... vše pouze ze studia?

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
mi-ro

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od mi-ro »

Nevíte proč většina prodejců prodává věci "hrané pouze ve studiu"? To neplatí přímo tady ale všude okolo.
jerry.hadr
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od jerry.hadr »

Mozna proto, ze byly hrane pouze ve studiu? Ale muzu byt uz mimo smysly a veci jezdily s pankacema na turne a po kazde akci je proplachli vodou z WC...

Stranou ponechavam, ze pro nektere lidi je "studio" i plesniva garaz obita platy od vajec...
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
KamilV
Uživatel
Uživatel

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od KamilV »

Asi to má kupujícího utvrdit v pocitu, že věc byla celou dobu v suchu a teple. Že se s ní nejezdilo, nemlátilo při přepravě, nechytlo to déšť nebo půllitr piva.

Zda je to ovšem pravda, nebo jen strategický tah od prodejce, jen tak nezjistíš.
Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od Patso »

Ale ku prospěchu věci je třeba i říct, že většinou ( teda aspoň mně ) se dařilo kupovat věci z bazaru, po této větě, skutečně ve výtečném stavu.
Poslední D6 je v luxusním stavu
mi-ro

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od mi-ro »

Pokud je stav věci 1A tak proč ne ale trochu mě to připmělo prodej ojetých aut kdy je bývalý první a jediný majitel důchodce, auto garážované, pravidelně servisované najeto 12k, ježděno jen za sucha, důvod prodeje- stáří (majitele)!! :D
CharlesBass
Uživatel
Uživatel

... vše pouze ze studia?

Příspěvek od CharlesBass »

Jo, mě už to ani neudivuje. Řekl bych že to je tak 50:50 ... stejné je to i s prodejem aparatury z důvodu nevyužití, že to jezdilo 3-5 ročně ... u některých věcí mě to ale zaráží, především u velmi kvalitních a drahých, kdy by se ve srovnání ke kupní ceně prodávané věci dotyčnému vyplatilo využít opravdu špičkového zvukaře se svým (a kompletním) aparátem.

Ale proti gustu :) Jsou samozřejmě lidé, kteří si koupí i to auto za třičtvrtěmilionu-milión a najedou s nim 2500km ročně. Těm by se také vyplatilo jezdit taxíkem, po celou dobu životnosti vozidla.
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky :lol:
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři :-)
Odpovědět

Zpět na „Bar“