HK Audio

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
FrantaVomacka
Uživatel
Uživatel

HK Audio

Příspěvek od FrantaVomacka »

Zdravim. Jake zkusenosti mate s touto znackou? Chteli bychom do skupiny poridit novy PA system. Hrajeme plesy i zabavy. Premyslel jsem bud o rade Elias popripade Actor. Nebo se vyplati treba kvuli hmotnosti a skladnosti koupit napr. Nexo PS10 s basovkama? Diky za nazory.
honza_s
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od honza_s »

Osobně bych bral Nexo... Je to celosvětově uznávaná "riderová" značka. HK audio je levná Čína o kousek lepší než Omnitragic a spol...
The best sound comes from one source...
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

honza_s píše:HK audio je levná Čína o kousek lepší než Omnitragic a spol...
... no to snad ... to zase asi neeee. Ne ze bych chtel Ouradovi nejak branit jeho znacky ale "o kousek lepší než Omnitragic" to mi prijde pomerne prikry srovnani.
honza_s
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od honza_s »

No co jsem měl možnost poznat HK audio, tak mě to vůbec nepřesvědčilo... Ale uznávám, že s Omni jsem to tošku přestřelil, nicméně bych fakt radši doporučoval to Nexo...
The best sound comes from one source...
FrantaVomacka
Uživatel
Uživatel

Nexo

Tak Nexo je samozrejme lepsi bezpochyby. Jde me spis o to, jestli se da srovnat komplet jako Actor od HK Audio s Nexo PS10 s basovkou a jestli prave to neni malo pro nase ucely. A PS15 jsou uz nad nas cenovy limit.
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

PSka budou hrat sroprocentne uplne jinou ligu, "neuhrajou" vsak tolik, co HK. Pokud bys chtel PS10, urcite s nejakym basem. Pokud PS15, zalezi na druhu akce. S oblibou pouzivam staryho LUCASe na odposlech pro bubenika, na malinkaty akce a spokojenost. Vahal bych vsak s "novymi modely", ktere maji presety typu "live, performance...". Jestli vsak podstoupis prime srovnani PS vs HK, nebude to dobre pro penezenku :-)
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

honza_s píše:Osobně bych bral Nexo... Je to celosvětově uznávaná "riderová" značka. HK audio je levná Čína o kousek lepší než Omnitragic a spol...
HK a omnitronik opravdu nestymuje. Zni to skojo jako hlaska od nejmenovaneho "kolegy" z firmy Prodance :-D
FrantaVomacka
Uživatel
Uživatel

Dalsi

Tak Nexo znam velmi dobre a je mi jasne, jak dojde k prime konfrontaci, jak to dopadne. Ale bohuzel finance jsou omezene.
Kdyz se zeptam vice ze siroka... Jsou rady Elias a Actor lepsi nebo srovnatelne napriklad s RCF 4PRO nebo podobnymi systemy jinych znacek?
Odpovědět

Zpět na „Repro“