Výběr, dokoupení PA

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Výběr, dokoupení PA

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

12" ARTy v trojkové a pětkové řadě na tom jsou docela dobře s basy, protože mají stejný skelet s 15", hrají sice míň, ale nedá se říct, že by nešly dolů. Naopak 15" jsou podle mne lepší ve čtyřkové a sedmičkové řadě, neb jim už udělali jiný objem, než 12". Jít na bicí jen s 10" mi nepřijde jako dobrý nápad, pokud k tomu nebude minimálně ten ART705AS, co jsem doporučoval inzerát.

H.M.
lison
Uživatel
Uživatel

Výběr, dokoupení PA

Příspěvek od lison »

Ok, vemu zatim ještě jeden 12" a časem nákej subbas, mix buď Mackie ProFX-16 nebo nějak od A&H třeba Allen-Heath ZED16FX.
Tak díky all za rady!
Lentil.CZ
Uživatel
Uživatel

Výběr, dokoupení PA

Příspěvek od Lentil.CZ »

Zdeněk Prodance píše: EM151 není jediná pasivní a laciná 15+1", podle mne je v určitém smyslu levnější třeba Taurus 152-1, který je kompletně hotový a výkonnější, speciálně bez subů.

http://www.prodance.cz/protokoly/taurus ... egaton.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma smysl menit pokud mam EM151 za zminovany Taurus 152-1, pokud potrebuju vetsi vykon a nebo poridit radeji dalsi EM151? EM151 byli myslim dve rady a ja mam tu starsi(jinak ladena by mela byt), takze pokud bych chtel rozsirit, musel bych asi menit i stavajici EM151. Pod to chci porizovat 2x MT18SUB/X na stranu(pripadne poridit jiny SUBy).
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Výběr, dokoupení PA

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Má a nemá, rozdíl je především v 15", který je silnější, umí zahrát větší basy, ale nějaký rozdíl kategorie to není, zvlášť když suby budou. Nemůže to prostě s jedním 1" driverem, navíc v podstatě shodným, hrát výrazně víc, kdežto dvě bedny mohou, ovšem ne do stejného prostoru, takže se jimi přidá spíš do šířky než do dálky.

H.M.
Odpovědět

Zpět na „Repro“