Problemy s RCF (ake su Vase skusenosti)
-
- Reklama
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

Cafte zvukari som majitelom peknej kopy repro RCF a v poslednej dobe sa na mna lepia same problemy s touto znackou. Rovnaka zavada pri dvoch kusoch ART 425 A (vypadava znicoho nic basovy reprak po dvadsiatich minutach od zapnutia zacne blbnut nemusi byt vobec nahlas staci ked je zapnuta cim je dlhsie zapnuta tym to castejsie robi az po cca hodine zostane basak celkom ticho.) Tento problem mam u dvoch kusov( inak bedne su cistonove) samozrejme som ich reklamoval u predajcu po 40 dnoch sa mi prva ta co vydrzala hrat 20 minut vratila s vyjadrenim servisu ze bedna ma v sebe ochranu a vypina ju preto lebo do nej ide prebudeny signal...
(neviem kto by sa mal skor prebudit) ze vraj v RCF im to nic nerobilo a ze bedna je v poriadku. takze takto opravili jednu. Ta druha je v taliansku a zevraj nevedia prist na chybu co jej je. Tam ten basak pre istotu prestal hrat nadobro.
Chcem sa teda spytat majitelov takychto bedni na problemy lebo mam pocit ze je to vyrobna skryta vada a chcel by som tieto premilene bedne vratit.
Problem 4PRO 8003 AS - prestala mi blikat ledka signalu uz v druhej bedni ale to az tak velmi netrapi skor tie 425 lebo byt 40 dni bez vercajchu a potom aj tak nefunguje tak to je moc.
Preto ma zaujima ake su Vase skusenosti s RCF 425 A ???
Chcem sa teda spytat majitelov takychto bedni na problemy lebo mam pocit ze je to vyrobna skryta vada a chcel by som tieto premilene bedne vratit.
Problem 4PRO 8003 AS - prestala mi blikat ledka signalu uz v druhej bedni ale to az tak velmi netrapi skor tie 425 lebo byt 40 dni bez vercajchu a potom aj tak nefunguje tak to je moc.
Preto ma zaujima ake su Vase skusenosti s RCF 425 A ???
-
banach
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak tyhle nové řady, ale arty 2 a 3 řady vydrží snad všechno, taktéž řada TT je poměrně trvanlivá, snese i hrubé zacházení a profi nasazení. RCF sem vozí Hrůza, v servise je šéfem p. Patera, který je sice na první pohled nepříjemný, ale domluvit se se servisem lze, maj tam šikovné kluky. Tak nejdřív bych zavolal tam a poptal se, jak to je, budou to vědět nejlépe.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Pokud jsem to v jiném vláknu dobře pochopil, nepochází tyto kusy od nás a je zatím nejasné, kde k nim pan Pastorek přišel. V žádném případě se nejedná o nákupy v továrně RCF, to jsme si opět ověřili, firma Adam a syn o slovenské zastoupení už dávno přišla. Jak jsem už napsal, další debatu má smysl vést jedině s výrobními čísly v rukách, to možná něco osvětlí. Já podobnou situaci pamatuji s Tapco, kdy my jsme prodávali ve velkém a bez problémů a ze Slovenska a východních Čech byly stížnosti na neuvěřitelnou poruchovost, ovšem k nám ty porouchané kusy nikdy nedorazily na opravu, natož záruční, neb přišly bůhvíodkud a pokud se reklamace a servis rovněž dějí bůhvíkde, tak to může dopadat bůhvíjak. To je prostě riziko nákupů za nejnižší cenu na nesprávných adresách.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

No ved to kupil som u Adam a Syn v marci 2012 tieto nie moc vydarene kusy a tu prvu po reklamacii dali mi to aj s original vyjadrenim s RCF Taliansko ze vyrobca vyskusal a chybu nenansiel alebo tak niejak som si to prelozil... A k druhej sa este nevyjadrili ta je ze vraj v taliansku...
Posielam seriove cisla pre kontrolu mozno budeme vediet nieco viac.
KGXY 22302- po case vypina basak v RCF nic nezistili zevraj je ok
KGXW 22301- v oprave v RCF nevedia co snou....
Posielam seriove cisla pre kontrolu mozno budeme vediet nieco viac.
KGXY 22302- po case vypina basak v RCF nic nezistili zevraj je ok
KGXW 22301- v oprave v RCF nevedia co snou....
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

