Scanic Giga Strobe 1500 DMX III připojení

Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
stepan

Příspěvek od stepan »

zdravím vás všechny,
doufám že se mi nebudete smát a nadávat mi do amatéra, ale mám doma Scanic Giga Strobe 1500 DMX III , a DMX sound pipe lite, bohužel stroboskop je moc silnej a ve většině prostor kde bych ho chtěl použít - sklep, chaty a tak nejsou dost silný pojistky, nemůžu ale přijít na to jak ho přes ten software zeslabit, návod je dost naprd a já už sem nad tim strávil spoustu hodin, ale říkám si že když de nastavit intensita vzadu na strobu ( nefunguje když beží přes DMX), tak by něco takovýho mohlo jít i softwarově,pokud někdo víte co s tím prosím poraďte děkuji
s pozdravem Štěpán
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Má 2 kanály, jedním se ovládá intenzita a jedním frekvence, ne nutně v tomto pořadí, ale většinou to je buď v manuálu, nebo přímo na zařízení, někde v rámečku u DMX zásuvek.

Pak si nastavíš pro DMX startovací adresu, třeba 1, na tý bude jeden ovládací kanál a hned na adrese 2 bude ten druhý. Takže jestli přes DMX ovládáš frekvenci, tak druhá sousední adresa bude pro intenzitu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Odpovědět

Zpět na „Světelné pulty, kontrolery, DMX...“