Scanic LED Bank RGB DMX II...nereaguje na DMX signál
-
- Reklama
Scanic LED Bank RGB DMX II...nereaguje na DMX signál
Zdravím ve fóru, ve světýlkách jsem začátečník a prosím o radu.
mám jednoduchý pultík Eurolite 192 DMX operator a po připojení tohoto světla "ani ťuk", tyto světla mám dvě...a nedaří se mi rozchodit ani jedno...přitom dalších 6 LED-parů ADJ a dva Eurolite fungují naprosto v pohodě, zbastlený spínač na mlhu také. Nevím si už rady, stejná kabeláž..zakončení linky "Terminátorem" Setkal jste se s tímto problémem u tohoto světla???
mám jednoduchý pultík Eurolite 192 DMX operator a po připojení tohoto světla "ani ťuk", tyto světla mám dvě...a nedaří se mi rozchodit ani jedno...přitom dalších 6 LED-parů ADJ a dva Eurolite fungují naprosto v pohodě, zbastlený spínač na mlhu také. Nevím si už rady, stejná kabeláž..zakončení linky "Terminátorem" Setkal jste se s tímto problémem u tohoto světla???
Re: Scanic LED Bank RGB DMX II...nereaguje na DMX signál
Máš to dobře naadresované?
Zkusil jsi zapojit do řetězce jen a pouze toto světlo a adresovat od jedničky?
Zkusil jsi zapojit do řetězce jen a pouze toto světlo a adresovat od jedničky?
-
Pawlyk_65
..tak zahada nalezena...uz oba Scanicy behaji...pricina??..musim priznat, ze jsem "lama"...bylo to v nastaveni adres....oproti Eurolite Pro maji ty Scanicy pri stejnem ocislovani dip-prepinace obracene polohu "on"...takze jsem mel nastavene nesmysly...takova blbost, a kolik to zabralo casu
...odpoved z mobilu, proto bez diakritiky
a ja som uz rozmyslal najprv ci to nebude prehodenim + signalu v dmx
a potom v tom ze to ma 6 dmx kanalov
A ono zahada inde
Gratulujem teda
a nech v novom roku posluchaju a pekne svietia!