Čím osadiť MT18..?
-
- Reklama
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Čím osadiť MT18..?
Ne, 18PZB100-4.
Je to mimochodem zhruba ten reprák (respektive jeho druhý následovník), se kterým ty svoje původní bedny Krampera dotáhl do nějakého výsledku. Ten se nikdy normálně neprodával, označení je 18/032, 18PZB46 už ano. Pokud vím, tak první reproduktory s tím "silikonovým spiderem", co se s ním občas někdo chlubí.
H.M.
Je to mimochodem zhruba ten reprák (respektive jeho druhý následovník), se kterým ty svoje původní bedny Krampera dotáhl do nějakého výsledku. Ten se nikdy normálně neprodával, označení je 18/032, 18PZB46 už ano. Pokud vím, tak první reproduktory s tím "silikonovým spiderem", co se s ním občas někdo chlubí.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Čím osadiť MT18..?
No je to trochu viac ako som mal v pláne, ale snáď to bude stáť za tie peniaze.. 
Počuj Hubert a čo tak B&C 18TBX100 - 1000W, 97dB, 35-1000Hz, X-max 9,0mm, hmotnosť 13,0kg..??
Počuj Hubert a čo tak B&C 18TBX100 - 1000W, 97dB, 35-1000Hz, X-max 9,0mm, hmotnosť 13,0kg..??
-
marian
Čím osadiť MT18..?
Vyssie Qcka a mensie EBP sa mi zdaju v MT18 skor nevyhodou ako vyhodou. Tusim som cital ze niekto s tym nebol v MT18 spokojny a potom riesil Tapedhornu.
Čím osadiť MT18..?
Počujte, fakt by to nešlo osadiť B&C 18PS76, resp. B&C 18PS100 kedže má 4" cievku.. Snáď by som tých 40€ navyše ešte zvládol.. Nejako som sa prerátal s financiami a nevychádza mi to na tie B&C 18PZB100.. 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Čím osadiť MT18..?
Tak to prostě nedělej. Mám dojem, že sem jsi přišel proto, že ti už došlo, že dosavadním způsobem (náhodné nápady a koupě) to nikam nevede. Jestli ještě ne, tak zase počkáme a ty si mezitím těch 100€ došetři nebo prodej nějaké nesmysly.
H.M.
H.M.
Čím osadiť MT18..?
Ok, tak teda šetrím..
Tu je foto, konečne mi dnes došli..
Inak sú to teda riadne obrovské kravy.. 
Tu je foto, konečne mi dnes došli..
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Čím osadiť MT18..?
Mýlí mne oči anebo je to dřevotříska v koberci ? Doufám byly za dovoz a nebylo to z žádné dálky. Jinak jsi zase akorát vyhodil peníze.
H.M.
H.M.
Čím osadiť MT18..?
Nemýliš sa, je to drevotrieska.. Ale za cenu 100€ sú super.. Krásne urobené, počul som ich hrať s PD188 a musím povedať, že hrali úžasne..
Ešte mám možnosť kúpiť Precision Devices 186 za celkom schopnú cenu.. To by šlo použiť..?
Ešte mám možnosť kúpiť Precision Devices 186 za celkom schopnú cenu.. To by šlo použiť..?
-
marian
Čím osadiť MT18..?
Dan Acoustic daval do toho boxu aj PD 156, nezda sa mi to az tak optimalny repro, ale vyhovuje tym co maju radsej viac zahuhlane - meke basy. Mohla by sa pouzit aj 4 ohm verzia ten repro by to mal zvladnut, nakolko ide pomerne dost nakrmit.
Čím osadiť MT18..?
No šrác čo mi ich predával, tak mal osadené PD188 a hralo to ozaj slušne.. Myslím, že tá PD186 má predsa len 5" cievku, čo nemôže byť na škodu..
Ale už je to aj tak jedno lebo sú tam B&C..
Ale už je to aj tak jedno lebo sú tam B&C..
-
marian
Čím osadiť MT18..?
BC 18pzb100-4 je pre teba najlepsia volba momentalne, jedine drahsie a 4 ohmove co by som v tom mozno skusuil je 18Sound 18LW1400 alebo LW2400, ale tam je cena skoro o stovku viac...
Čím osadiť MT18..?
Tak pevne tomu verím že je to najlepšie čím som mohol osadiť..
A cena už bola aj tak dosť.. 
On má síce 1000W ten 18LW1400, ale že nie je všetko o wattoch..
A čo som počul tak 18sound sa oddelila od RCF, začali vlastnú výrobu a že sú skoro taký drahý ako RCF.. No osobne by som šiel radšej do RCF, predsa má už len nejakú tradíciu..
On má síce 1000W ten 18LW1400, ale že nie je všetko o wattoch..
-
marian
Čím osadiť MT18..?
No ale od RCF je takmer nemozne zohnat 4 ohmovy repro, lebo ako OEM ich prakticky nerobia, iba Custom na zakazku priamo od vyrobcu a pokial viem tak neje mozny odber v jednotkach kusoch.
18Sound by nemali byt zle repra udajne ich pouziva aj EAW.
18Sound by nemali byt zle repra udajne ich pouziva aj EAW.
Čím osadiť MT18..?
No veď jasné je to predsa RCF..
Ja som nepovedal, že sú zlé, práve že je to verná kópia RCF, len s tým, že aj rovnako drahá.. Keby boli o 1/3 lacnejši, tak to by bol po nich len fukot.. 
- Martin S.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Čím osadiť MT18..?
18sound nejsou žádné kopie RCF. Dělají to lidé, kteří odešli z RCF a mají podobnou ideologii, takže jsou svým způsobem RCF podobné, avšak ne stejné nebo okopírované. Všechno má svou cenu a za 1/3 ceny to prostě nebude. Za 1/3 si můžeš koupit tak kopii RCF od Cimbaly... Jestli nemáš peníze ani na 18PZB100, tak běž raději do hospody na pivo.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;