Ake basy k RCF ART 322A?
-
- Reklama
Ake basy k RCF ART 322A?
JEdna sa o takuto vec. Vlastnim satelity RCF ART 322 A. POtrebujm k tomu nejake basy , ale neviem ci radsej zvolit MT 18 a nejaky kvalitny koncak alebo 4 PRO 8003 od RCF. Nemali ste niekto moznost priamo zrovnat tieto bedne? Alebo skor povedane budu tie satelity stacit na moj ucel ? Bude to na zvucenie kapely v nejakych priestoroch adekvatnych na 2x sub po cca 1 KW.
Skuste mi pomoct a za rady dakujem.
Skuste mi pomoct a za rady dakujem.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ake basy k RCF ART 322A?
Ano, to jsou satelity, které by k sobě mohly mít 1kW sub každý a nebude to zbytečně moc. MT18Sub s optimálním zesilovačem (řekněme RMX4050HD v můstku na dva kusy paralelně, Ashly KLR3200 a víc ve stejném režimu atd.) bude hrát víc, než 8003-AS, ale je to také větší a složitější a musí být slušná výhybka anebo lépe DSP, takže rozhodně ne levnější.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Ake basy k RCF ART 322A?
Dakujem za odpoved
A stacilo by tie basy krmit naprikald EV Q99?(2800W 4ohm)
Ake basy k RCF ART 322A?
Este takto, stacila by teda vyhybka dbx, Rane? Pretoze zase ak by bol nevyhutny nejaky managment tak uz som skoro asi na cene dvoh aktivok a mam po probleme s nastavovanim a prepajanim.
ale tak zase , ked hovorite , ze to tlaci viac. Aj ste ich mali moznost priamo porovnat? Alebo sa bavime len v hladine teorie?
Dakujem.
Dakujem.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ake basy k RCF ART 322A?
Bedny jsem samozřejmě hrát slyšel, prodáváme je hodně dlouho. Ovšem myslím si, že čím lacinější bude ten zesilovač a primitivnější výhybka, tím to bude horší, než řešení s kompletem aktivních RCF beden. Pokud to má být lepší, tak se takhle šetřit nedá. Totéž platí pro různá alternativní "výhodnější osazení" MT18sub nebo dokonce jejich patlání z dřevotřísky apod.
H.M.
H.M.
Ake basy k RCF ART 322A?
Keby to bolo na Vas a mate sa rozhodnut na mojom mieste ..tak ktore prvky by ste k tomu doporcuovali ( vyhybka,zosilovac)???
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ake basy k RCF ART 322A?
Do toho se neumím vžít, nikdo neví, co pro druhého znamenají peníze, váha, pracnost, jestli ho baví se v tom hrabat a předělávat nebo chce mít svatý klid a v jakém to je (a mnoho dalšího), poměru.
Pro verzi s pasivními suby mi přijde zajímavá například nabídka Ashly, tam jsou jak zesilovače (KLR), tak procesory (Protea), oboje velmi slušné a cenově dostupné, plus procesory mají jednoduché ovládání přímo z panelu (jde to i z počítače). Ashly byla snad poslední významná americká firma, která na našem trhu ještě chyběla (nechápu proč, dovozců kdejakého šmejdu je tady plno) a jsem rád, že jsme do toho konečně šli my. Ale nejjednodušší řešení skutečně je dokoupit ty aktivky od RCF. Je to drbání na pravém uchu pravou rukou.
H.M.
Pro verzi s pasivními suby mi přijde zajímavá například nabídka Ashly, tam jsou jak zesilovače (KLR), tak procesory (Protea), oboje velmi slušné a cenově dostupné, plus procesory mají jednoduché ovládání přímo z panelu (jde to i z počítače). Ashly byla snad poslední významná americká firma, která na našem trhu ještě chyběla (nechápu proč, dovozců kdejakého šmejdu je tady plno) a jsem rád, že jsme do toho konečně šli my. Ale nejjednodušší řešení skutečně je dokoupit ty aktivky od RCF. Je to drbání na pravém uchu pravou rukou.
H.M.
Ake basy k RCF ART 322A?
To rozumiem bol oby to urcite jednoduchsie. No, predsa je azrazajuca ta cena je to 2x1369 EUR. Kdezto, keby zoebriem 2x MT a nejaky kvalitny koniec Napr. ashely + nejaka vyhybka , managment je to lacnejsie. je pravda , ze nejake hranie sa a laborovanie s aparatom v plane nemame. Ide mi predovsetkym oto aby to nejako znelo. skor by u mna rozhodovalo to ako by cez aktivne suby liezol kopak ( basovy bubon ) alebo basgitara. Ci by to cez tie hornflexy nebolo take prieraznejsie a tlakovejsie. Predsa 2 x MT + ashley KLR 3200 vyhadza nejako 2080 EUR plus nejaka ta vyhybka ci managment.
no , ked sa mam priznat tak teraz som v rozpakoch.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ake basy k RCF ART 322A?
S KLR3200 a Protea 3.24 (nejlevnější doporučitelné Ashly) to vychází prakticky 1:1 (Megaton uvažuji s LF18X400). Navíc je rack a trochu složitější kabeláž. Jakmile se z toho začne šetřit (aby se vůbec ušetřilo, protože toto jsou stejné peníze), tak už nejde o nic lepšího, běžná externí analogová výhybka nemá ani zlomek možností DSP a na rozdíl od výhybek v aktivkách není na podobnou sestavu optimalizovaná. Podobně se zesilovačem.
H.M.
H.M.