ako P-2000..?
Přílohy
01.jpg
02.jpg
03.jpg
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Vzhledem k tomu, že se celé dlouhé vlákno točilo PRÁVĚ KOLEM TOHO, ŽE MÁŠ TYTO ZESILOVAČE, tak mi připadá poněkud nesmyslné, abys je prodával a ani netušil proč a co si chceš/můžeš dovolit místo nich koupit. Nepřipadáš si sám občas trochu chaotický ? To pak zase budeme diskutovat o tom, jaké bedny se mají pasovat na nové zesilovače ? Už sis tady všiml, že se lidi obvykle na něco zeptají, vyslechnou si nějaké ty rady a kontrarady, upřesní si to a jdou a udělají ? Nikdo netáhne desetistránkové vlákno bezdůvodně ?

H.M.
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

=D> Tak přesně ten samej pocit z toho mám taky, to je na zabití. Akorát se divím, že už je neprodal a pak se neptal, to by odpovídalo.

Takže pokud chceš ty Omni opravdu prodat a ještě jsi nezačal s dalšíma investicema, snad nejlíp prodej všechno, pak si dej na kupičku utržené peníze s tím, že rozdíl od pořizovací ceny padl na vrub hlouposti. No a potom začni znova s dotazem, nemám žádné vybavení, chci zvučit pro tolik a tolik lidí, venku/vevnitř, styl ten a ten, jsem ochotný do toho investovat tolik a tolik. Najednou se totiž nikdo tady nebude muset držet původní blbé investice do hromady nekompatibilního vybavení a bude moci navrhnout kompletní funkční řešení bez nějakejch technickejch kompromisů.

Martine: Tyhle témata snad spoj, protože to bude ještě nadlouho:
zvukova-technika-repro/bsa-bl-15-vs-alp ... t3723.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
marian

Příspěvek od marian »

Zatial nic nepredavaj, na zaciatok ti k tym tvojim zamyslanym bednam aj budu vyhovovat. Pokial by si vymenil Omnitronic za Behringer nepolesis si ani vykonovo ani kvalitativne...

Ten Omnitronic P-2000 pokial sa nezenie do extremu je pomerne spolahlivy, vykonovo da cosi menej ako pise vyrobca ale podla mna pre teva k tym Em Kappa15LF+D220 resp Delta15LF uplne staci, lebo aj tak na plne gule to rvat do tych repro by bola jednak odvaha jednak nezodpovednost.

Ja vravim ze aj ked mas smejdovy alebo menej vykonny zosilnovac a kvalitne repro bedne tak to hraje furt lepsie ako smejdove bedne na znackovom zosilnovaci...
Raz som bol prinuteny hrat na zosilnovaci co daval ani 2*100W (lebo dalsi co daval 2*400W/8ohm som zapozical kolegovi na akciu a mna poziadali narychlo zaskocit a akceptovali nedostatocny vykon) a hral som s tym mensiu salu s asi 60-70 ludni kolko to dalo, dokonca ma piziadali trocha to stisit, boli to prevazne ludia okolo 40-50rokov...

Ak chces daco kvalitnejsie rovnakeho vykonu tak Crest CPX 2600, CC2800, QSC PLX 1804, 2502, CROWN XTI 2002, Ymaha P5000S...
djducato
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djducato »

Ok, tak ich zatiaľ nebudem predávať.. Išlo mi presne o tú kvalitu, lebo každý že Omnišrot a podobné názory a pritom doporučujú Behringera (čo si myslím, že je kvalitou dosť podobné), ale proste keď je taká možnosť, tak prečo ju reku nevyužiť, ale keď to nemá význam, tak to nebudem riešiť teda.. :)
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Kdy konečně pochopíš, že nejde o značku, ale o to, že ten zesilovač je dělaný na nějakou zatěžovací impedanci, přece jsem to jasně napsal někde na začátku toho původního vlákna, že s TĚMITO ZESILOVAČI je 8ohm akorát. Načež ty začneš vymýšlet, jak je vyměníš za něco, co bude na stejný výkon potřebovat třeba 4ohmy. To znamená zásadní změnu beden, zřejmě i druhu provozu. Jestli se v téhle branži chceš někdy pohybovat, tak se musíš naučit základy. Základy NEJSOU JMÉNA ZNAČEK a seřazení CO JE LEPŠÍ. Základy jsou elektrotechnika, akustika, mechanika, ekonomie...
Omnišrot a Behringer klidně můžou být "kvalitou" podobné zesilovače, ale pokud má jeden o 40% vyšší napájecí napětí, tak je prostě jen tak zaměňovat nepůjde. A pokud je něco odladěno s 8ohmovým středobasem, tak z toho 4ohmovou bednu NEUDĚLÁ SNADNO NIKDO.

H.M.
Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin »

zamykám
děkuju přispívajícím za trpělivé příspěvky
Zamčeno

Zpět na „Zesilovače“