Equalizer do 6000Kč

Dynamické, efektové, multifunkční, nástrojové, výhybky...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Hubert
Uživatel
Uživatel

Equalizer do 6000Kč

Příspěvek od Hubert » stř 26. zář 2012 21:58:45

brutar píše:Máte někdo zkušenost s tímto equalizerem?

http://www.thomann.de/cz/peavey_231_eq.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Za tu cenu byl zhruba můj ART EQ341, který má 2x15 pásem. Nemyslím, že na tom bude Peavey zvukově líp.
Může se stát že 10 dB rozsah nemusí stačit. Zkušenost mám pouze s podobným, ten měl 1x31 (jednokanál) plus detekce zpět. vazby a nebylo to zlé, na odposlechy proti vazbě výrazně pomohl.
Mikrofony: AKG D5, sE 1A
PA: 2x RCF 312-A mk II
Mix: Mackie ProFx12
Master EQ: ART EQ341 (přeosazené OZ)
Kabeláž: Tasker + Neutrik
Příslušenství: Adam Hall, Millenium, ART
Co nemám a potřebuji, si půjčím.

Hubert
Uživatel
Uživatel

Re: Equalizer do 6000Kč

Příspěvek od Hubert » úte 04. pro 2012 18:45:13

frantik píše:Tak jsem našel nákupku k těm úpravám ART EQ 341, zní toliko na NJM4580L, TL074 a DIL14PZ, vše po 10ks, aby byla nějaká rezerva. V přístroji samotném by mělo být 8ks od každé položky.

Tak dneska jsem testoval přeosazený EQ341.
Všechna čest! Chtěl bych tu veřejně frantikovi poděkovat, v tak super výsledek jsem ani nečekal. Šum je na hranici slyšitelnosti (stále je eq zapojen ZA MIXÁKEM).
Mikrofony: AKG D5, sE 1A
PA: 2x RCF 312-A mk II
Mix: Mackie ProFx12
Master EQ: ART EQ341 (přeosazené OZ)
Kabeláž: Tasker + Neutrik
Příslušenství: Adam Hall, Millenium, ART
Co nemám a potřebuji, si půjčím.

frantik
Uživatel
Uživatel

Re: Equalizer do 6000Kč

Příspěvek od frantik » úte 04. pro 2012 18:55:04

Není zač. Žádná kouzla ani čáry. Jenom běžné součástky a to navíc jen z GME. Dále proběhlo trochu preventivní očisty dps zespodu, Číňan to moc neopláchl, byl tam takový bílý flek - film, mohlo by to časem oxidovat. Sem tam jsem ještě propájel spoj, co opticky vypadal jako nedobře proletovaný. Jinak nic. Že by výrazně klesl šum i za pultem jsem nečekal, ale co by dále mělo být dost poznat, až se EQ zapojí na slušné PA, že je to díky větší rychlosti přeběhu operáků zvukově příjemnější. Zvláště v divadle, kde byl měl být při představení celkem klid a kdy je každé malé zlepšení v řetězci znát víc než v hlučné sportovní hale při běžné tancovačce.
Jsem zmatkař, někdy. No a?

Odpovědět

Zpět na „Zvukové procesory“