Zvukový procesor na kopák
-
- Reklama
-
knobtweaker
- Uživatel

Souhlas , malé kopáky nejsou problém , prostě potom ty nízké basy hraje víc basa. Samozřejmě záleží na stylu. Obecně ale , není zvukařův úkol předělávat kapelu k obrazu svému. Tzn. z akustické kytary nedělám kytaru elektrickou a z maléko kopáku velký. Já osobně používám enhancery jen naprosto vyjímečně. A co jsem měl tu čest s dobrými kapelami a jejich zvukaři , nepamatuji si že by to někdo používal. (maximálně maxx BCL od Waves - to je ale celý masteringový kanál) . většinou to funguje jako takové šidítko na nepříliš dobrých aparátech.
-
knobtweaker
- Uživatel

To Exxi , tak jednoduchý pohled na ozvučování jako má tvůj kamarád bych taky chtěl mít, jeden preset na všechno
) A co bubeník jemu se líbilo že mu gate zavíral kopák
)
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
já mám zkušensot, že bubeník nepoznal sampl na 14"kopáku.(alesis D4) a estě se chválil jak mu to krásně hraje:-)
Podotýkám že sampl byl na velké kopáky:-) Říkali jsme si že se budem muset priznat, no nestalo se
Podotýkám že sampl byl na velké kopáky:-) Říkali jsme si že se budem muset priznat, no nestalo se
-
knobtweaker
- Uživatel

14 palců kopák?! To kopal do virblu ?
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tohle sem střelil od oka, nevím ten rozměr přesně,ale tuším tom kolega mluvil, kopaček to byl věru maličký,(přišel mi strašne vtipný) tuším že byl doprovod xindla X. Ale sme OT nechal bych tak...
-
knobtweaker
- Uživatel

Tak to byl asi David Landštof. Ten si občas bere menší kopák , ale jemu to zrovna hraje dobře jak sviň.
-
knobtweaker
- Uživatel

neni to 14 ale 18
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Díky za opravení, ale přišel mi menší tak sem tomu 14" veřil.
Hráli fajně, teda až na manýr xindla - venku -20 a nás zerval jak hady ze na podiu musí být 20°C jinak nehraje. No ale z5 ke kopákúm:-)
Hráli fajně, teda až na manýr xindla - venku -20 a nás zerval jak hady ze na podiu musí být 20°C jinak nehraje. No ale z5 ke kopákúm:-)
-
knobtweaker
- Uživatel

No pokud to má v rideru tak to neni manýr.To je otázka smlouvy. A i kdyby ne , tak na podiu musí být teplota , která umožňuje bezproblémové vystoupení umělce což -20 rozhodně neni..
Ale teď už jsme dost OT, takže máš pravdu zpět ke kopákům . Trigering je třeba u metalu dost rozšířená technika , ale asi bych netrigroval někomu kopák bez jeho vědomí
)
Ale teď už jsme dost OT, takže máš pravdu zpět ke kopákům . Trigering je třeba u metalu dost rozšířená technika , ale asi bych netrigroval někomu kopák bez jeho vědomí
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že někdy otom neříct je dosti nefér, na druhou stranu, ve špatných sálech a na špatných bicích je to záchrana která nebolí..
este naposled: No pry měl, ale jde o soudnost, chcu mít na podiu 20? tak nehraju 22. 12 na náměstí. foukalo fest, tak to moc dobře vytopit nešlo. a už mlčím:-)
este naposled: No pry měl, ale jde o soudnost, chcu mít na podiu 20? tak nehraju 22. 12 na náměstí. foukalo fest, tak to moc dobře vytopit nešlo. a už mlčím:-)
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Však jste si již určitě dobře všimli, že nejsem zastáncem dělání něčeho, z něčeho co není.....
(...krásná to řeč)
Je jasné, že soudný bubeník rozumějící svému nástroji, nemůže očekávat od převráceného kotle na ležato, basy 22" šlapáku. Zatím mě nikdo k tomu nenutil.
Já jen čistě teoreticky, kdyby se někdo takový časem našel.....
(...krásná to řeč)
Je jasné, že soudný bubeník rozumějící svému nástroji, nemůže očekávat od převráceného kotle na ležato, basy 22" šlapáku. Zatím mě nikdo k tomu nenutil.
Já jen čistě teoreticky, kdyby se někdo takový časem našel.....
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mmno ono je to spis tak ze se vygeneruje a otevira gatem klicovanym z realnnyho kopaku a primichava k nemu na vystupu. Pouzivam to nekdy v SACu (ma to v sobe free kompresor od Cockos) na uplny kopakovy strepy, ale jako se vsim je s tim potreba zachazet opatrne.krtek007 píše: - zajímavá je funkce Sub-harmonic Synthesizer, která by měla basům (třeba z kopáku) přidat hloubku - frekvence, které se v signálu nevyskytují prostě dopočítá (odhadne
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,