Stačí mě jen jeden DMX?

• Reklama
  • nové mixpulty Qu
Tomáš
Uživatel
Uživatel

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od Tomáš » pon 14. kvě 2012 14:24:47

medved j píše:........ Kdokoli s čímkoli příjde tak abych to přehrál - ............
to ma privadza na myslienku ze Notebook s dvd romkou (a mozno aj 2) a hlavne s dobrym softom a dobre odruseny

medved j

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od medved j » stř 23. kvě 2012 23:05:40

pokud bych mohl otravovat - mohl by mě někdo poradit. Zdeněk Prodance, Bláha Jaroměř ale i ostatní. Zkušeností a rad není nikdy dost. Prosím - Jirka

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od blaha » stř 23. kvě 2012 23:22:32

Já osobně preferuju slušný NB + zvukovka. To je to nejuniverzálnější přehrávadlo.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

medved j

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od medved j » čtv 24. kvě 2012 7:30:14

Zdravím Tě a děkuji. Je potřeba nějak řešit odrušení, galvanicky oddělit aj.
Jirka

medved j

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od medved j » čtv 24. kvě 2012 8:15:22

ESI EgoSys U46 XL
http://www.muzikant.cz/zvuk-a-nahravani ... -58520.php" onclick="window.open(this.href);return false;

M-AUDIO Fast Track Pro PT
http://www.muzikant.cz/zvuk-a-nahravani ... 105266.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Má někdo? Co by doporučil z tohoto výběru? Potřebuji to jako univerzální použití - v současnosti hlavně na přehrávání.
Jirka

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od blaha » čtv 24. kvě 2012 9:52:19

No, já používám Lexicon Alpha, mý symetrické výstupy TRS a OK.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

medved j

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od medved j » čtv 16. srp 2012 23:25:21

Potřebuji (zatím problémi nejsou ale chci ho tam vsadit) koupit odělovač - používá tu někdo nějaký? Jaká jsou doporučení?
Zakoupil bych toto: http://www.thomann.de/cz/stairville_dmx ... kii_19.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Někdo se podělí o jiné zkušenosti? Poradí napíše co používá.
Díky

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od Tomáš » pát 17. srp 2012 0:25:05

ja som vcera zacal rozmyslat kupit tento http://www.thomann.de/cz/stairville_dmx_splitter_4.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
tak tiez by zaujimali daake skusenosti s touto znackou v tejto oblasti dmx
Dakujem.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od blaha » stř 05. zář 2012 13:20:12

Po delší době v tomhle tématu jsem chvilku přemýšlel, kde se u DMX vzala zvukovka, už jsem to našel :-D .

A teď zpátky, hele už máte někdo ten DMX splitter od Stairvillu (asi jedno jakou verzi, nejspíš to bude stejný). Teď to řešíme (jsou nějaký drobný finance a zbejvá místo v rozpočtu) tak přemejšlím jestli Staiville DMX Splitter 4 Mk II 19" nebo GLP DB-4, vypadá to, že to bude stejný, akorát tam je víc jak 2násobnej rozdíl v ceně.

A jak tady čtu tak Stairville není až zase takovej totální průšvih.

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od Tomáš » stř 05. zář 2012 14:53:54

no uz ho mam - ten co som daval visie link, ale nakoniec na podujati ostal v kufri, neak som ho nepotreboval, tak zatial bol len rozbaleny a nevyskusal som ho.

misuge
Uživatel
Uživatel

Re: Stačí mě jen jeden DMX?

Příspěvek od misuge » sob 05. led 2013 23:41:19

Přidám se do konverzace. Na pouštění hudby jsem taktéž zastáncem aspon trošku výkoného NTB tím myslím minimálně s Windows XP :D jednou jsem měl vystoupení (kromě toho že se zajímám o světla tak i kouzlím) a došel jsem s CDčkem že jestli mi mohou pustit hudbu a borec vytáhl notebook vypadal celkem nově nějakej DELL tka říkám vpohodě nehcla jsem mu tam CDčko a šel jsme se obléct do šatny. V tom on za mnou odběhl s vyděšenýma očima a říká já to vaše CDčko nepřehraju tak jsem se šel podívat. On měl na notebooku Windows 98 přitom by ty XPčka na 100% rozjel. A ještě mu to nepřehrálo ani CDčko. Zahcránil mě muj vlastní noťas který jsem měl sebou. :D

Teďkon ještě zpátky k pultu který se tu ještě nedořešil jestli se nepletu. Podle mě pokud máte ty PARy tak tento Elation DMX operator pult je dobrej jelikož má fadery zvlášť na PARKY a zvlášť na inteligentní světla. Nemám sním žádné osobní zkušenosti, ale myslím si že si člověk nevybere pokud nekoupí něco jako Licon 2X hahá to je muj sen. A nebo nějak pult od MALighting Full Size ja asi moc velkej.
Jsem osvětlovač začátečník, jestli vám doma přebývá nějaká technika rád ji od vás "zdědím" klidně i zadarmo :D :D preferuji hlavně značky ROBE a ClayPaky :D

Odpovědět

Zpět na „Světelné pulty, kontrolery, DMX...“