Tiez sa mi zda postup cudny lebo by som skor cakal ze ked nevedia co im je,tak to chytia hodia do smetaka a poslu nove dva kusy a vec je vybavena. Uz neviem co mam robit ...
Inak este jedna vec zasa celkom zadarmo neboli cena za ktoru som ich kupil zodpoveda + - cene na trhu.
Inak este jedna vec zasa celkom zadarmo neboli cena za ktoru som ich kupil zodpoveda + - cene na trhu.
vo firme mame 2ks Art712. 2 roky hrali fajn, trocha ja oprsali ale vstko ok. po 2 rokoch 1mesaic po zaruke skapal zosik v jeden z nich. oprava v prazskom prodanci 200€
inak nanich nedam dopustit. hraju krasne, prijmene do usi a zvladaju ist aj dolho do limitu.
inak nanich nedam dopustit. hraju krasne, prijmene do usi a zvladaju ist aj dolho do limitu.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Takže jsme se ptali přímo v RCF a tam žádný záznam o servisu těchto beden nemají, bylo by možné dodat kopie, ze kterých by bylo jasné, kdo to vlastně vystavil ?
H.M.
H.M.
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

Dnes dorazila jedna opravena 425 uz ju mam doma vymenili v nej basak absolvoala 2 hodinovy test zatial je to ok. To bola ta co zaca vypinat basak a ku koncu uz nehral vobec. tu co blbne menej som im tam poslal dneska znovu uvidime ako to dopadne.
Bez dechu čekáme, komu to vlastně posíláš 
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

No mam pocit ze to posielam presne tam kam to patri nakolko som do RCF pisal mail ked sa mi to tiez zacalo zdat podozrive a aj mi odpovedali s ospravedlnenim za to ze na tej prvej chybu prehliadli.A mozno aj to bol dovod ze po mojej komunikacii s RCF Taliansko mi druhy reprak do 4 dni poslali.(opraveny) 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Jo, jsem taky zvědavý, co z toho nakonec vyleze. Nicméně jako zastoupení RCF nemůžu nechat jen tak, že pan Pastorek tady cosi prodává, není schopen sám zajistit servis (to je podmínka, my samozřejmě žádné bedny nikam do Itálie neposíláme) a ještě navíc nespokojenému zákazníkovi vysvětluje, že si má koupit Turbosound. Kdybyste si to nechali mezi sebou, tak by mi to asi bylo úplně jedno, ale jakmile jsi to začal rozmazávat tady, tak se samozřejmě už pokusíme pravdy dobrat. Pokud ty nemáš zájem zjistit, oc o vlastně jde (tedy nám nedáš žádné další podklady), tak to je tvoje věc, každý má samozřejmě právo nakupovat kdekoli, na to existují i judikáty.
Ovšem nechat si parazitem a to ještě skutečné práce neschopným parazitem, poškozovat značku, nemám v úmyslu.
H.M.
Ovšem nechat si parazitem a to ještě skutečné práce neschopným parazitem, poškozovat značku, nemám v úmyslu.
H.M.
-
Greeny Prodance
Skutečně by stačilo úvést tu mailovou adresu servisu RCF a jistě bychom se k tomu, co to je za servis, a proč nepřijdou na jednoduchou závadu napoprvé dobrali.
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

