Jak zapojit 6xRepro

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Pasta333
Nováček fóra
Nováček fóra

Jak zapojit 6xRepro

Příspěvek od Pasta333 »

Zdravím Vás.O problematice co se týče zapojení repro a vše okolo nevím vůbec nic.....doufám že mi někdo poradí.
Mám místnost 8x8m, která je oticky rozdělená na půlku.V jedné půlce bych chtěl umístit 4xRepro v kazdém rohu a v druhé půlce 2xRepro (všechny repro REGALOVÉ) V místnosti bude TV, projektor, SetTopBox, PC a DVD player.
Chtěl bych všechno propojit, abych pokud budu koukat na TV šel zvuk ze všech repráků...pokud pustím něco na PC aby šel zvuk z PC.
Nechci řešit prostorový zvuk.....pouze ze všech repráků stejná muzika :-)
Mohl by mi někdo prosím poradit jak vše zapojit a co k tomu budu potřebovat (chtěl bych zakomponovat i subwufer) za konkrétní typy repro atd. budu velice vděčný.........rád bych se vešel do cca 40.000
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Prehodnotil bych umisteni v rozich - to je nejhorsi misto, kam se da bedna dat. :-)
Pasta333
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Pasta333 »

O umístění repráků mi ani tak nejde....jde o to zapojení...zda-li je zapotřebí receiver a kam zapojit subwufer....
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Receiver bude idealni. V pripade, ze bude mit rezim, ktery posle stereo vstup do vsech reproduktoru - u Onkya tomu rikaji All channel stereo, Full mono...
Pasta333
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Pasta333 »

Takže do receiveru připojím SetTopBox, DVD, PC a všechny reproduktory(stereo vstup do všech repráků).A co subwufer.Omlouvám se ale jsem úplný amater, takže kdyby jste se mohl trošku více rozepsat...co kam jak a jaky vstupy výstupy....tak by to bylo fajn.
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Musi se koupit nejaky receiver, ktery umi 7.1 reprotuktory a drive zminenou funkci all channel stereo - jinak to bude hrat spravne v surroundu ;)
Reproduktory se pripoji na zesilovac - leva predni, prava predni, leva boci, prava bocni, leva zadni, prava zadni. Subwoofer musi byt aktivni - pripoji se na subwoofer out (na receiveru). Vsechna vstupni zarizeni potom budou fungovat tak, jak se nastavi receiver :-)
Pasta333
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Pasta333 »

Takže ještě musím zakoupit zesilovač?Pak repro podle toho jak jste psal zapojím do zesilovače a z něj potom do receiveru
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Ne, receiver obsahuje zesilovac.

viz treba: http://en.wikipedia.org/wiki/AV_receiver
Odpovědět

Zpět na „Repro“