Lexicon MPX100, Alesis Microverb IV nebo Alesis MidiVerb 4?
-
- Reklama
Který z těchto tří efektů je podle vás lepší?Využití při zvučení živé kapely na zpěvy.
Mám v racku Lexicon MPX 110, zvučím převážně akustickou muziku, folk, country atd. Jednoduchý, spolehlivý pro live zvučení. Jsem s ním spoky.
Na zpěvy bude asi lepší MPX100, neslyšel jsem ho teda, ale mám MX200 a jsem s ním spokojený. Microverb IV mám taky, na zpěv působé trochu syntetičtěji, já ho používám na kytary.
MidiVerb4 jsem neslyšel.
MidiVerb4 jsem neslyšel.
Nebo poraďte něco levného,použitelného do 3000Kč.
Mám možnost koupit Alesis Midiverb4 nebo Alesis Microverb4.Můžete mi někdo poradit jaký je mezi nimi rozdíl a v čem je který lepší?Použití na zpěv.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Midireverb má tlačítka, Microreverb knoflíky. Co preferuješ?
Midireverb vypadá dospěleji, lépe se edituje. Je dražší než Micro, ale jen o 500 levnější, než Lexicon MX 200, který bych stejně doporučil já, protože má dual engine a pohodlné ovládání z PC.
MPX100 je staršího data, ale hrát bude pěkně. Máš možnost jej vyzkoušet a porovnat?
Midireverb vypadá dospěleji, lépe se edituje. Je dražší než Micro, ale jen o 500 levnější, než Lexicon MX 200, který bych stejně doporučil já, protože má dual engine a pohodlné ovládání z PC.
MPX100 je staršího data, ale hrát bude pěkně. Máš možnost jej vyzkoušet a porovnat?
Dělám, co mě baví.