Skytec JPA 12

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Banner
Uživatel
Uživatel

Skytec JPA 12

Příspěvek od Banner »

Ahoj, jelikoz jezdim na tabory hrat, a mam maly rozpocet ...pouze 6000..a potrebuju aktivni repro. Mix mam Omnitronic, kabely taky. Bude to na tanecni hudbu a pro mikrak, ten mam taky. Nemate nekdo skusenosti s temi Skytecy? Ja vim, ze to nebude hrat nijak dobre, ale zabasuje to vubec? Korekce mam na ntb, na mixu a jeste jsou na te bedne, tak ja myslim ze ano. Vysky to snad taky nejak zvladne. 6000 za par reprosoustav! Nebo znate nejake jine repra? Diky za odpovedi.
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Co chceš slyšet, zvuk to vydávat bude, hrát na 99% ne. Věděl bych asi o 100 různejch věcech za který vyhodit 6k. Nevěřím ani jednomu z údajů co k tomu udávaj. To samý platí o tom, že nní řešení na všem nakroutit basy na max aby z toho lezly, jestli je ten reprák neumí zahrát, tak to stejně nepomůže a spíš uškodí.

Rada pro dnešní den, podívej se buď po bazarech, nebo kup jednu aktivku, alespoň o řád lepší, a s jistým servisem.
Tím mám na mysli, třeba toto (šáfá ti určitě podá reference :D ):
http://www.audiotek.cz/product-35886-behringer-b212d" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo ještě líp pro basy:
http://www.audiotek.cz/product-35887-behringer-b215d" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

To je tak trošku z bláta do louže a servis bude stejnej..ale jestli do toho ještě někdy chceš nějakou kačku vrazit tak vem ten behringer a potom někdy druhej.
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

No určitě bych nesnižoval Behringer na úroveň Skyteců a podobných ... teců :D . To samé platí o servisu. Za 6k se toho vymyslet moc nedá.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

Skytec je ta největší s*račka co jsem kdy viděl. Není na tom dobré vůbec nic. Nebrat ani zadarmo.....
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
timothy
Nováček fóra
Nováček fóra

Skytec JPA 12

Příspěvek od timothy »

sice trochu pozdě, :-D , ale nedalo mi to - "Skytec je ta největší s*račka co jsem kdy viděl." ... škoda, že jsi tu s*račku i neslyšel, není to zas až takový průser, za ty prachy...
Dudel
Uživatel
Uživatel

Skytec JPA 12

Příspěvek od Dudel »

Mám práveže z Frenka taký dojem, že mu rukami už skutočne čo-to prešlo...

Ja som tiež niekedy začínal na RH Soundoch a Omnitronicoch; vtedy som si to za tu cenu nevedel vynachváliť. Raz však okúsiš niečo lepšie a späť sa ani neobzrieš ... teda pokiaľ máš uši a hlavu na správnom mieste.
Odpovědět

Zpět na „Repro“