Mail do rcf som nasiel na ich stranke. Myslim ze dake falzifikaty urcite nemam. Tie bedne totiz pokial hraju hraju vyborne. samozrejme niesu to moje prve RCFky a viem aj podla balenia ked som ich kupil ako ma original RCFka zabalena vyzerat tiez na krabiciach origos nalepky s seriovym cislom atd dokonca nalepka prepravnej sluzby taliansko - slovensko atd... Inak mimo recou teraz mam kupene dve jazdenky 4pro 8003 ktore mali rovnake nalepky ale mam ich s druhej ruky a povod maju v Prodance.
Mne je v podstate jedno kde si kupim bednicky to tu nechcem riesit skor tu riesim poruchy co sa mi vyskytli na nich samozrejme pokial mi je jasne ze mam original RCF horsie by bolo keby som si kupil dake napodobeniny to by som uz potom riesil distribuciu atd...
Inak myslim ze tiez nieje dakym tajomstvom ze skoro na kazdej 4Pro 8003 AS prestane po case blikat signalova ledka a pri pouziti obratenej faze a aktivovaneho crossovera sa v crossnutom signale teda v satelitoch zacnu objavovat vsakovake pazvuky. osobne s tym mam skusenost a docital som sa to tiez na dakom vygooglenom anglickom fore . Trosku mi je ale cudne ze tu nikto otom este nepisal . Ked som kupoval tieto jazdenky(4PRO 8003) v senici od dakej rockovej kapely mali styri kusy na predaj tiez im na dvoch neblikal signal.
Skor ako distribucia a vyhradne zastupenie ma skor zaujimalo ake su skusenosti ostatnych majitelov tychto reproduktorov ci sa nahodou nestretli s rovnakym problemom ako ho riesili atd. atd.
Osobne mam repro iba zncky RCF a keby niet tychto problemov bol by som celkom spokojny je mozno pravda ze keby som ich kupil v Prodance reklamacia by isla podstatne rychlejsie ale skor ma trapi ze sa vobec posralo...
Mne je v podstate jedno kde si kupim bednicky to tu nechcem riesit skor tu riesim poruchy co sa mi vyskytli na nich samozrejme pokial mi je jasne ze mam original RCF horsie by bolo keby som si kupil dake napodobeniny to by som uz potom riesil distribuciu atd...
Inak myslim ze tiez nieje dakym tajomstvom ze skoro na kazdej 4Pro 8003 AS prestane po case blikat signalova ledka a pri pouziti obratenej faze a aktivovaneho crossovera sa v crossnutom signale teda v satelitoch zacnu objavovat vsakovake pazvuky. osobne s tym mam skusenost a docital som sa to tiez na dakom vygooglenom anglickom fore . Trosku mi je ale cudne ze tu nikto otom este nepisal . Ked som kupoval tieto jazdenky(4PRO 8003) v senici od dakej rockovej kapely mali styri kusy na predaj tiez im na dvoch neblikal signal.
Skor ako distribucia a vyhradne zastupenie ma skor zaujimalo ake su skusenosti ostatnych majitelov tychto reproduktorov ci sa nahodou nestretli s rovnakym problemom ako ho riesili atd. atd.
Osobne mam repro iba zncky RCF a keby niet tychto problemov bol by som celkom spokojny je mozno pravda ze keby som ich kupil v Prodance reklamacia by isla podstatne rychlejsie ale skor ma trapi ze sa vobec posralo...
-
DEEJAY MCJ
- Uživatel

A etse mam jednu otazku . Vela ludi od fachu odcudzuje tieto RCF zato zevraj zosilovace v nich montovane su tvrda cina. Aka je realita? Je pravda ze tieto zosilovace sa vyrabaju v cine???
A este jedna vec- ako su chladene zosilovace v 8003 lebo ked som ich kupoval cital som ze maju dake chladenie ale daky ventilator alebo nieco podobne nieje vidiet. je nieco vo vnutri ??? alebo ako to funguje lebo tie 8003 sa dost rychlo rozblikaju do limitov .
A este jedna vec- ako su chladene zosilovace v 8003 lebo ked som ich kupoval cital som ze maju dake chladenie ale daky ventilator alebo nieco podobne nieje vidiet. je nieco vo vnutri ??? alebo ako to funguje lebo tie 8003 sa dost rychlo rozblikaju do limitov .
-
Greeny Prodance
U jedné várky starších 4PRO 8003 se měnily input boardy, právě z důvodu deformace zvuku v satelitech. Tyto výměny jsme prováděli našim zákazníkům zdarma. Od té doby se tento problém nevyskytuje.