Jak doma nahrát čistý zvuk?

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
secretfranta

Příspěvek od secretfranta »

Ahoj, chci se zeptat na nahrávání doma, respektive mi jde o kvalitu. Nedávno jsem potřeboval udělat nějaké hudební ukázky na web, to se mi nakonec povedlo, ale nahrávky bych chtěl udělat ještě čistější a tak se ptám jestli je to taky v nastavení, nebo by bylo potřeba (to asi určitě bude) koupit nějakou zvukovku. Nahrávky jsem dělal pomocí mixu ALLEN&HEATH ZED-12FX, připojeným přes usb do pc a pomocí klasický zvukovky a programu sonar le se mi je nakonec povedlo alespoň trochu nahrát, ale jak říkám, chtěl bych tu nahrávku mít úplně čistou a tak se ptám koupit nějakou externí zvukovku? Bude úplně čistý výsledný zvuk? Nebo to jde i s tím co mám doma a je potřeba to třeba ještě nějak líp nastavit? Dokonce jsem přemýšlel jako klávesák, že bych si pořídil další klapky (v pořadí 6:-) ) Roland Juno Gi, které mají digitální recorder a nahrávky vypadají dobře, ale pokud by to šlo vyřešit jinak i cenově samozřejmě tak bych raději volil variantu zvukovky... díky moc za slušné odpovědi.
Šupi
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šupi »

Otázka je co chceš nahrát...jestli chceš brát celou kapelu - a to buď postupně (tzn. asi min 8 vstupů kvůli bicím), nebo jestli najednou (to už samozřejmě chce o nějakej ten vstup víc) no a nebo jestli chceš nahrávat třeba jenom kytaru..to ti pak stačí vstup jeden či dva :). Taky jakou máš výbavičku co se majků týče...
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

Co myslis pojmem "cistejsi nahravka"?
Odpovědět

Zpět na „Repro“