Mikrofon pro bubeníka
-
- Reklama
Mikrofon pro bubeníka
Zdravím,chci se zeptat na nějaké tipy na mikrofon,aby moc nebral přeslechy od bicích.Charakteristikou nejvíc vyhovuje shure beta58,jaké jsou alternativy?Nejlépe s vypínačem.Díky
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mikrofon pro bubeníka
Hele trochu pohledej mikrofony pro bubeníky se tu už několikrát řešily, tuším, že hodně doporučovaný je Audix OM7.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Mikrofon pro bubeníka
No měl jsem u huby už kde co. I náhlavní. Z těch jsem samozřejmě neměl všechny, ale ty které ano, tak ty stály za prd.
Nakonec vyhoví ty audixy. Na vokály stačí OM2, na hlavní zpěv zmiňovaná OM7.
D5, D7, SM58 i beta58 berou přeslechy z bicích docela dost.
Nakonec vyhoví ty audixy. Na vokály stačí OM2, na hlavní zpěv zmiňovaná OM7.
D5, D7, SM58 i beta58 berou přeslechy z bicích docela dost.
Mikrofon pro bubeníka
Takže když zpívám občas,ne celý koncert nebo jinou akci,ale hlavně vokály,tak by teda stačila ta OM2?Nebo mám radši uvažovat o té 7ce?Měl jsem senna e 845s a nadřel jsem se na něho jak kůň,citlivost o 1/3 víc než ostatní(a to nemám nějak slabý hlas),takže nevím jak na tom jsou ty 2 audixy,v těch údajích na webu se moc nevyznám,abych se přiznal.Díky
Mikrofon pro bubeníka
Ja teda davam bubenikovi bezdrat s mikrofonem C420L a maximalni spokojenost jak u me, tak u bubenika.
Mikrofon pro bubeníka
Tak přesně ten typ jsem kdysi měl a už bych to nechtěl nikdy více.Vedlo to akorát k tomu,že to bralo neskutečně činely a veškerý bordel,člověk si navíc nemůže odkašlat bokem,nebo něco říct spoluhráči a pracovat s dynamikou.Zvukaři stahovali výšky,protože to bralo monitory(dnes už používám jedině in-eary),takže zpěv byl jak z h...lu :)Takže dnes jedině dynamiku,ale pokud to někomu jinému vyhovuje,proč ne....
Mikrofon pro bubeníka
Je fakt, ze zpivajici bubenik hraje jazzik a tam to bylo v pohode.
Pokud vi, ze zrovna nebude zpivat, muze se na beltpacku vypnout a muze kaslat jak chce.
A je fakt ze pri pripadnem pouziti IEM se tyhle brejle spatne nasazujou....
Pokud vi, ze zrovna nebude zpivat, muze se na beltpacku vypnout a muze kaslat jak chce.
A je fakt ze pri pripadnem pouziti IEM se tyhle brejle spatne nasazujou....
Mikrofon pro bubeníka
Taky hraju jazzík,ale tam to zrovna nepotřebuju,i když s tou kapelou občas hrajeme i nějaké akce s komerčním účelem,já po zkušenostech preferuju dynamiky