Efektový procesor 4-8 vstupů/výstupů?
-
- Reklama
Chci se zeptat existuje nějaký efektový procesor tak 4-8 vstupů a výstupů aby bylo možné si na každý kanál navolit jiný efekt například 1 kanál hall, 2 echo, 3 chorus…. Budu moc rád za doporučení nějakého přístroje
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Obavam se, ze to budes muset resit 2-4 dvouprocesorovymi efekty. Napr. celkem levny a slusny je Lexicon MX200. Jde takto pouzit na 2 nezavisle kanaly.
Spis mi to pripada zbytecne. Ma to byt na nejakou celkem beznou muziku nebo nejaky zvukovy experiment?
Spis mi to pripada zbytecne. Ma to byt na nejakou celkem beznou muziku nebo nejaky zvukovy experiment?
Pokud je opravdu nutné mít možnost libovolně routovat a přehazovat efekty, pak by mohl vyhovovat notebook (či netbook) s 8ch zvukovkou. Pozor ale na latenci.
No chtěl jsem to hlavně kuli ušetření místa v racku což mi přijde lepší mít víc procesorů v jednom a také by my odpadlo i další dokupování efektů do budoucna. Můj součastný procesor už začíná zlobit tak jsem jen začal uvažovat o nějakém procesoru který má větší možnosti využití . Na ten Lexicon MX200 a MX400 jsem koukal což by pro mě mohlo být i dostačující ale u té MX 400 mě trochu odrazuje cena ale na druhou stranu je to kvalitní procesor.
Jestli někdo víte o nějakém podobném efektu tak budu rád za doporučení.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Teď se zeptám možná blbě, není 8 procesorů nějak moc.
Rozumě se dá vystačit se 2-4mi procesory (kanály). Když rozumě uvažuju pro každý efekt jednu monitorovou cestu, tak u pultu s 6ti AUXy se už při 4 procesorech moc odposlechy dělat nedaj, s 8mi je to tak hranice.
No a pulty s větším počtem AUXů tam se asi neřeší velikost efekťáku, nebo jsou digitální a efekťák mají v sobě.
Rozumě se dá vystačit se 2-4mi procesory (kanály). Když rozumě uvažuju pro každý efekt jednu monitorovou cestu, tak u pultu s 6ti AUXy se už při 4 procesorech moc odposlechy dělat nedaj, s 8mi je to tak hranice.
No a pulty s větším počtem AUXů tam se asi neřeší velikost efekťáku, nebo jsou digitální a efekťák mají v sobě.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Je to moc, taky jsem si vystačil z 2 ale ty 4 jsou řekl bych naprosto dostačující, spíš mě to zajímalo.