Aktivní RCF bedny pro kapelu
-
- Reklama
Zdravím potřebujeme sehnat 2ks Aktivních nejlépe RCF beden. cca do 35 000 tis. máte nějaké návrhy?
- gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
http://Www.prodance.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tam jim rekni, k cemu konkretne to chces, jaka muzika, k cemu to chces pouzivat a pripasovat a jiste ti poradi a udelaji cenovou nabidku. Jina potreba bude pro dechovku, jina pro bigbeat, atd atd.
Pokud potrebujes s necim poradit ci se vyptat na nejake konkretni zkusenosti, je potreba polozit dotaz trochu jinak.
Tam jim rekni, k cemu konkretne to chces, jaka muzika, k cemu to chces pouzivat a pripasovat a jiste ti poradi a udelaji cenovou nabidku. Jina potreba bude pro dechovku, jina pro bigbeat, atd atd.
Pokud potrebujes s necim poradit ci se vyptat na nejake konkretni zkusenosti, je potreba polozit dotaz trochu jinak.
no je to na bigbeat, mám pod to 4 15" subbasy od Cimbaly cca 600W na. bednu + k tomu zesilovač Behringer EP 4000.
a potřebuju k tomu nějaké satelity ty staré co mám už nestačí na venek.
a potřebuju k tomu nějaké satelity ty staré co mám už nestačí na venek.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Bigbít navenek se dvěma satelity asi nebude nic moc, ale to nakonec nejsou ani suby - ty peníze jsou na jeden nebo oba ? ART422-A MK II a NX M-22A MK II by zhruba odpovídaly oběma verzím rozpočtu, ale aktivní RCF mají výhybky v subwooferech, ne v satelitech, čím to je dělené teď ?
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
MaYo
V danej cenovej rovine optimalne su RCF ART 422 (maju 2" HF driver) alebo 712 (maju vyssi vykon), je to asi 2-3 tis. nad limit, potom take co vojdu do limitu su s 1" driverom 412, boli by v danej cene aj 4PRO 1031-A ale tie maju iba 10" a to by asi dostaval dost zabrat k 4 subbasom asi budu slabe aj ked myslim ze na 15" by naviazat isli a maju drevenu bednu. Z inych znaciek mozem odporucit dB Technologies OPERA 602D alebo drevene Flexsys F12 (oba maju tiez 1" driver) hraju tiez prijemne.
Budes k tomu potrebovat este aktivnu vyhybku n rozdelenie siognalu alebo DSP ak uz nemas.
Budes k tomu potrebovat este aktivnu vyhybku n rozdelenie siognalu alebo DSP ak uz nemas.
cena je za oba. ted to mám dělené aktivní výhybkou jelikož mám i satelity pasivní.. docela se mi zamlouvá ART422-A MK II. že právě to má i 2" driver tak by to něco venku i zahrálo. časem bych chtěl u nové subbasy...ale ted hlavně nějaké ty satelity.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Abychom to upřesnili, driver je 1,4", RCF to občas v papírech popisuje i jako 2", ale to na věci celkem nic nemění. V tom rozpočtu a když je k dispozici aktivní výhybka externí, jde o dobrou volbu, ovšem principielně jde stále o aparát na tento druh produkce podle mne nedostatečný, takže zázraky nečekej. To se pochopitelně nedá vyřešit hledáním v jiných značkách, snad jedině bazarovým nákupem nebo vlastní stavbou beden a přikoupením zesilovače, ale to má také svoje úskalí a nevýhody.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz