SKYTEC PA-Speaker 15" Woofer
-
- Reklama
-
Chroboable
- Nováček fóra

Zdravím,
má někdo zkušenosti s těmato reprobednami
http://aukro.cz/reproduktory-i2527693990.html?source=oo" onclick="window.open(this.href);return false;
Chci je pouze k PC, a chtěl bych vědět jaké mají bassy
Plus bych taky potřeboval vědět jaký by k nim byl potřeba zesilovač.
Předem děkuji za odpověď.
má někdo zkušenosti s těmato reprobednami
Chci je pouze k PC, a chtěl bych vědět jaké mají bassy
Plus bych taky potřeboval vědět jaký by k nim byl potřeba zesilovač.
Předem děkuji za odpověď.
Ahoj,
jestli to máš do obyváku jako módní součást, tak to je perfektní - vypadá to efektně. V opačném případě se tomu vyhni obloukem.
V tomto případě si myslím, že je bezpředmětná i otázka k čemu by si to chtěl používat..
Ještě jsem neviděl výrobek od Skytronicu, který by za něco stál. Ale rád se budu mýlit, klidně mě opravte.
jestli to máš do obyváku jako módní součást, tak to je perfektní - vypadá to efektně. V opačném případě se tomu vyhni obloukem.
V tomto případě si myslím, že je bezpředmětná i otázka k čemu by si to chtěl používat..
Ještě jsem neviděl výrobek od Skytronicu, který by za něco stál. Ale rád se budu mýlit, klidně mě opravte.
tak to je dobrý kýč. to sem dlouho neviděl 
Listen... and enjoy the sound
Dokonce ti to bude i svítit...
-
Návštěvník
jak to tak poslouchám, tak jsem rád že jsem se prvně zeptal

-
Návštěvník
EDIT:Když už jsme u toho tak co by jste doporučovaliNávštěvník píše:jak to tak poslouchám, tak jsem rád že jsem se prvně zeptal![]()
Chtěl bych nějáké 2 bedny tak 800W co skvěle hrají a něco taky samozřejmě vydželi
Předem díky
k PC 800w jako 800W ? ne "reklamních" 800W? já mám u PC 2x 30W a hrajou výborně a hodně nahlas. využívám tak "polovinu". a basy hrají tak že cítíš jak tlačí a o 2 místnosti vedle se nám na jádře střepe zrcadlo 
Listen... and enjoy the sound
-
Návštěvník
Tak dobře 2 bedny o celkovém RMS 500W by mi stačilomaro píše:k PC 800w jako 800W ? ne "reklamních" 800W? já mám u PC 2x 30W a hrajou výborně a hodně nahlas. využívám tak "polovinu". a basy hrají tak že cítíš jak tlačí a o 2 místnosti vedle se nám na jádře střepe zrcadlo
Mohl bys poradit s výběrem
no ty jo to je dokonalí prototyp kýče
to vážně existují lidé co si tohle koupí?
no 800W v místnosti je poměrně hodně mám dělané trojpásmovky cca 120W na basech a živím to zesilovačem 2x40W a když jej dám do poloviny tak mi poskakuji skleničky ve vitrínách tak si nedovedu představit 800W
záleží na co je chceš používat jestli jen k pc když budeš sedět nebo i třeba na nějakou party....
no 800W v místnosti je poměrně hodně mám dělané trojpásmovky cca 120W na basech a živím to zesilovačem 2x40W a když jej dám do poloviny tak mi poskakuji skleničky ve vitrínách tak si nedovedu představit 800W
záleží na co je chceš používat jestli jen k pc když budeš sedět nebo i třeba na nějakou party....
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zase tajemný.
Tak teď to tu zaznělo, k čemu to chceš? Ne k čemu připojit, ale k čemu používat? Kde to chceš používat? Co na tom chceš pouštět? Kolik do toho chceš nebo můžeš vrazit?
Já mám třeba k PC v kanclu připojený zes. Transiwatt CD-600 (2x25W) a cca 40W repro Magnat, jedu to tak na půlku maximálně, spíš to jen tak šolichám. Nedovedu si představit co by tam dělalo ani 100W, natož pak 2x500W.
Tak teď to tu zaznělo, k čemu to chceš? Ne k čemu připojit, ale k čemu používat? Kde to chceš používat? Co na tom chceš pouštět? Kolik do toho chceš nebo můžeš vrazit?
Já mám třeba k PC v kanclu připojený zes. Transiwatt CD-600 (2x25W) a cca 40W repro Magnat, jedu to tak na půlku maximálně, spíš to jen tak šolichám. Nedovedu si představit co by tam dělalo ani 100W, natož pak 2x500W.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Chroboable
- Nováček fóra

Okey tak se rozepíšublaha píše:Zase tajemný.
Chci to mít v místnosti(pokoji) u PC a někdy někam autem na akci, jen tak poslechovku nemyslím nic velkého
Chci na tom pouštět většinou Drum&Bass, Tekno, Reggae.
No tak vrazil bych do toho kolem 5000
EDIT: Ne 2x500W jen dohromady
EDIT2: Jinak bedny mám všechny na stole předemnou, vlevo Střed a na něm 1 přední a 1 zadní, vpravo 1 přední 1 zadní a vedle subwoofer
Jinak momentálně mám Genius SW 5.1 Home Theater 5000 - legenda pokračuje

-
Návštěvník
Uvědomil jsem si, že i těch 500W RMS je moc
, teď si to už nedokážu představit co by to dělalo
Takže se na vás, zkušenější obracím jaké reproduktory k PC by jste mi doporučili
I tak budu trochu náročnější a chtěl bych reproduktory o celkovém RMS 200W.(myšleno 2x100W)
Celkem bych za to dokázal investovat 5000,- což jak jsem se zde díval tak je dost málo
i tak ale doufám, že se takové najdou.
Předem děkuji !
Takže se na vás, zkušenější obracím jaké reproduktory k PC by jste mi doporučili
I tak budu trochu náročnější a chtěl bych reproduktory o celkovém RMS 200W.(myšleno 2x100W)
Celkem bych za to dokázal investovat 5000,- což jak jsem se zde díval tak je dost málo
Předem děkuji !