Yamaha Q 2031B
-
- Reklama
Yamaha Q 2031B
Ahoj
Mám potíže s eq. Yamaha q2031B, jeden kanál hraje podstatně méně než druhý a má daleko horší zvuk. Pokud to pustím potichu tak to ještě jde ale při zesílení je to dost znát. Ani sig. ledky nejdou stejně , když jedna už svítí tak druhá sotva bliká. Zkoušel jsem měnit kabely, přehazovat L-P kanál a je to porád stejný.
Má cenu to nechat někde ( teda jestli to někdo dělá) opravit a nebo ho poslat k čertu a koupit něco třeba od DBX 1231?
Díky za rady
Mám potíže s eq. Yamaha q2031B, jeden kanál hraje podstatně méně než druhý a má daleko horší zvuk. Pokud to pustím potichu tak to ještě jde ale při zesílení je to dost znát. Ani sig. ledky nejdou stejně , když jedna už svítí tak druhá sotva bliká. Zkoušel jsem měnit kabely, přehazovat L-P kanál a je to porád stejný.
Má cenu to nechat někde ( teda jestli to někdo dělá) opravit a nebo ho poslat k čertu a koupit něco třeba od DBX 1231?
Díky za rady
Yamaha Q 2031B
Tak dej stejnou citlivost na vstup LINE IN
= G.
Yamaha Q 2031B
přesně tak. problem nemusí být v eq. zkusil jsi přehodit vstupy do eq?
Listen... and enjoy the sound
Yamaha Q 2031B
To jsem taky zkoušel
fadery jsem dal do ,,pravítka´´ a pořád stejný
fadery jsem dal do ,,pravítka´´ a pořád stejný
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Yamaha Q 2031B
Samozřejmě to dej opravit, je tam někde asi nakopnutý operák, to není nic světoborného. Pokud možno do servisu, ne někomu, kdo se na tom teprve bude učit pájet.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
MADMAX
- Uživatel

Yamaha Q 2031B
To vypadá skutečně na odprásknutý OPA, takže servis. Jinak myšlenka koupit si místo toho opravdický EQ mi nepřippadá špatná (EQ Yamaha nikdy neuměla, i docela drahé jednokanály Q1131 nestály za moc), ale dbx 1231taky žádná velká výhra. Na netu (solaris, soundbroker, pabrokers) se dají sehnat spousty dobrých jetých EQ, velké zahraniční rentálky se toho s přechodem na digitální pulty houfně zbavují. Koukej po Klark Teknik DN360, BSS FCS960, XTA GQ-600...
MAD