Výrobník mlhy N10
-
- Reklama
-
NoviCz
Výrobník mlhy N10
Dobrý den, mám problém stímto "čmoudíkem". Vylila se mi tekutina na tvorbu mlhy a nyní se neohřívá. Rozebral jsem ho, pouze sem vytřel rozlitou tekutinu, stále nefunguje. Již je po záruce... Poradí mi někdo co stim? Děkuji.
- BuBu
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Výrobník mlhy N10
Zdravím,
rozsvítí se po zapnutí prosvětlený vypínač na výrobníku?
Napadá mě závad více: přetavená proudová pojistka, porucha termostatu/topného tělesa, přetavená nevratná tepelná pojistka.
Zkuste ještě překontrolovat všechny kablíky, jestli neni někde něco povytáhlého.
Kdyby byla přetavená pojistka (v důsledku rozlité tekutiny ve výrobníku a zkratu), nerozsvítil by se vypínač po zapnutí.
Porucha termostatu a nevratný tepelný pojistky by se projevovala tak, že po zapnutí by se rozsvítil prosvětlený vypínač, ale těleso by bylo stále studené.
Co s tím..
Kontrola a případná výměna proudové pojistky za stejnou jmenovitou hodnotu ampér (umístěna v šasi u vypínače, pouzdro se většinou demontuje plochým šroubovákem).
Případně výměna poškozeného termostatu nebo topného tělesa. Při závadě topného tělesa se nevyplatí nechat opravit v servisu - cena by se mohla blížit ceně úplně nového přístroje.
S pozdravem
Honza
rozsvítí se po zapnutí prosvětlený vypínač na výrobníku?
Napadá mě závad více: přetavená proudová pojistka, porucha termostatu/topného tělesa, přetavená nevratná tepelná pojistka.
Zkuste ještě překontrolovat všechny kablíky, jestli neni někde něco povytáhlého.
Kdyby byla přetavená pojistka (v důsledku rozlité tekutiny ve výrobníku a zkratu), nerozsvítil by se vypínač po zapnutí.
Porucha termostatu a nevratný tepelný pojistky by se projevovala tak, že po zapnutí by se rozsvítil prosvětlený vypínač, ale těleso by bylo stále studené.
Co s tím..
Kontrola a případná výměna proudové pojistky za stejnou jmenovitou hodnotu ampér (umístěna v šasi u vypínače, pouzdro se většinou demontuje plochým šroubovákem).
Případně výměna poškozeného termostatu nebo topného tělesa. Při závadě topného tělesa se nevyplatí nechat opravit v servisu - cena by se mohla blížit ceně úplně nového přístroje.
S pozdravem
Honza
Kvalitní a spolehlivá technika = spokojený divák 
B u B u | J a n B u r e s c h
B u B u | J a n B u r e s c h
Výrobník mlhy N10
to akoze drzim palce, az to mas len tu poistku...
mne podobne nesiel od inej znacky po kupe a prevoze, (neakym cinom mi v nom nechali kvap. a cez ten otvor z nej vie vysplechnut, vytiect, (sice za studena)
no a pri prvom pustani nesiel, a svietil, precerpaval...
Este ze to bolo v zaruke, mi vymenili topne teleso, alebo termostat asi, ak si dobre spominam,
no ze pri tych cca 40 eur zan, by ma oprava inac neviem ale asi dost vysla...
mne podobne nesiel od inej znacky po kupe a prevoze, (neakym cinom mi v nom nechali kvap. a cez ten otvor z nej vie vysplechnut, vytiect, (sice za studena)
no a pri prvom pustani nesiel, a svietil, precerpaval...
Este ze to bolo v zaruke, mi vymenili topne teleso, alebo termostat asi, ak si dobre spominam,
no ze pri tych cca 40 eur zan, by ma oprava inac neviem ale asi dost vysla...
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
http://smefata.sk/efata-band/
http://smefata.sk/efata-band/
-
Návštěvník
Výrobník mlhy N10
Zdravím, po zapnutí se rozsvítí vypínač, nevrčí ani nehučí. Prostě jako kdyby vůbec nereagoval. Mám známého elektrikáře, tak se mi na to podívá a uvidíme co ztoho vzejde. Každopádně děkuji za přiblížení problému. Ozvu se jak to dopadlo.