Multikabel PROEL EBN1604

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Bibosaurus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Multikabel PROEL EBN1604

Příspěvek od Bibosaurus »

Tak som sa po dlahsom uvazovani a zvazeni aj vasich rad rozhodol zavrhnut multikable ako ssnake....... a s myslienkou ze niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci som sa posunul troska vysie. Objednal som PROEL EBN1604, ktory vyzera uz na prvy pohlad masivnejsie ako lacne paraky. Fuzi zosilnene buzirkou, konektory Proel na fuzuch , v boxe NEUTRIKy. Kabel je rieseny systemom lanko+tieniaca folia. Oproti RHsoundu o hodne lahsi a ohybnejsi, jeho zivotnostou sa necham prekvapit. Pri preberani kabla som si pozrel ako su pajkovane niekolke konektory vstupou na fuzoch a tie vyzerali Ok. NO zdesenie nastalo ked mi pri skusani nesla jedna spetna cesta . Po rozobrati konektora sa mi naskytol desivy pohlad a to som vydel uz aj rozobraty radiobudik so sovietskeho zvezu. Prilis dlahe odizolovane zili sa navzajom pretinali a tak mi to pekne skratli. Na zvysnych troch spetnych cestach to bolo podobne ,akurat sa este nestihli prekrizit. Prepaleny cin na spojoch. Spalena a spolu stavena buzirka zil +a- odtial dlhe odizolovane zili. Kvalita PROEL konektora asi taka ze som este nic neprepajkuvaval ale v pohode som vytiahol kontakt aj s celou dutinkou + extremne krehke umelohmotne prichytavace kabla ktora sa mi pri rozoberani 2zlomili a tom si ich len posunul po kably, aby som sa dostal ku kontaktom konektora.Ci sa mi usiel zly kus alebo to celkovo v cinskej fabrike proelu takto ser...u neviem no s RHSoundom by som asi pochodil lepsie a 100ecok usetril
Vitus
Uživatel
Uživatel

Multikabel PROEL EBN1604

Příspěvek od Vitus »

Ja jsem mel svuj prvni parak taky od Proelu, ale byl to jenom kabel (12tam a 6zpet). Rozplit byl osazenej Neutrickama a stagebox prez multipin taktez. Cely mi to tehdy delali v Mediatechu a byl bez problemu, nez mi ho na jedny akci prostrelili nejaci voresi z historickyho sermu kusi!
Jinak co se tyce ostatnich komponentu (konektoru) Proel, tak fakt urcite nebrat. A kdyz si ted vzpomenu jak se ten kabel balil, tak jsem rad za tu UTP dvojlinku k digitalu!!!

Od kamose jsem mel parkrat pucenej vyse zminenej SSSnake a na tom se mi opravdu libi jenom ten nazev. Co se tyce baleni a manipulace s kabelem tak ten Proel byl asi o 5 trid vejs!!!
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel

Multikabel PROEL EBN1604

Příspěvek od Pavel Sedlák »

Na to se dá říct jenom "čo už"...

Jestli to nejde vrátit, tak bych asi XLR postupně vyměnil za nějaké solidní, s tím, že nebude od věci konce odstřihnout - nevíš, jak moc to pájecí automat uvnitř roztavil...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Multikabel PROEL EBN1604

Příspěvek od blaha »

Je to vždy o ceně. Proel konektory (hlavně samice) stojí za prd, to samý třeba AdamHally, kabely nejsou špatný.

Čínský pájení je průšvih, takhle oholený žíly jsem měl i na našem AH páráku. Teď už mám alespoň všechny samice vyměněný za Amphenoly a je po problémech. A postupně budu měnit i samce.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“