Delay a reverb return, co s tím?
-
- Reklama
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Delay a reverb return, co s tím?
Sranda je, že já v tom seznam PPU jsem taky
, za jistých okolností dokonce dvakrát 
Re: Delay a reverb return, co s tím?
všechno to dobře dopadlo, díky za rady
Já třeba při nedostatku auxů řeším delay PFLkem (tlačítko SOLO), je možné vzít výstup zazadu teda pokud má mix out pro monitor a nebo ze sluchátkového výstupu, bohužel se ale nedá korigovat urovně jednotlivejch šavlí, jenom celkovej výstup PFL proto je to použitelné poze pro delay. Příkald: když chci třeba do vokálu delay jednoduše si na příslušnejch šavlích zmáčknu PFL a už to letí do delye pak jednoduše vracečka do nějaký kliky zpět... Je to ale spíš takový nouzový řešení.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To už je hodně velkej punk
Já jsem tak u jedné zábavovky měl vyřešené sluchátka pro bubeníka - měl je zapojené do sluchátkového výstupu a pomačkané PFL na šavlích, které potřeboval slyšet. Jsem moc rád, že podobné opičárny už nemusím dělat, dneska bych raději oželil delay, když na něj není cesta.
Dělám, co mě baví.
No vidíš, já si zase zapojím radši delay do PFL a budu mít pod rukama midas ketrej hraje, než kalkulačku která má cest hafo ale...nehraje 
nee myslím midas veronu s kerým jezdim já
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jsme už hodně OT, ale většina zákazníků preferuje, když si vezmeme pult odpovídající velikostí, vybavením, kvalitou a cenou požadavkům akce.Dgeorge píše:No vidíš, já si zase zapojím radši delay do PFL a budu mít pod rukama midas ketrej hraje, než kalkulačku která má cest hafo ale...nehraje
Pokud potřebuji delay, tak na analogu oželím jiný efekt. Verona má 8 AUX, to ti nestačí?
Dělám, co mě baví.