Aké aktívne satelity čo nahradia 2x12" + 2x18"..?
-
- Reklama
Re: Aké aktívne satelity čo nahradia 2x12" + 2x18"..?
Pôjdem sa dnes pozrieť do Auparku a skočím aj do dj center..
Aký je rozdiel medzi ART 425A a ART 425A MK II..?
Našiel som totiž inzerát na ART 425A za 1000€ čo mi príde ako dobrá cena a čo hovoríte na kúpu týchto reproboxov od ruky..? Oplatí sa, alebo ísť radšej do nových..?
Aký je rozdiel medzi ART 425A a ART 425A MK II..?
Našiel som totiž inzerát na ART 425A za 1000€ čo mi príde ako dobrá cena a čo hovoríte na kúpu týchto reproboxov od ruky..? Oplatí sa, alebo ísť radšej do nových..?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Za kus, nebo za pár? Stáří? Záruka? DPH pokud už jsi plátce?
V PD stojí kus cca 21500,- s DPH, 2ks 43tis, 10% sleva na 39 tis., DPH dolů 32,5 tis. s plnou zárukou.
K poruchovosti a co si ohlídat ti asi řekne Hubert.
V PD stojí kus cca 21500,- s DPH, 2ks 43tis, 10% sleva na 39 tis., DPH dolů 32,5 tis. s plnou zárukou.
K poruchovosti a co si ohlídat ti asi řekne Hubert.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Tu je inzerát: http://hudba.bazos.sk/inzerat/21232688/ ... -325-a.php nič viac neviem, len to čo je v inzeráte.. Písal som mu mail, zatiaľ sa neozval..
Nie som plátca DPH.. Inak som bol dnes pobehať tie predajne v Ke a výsledok..? Všade inventúra..
Tak som sa aspoň prešiel.. 
Nie som plátca DPH.. Inak som bol dnes pobehať tie predajne v Ke a výsledok..? Všade inventúra..
Ten inzerát je na ART 325A, tu bola reč o 425A
Hups, sorry..
Nejako mi to uniklo.. 
Pozerám špecifikáciu a nevidím žiadny podstatný rozdiel v nich, tak v čom sú iné..? Medzi nimi je rozdiel 24€..
RCF ART 325-A http://www.hudobnysvet.sk/shop/rcf-art-325a-p-733.html
RCF ART 425-A http://www.hudobnysvet.sk/shop/rcf-art-425a-p-2185.html
Pozerám špecifikáciu a nevidím žiadny podstatný rozdiel v nich, tak v čom sú iné..? Medzi nimi je rozdiel 24€..
RCF ART 325-A http://www.hudobnysvet.sk/shop/rcf-art-325a-p-733.html
RCF ART 425-A http://www.hudobnysvet.sk/shop/rcf-art-425a-p-2185.html
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Staršího RCF bych se obecně nebál, firma dodává náhradní díly za rozumné peníze a dosti dlouho, takže pár let rozhodně nemusí zásadně vadit. Spíš jde o konkrétní stav a cenu, já vždycky doporučuju dívat se na to jako na auto nebo PC apod. sice je to trochu přehnané, bedny tak rychle dolů neletí, ale koriguje to představy některých lidí o tom, jak moc výhodně se dá něco, co už vlastně kdesi jaksi ojeli a patří do výběhové řady, ještě prodat nebo koupit. DPH a záruka jsou další věci, které je dobré brát v úvahu, možná není kupec plátcem, ale někde před ním si ho už odečíst šlo. Záruka má téměř nulovou hodnotu u té většiny výrobků, které se během ní nepokazí. Ovšem u té pokažené menšiny to může být hodnota hodně velká, až 100% pořizovací ceny...
Já se běžně setkávám s tím, že si někteří profíci myslí, že bednu nebo zesilovač atd. prodají po pár letech užívání a po záruce amatérům ještě za víc, než kolik je původně stála. Tak už to dnes opravdu nefunguje a s autem by to rozhodně nezkoušeli
H.M.
Já se běžně setkávám s tím, že si někteří profíci myslí, že bednu nebo zesilovač atd. prodají po pár letech užívání a po záruce amatérům ještě za víc, než kolik je původně stála. Tak už to dnes opravdu nefunguje a s autem by to rozhodně nezkoušeli
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Bedna a elektronika jsou úplně jiné.
H.M.
H.M.
Takže teraz ktoré..? 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadla jedna věc, která tu asi nezazněla, plánuješ někdy v budoucnu aparát rozšiřovat přikoupením dalších vrchních beden? Jedná se mi o vyzařovací úhly horny, to bych viděl jako možný problém v budoucnu, nemožnost otočení. Což bude problém ale většiny plastovek (ne-li všech).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- jozef
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Aky je tam problem s vyzarovacim uhlom,ked polozime vedla seba,alebo na seba ,dva alebo viacej reproskrin,s vyzarovacim uhlom, 90x60 stupnov.Mozes to opysat Blaha.Kazda rada nad zlato.Jozef
Nemám v pláne používať viac satelitov.. A myslím, že asi to ani nikdy nebudem potrebovať.. Ale určite budem chcieť časom dokúpiť 18" basy.. Zatiaľ teda vrchy, potom jeden kus 18" a neskôr druhý..
Nemám momentálne toľko € naraz.. :/
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
OT: Jen krátce, je toho tu dost o skládání beden, vzájemné ovlivňování, hřebenové filtry, otáčení horen, atd.jozef píše:Aky je tam problem s vyzarovacim uhlom,ked polozime vedla seba,alebo na seba ,dva alebo viacej reproskrin,s vyzarovacim uhlom, 90x60 stupnov.Mozes to opysat Blaha.Kazda rada nad zlato.Jozef
- jozef
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Blaha nemohol by si my napisat niejaky link na rozlozenie satelitov.Hladam uz asi pol hodiny a nenachadzam ,vdaka.Napriklad aj megaton em151 maju vyzarovacie uhly 90x60 a skladaju vedla aj na seba a neotacaju papule myslim selenium hm 25 25.Jozef
Zdravím.. Našiel som pár ponúk repro na bazos.sk tak by ste sa mi vedeli ku nim vyjadriť..?
dB Technologies FLEXSYS F315 - 630€/kus
dB Technologies OPERA 405D - 780€ 2ks v záruke ešte 20mes.
zostava: 2x Opera Live 405 + 2x Opera Sub12 - 1300€
ElectroVoice ELX 215 - 430€/kus (síce nie je aktív, ale celkom sa mi páči)
JBL PRX 525 - 870€/kus - tie už sú síce trošku navyše môjho rozpočtu, ale...
YAMAHA DSR 115 - 830€/kus v záruke.. tiež sú nad limit, ale vyzerajú tiež celkom schopne
alebo mám zobrať tie RCF ART 325A a nevymýšľať..?
dB Technologies FLEXSYS F315 - 630€/kus
dB Technologies OPERA 405D - 780€ 2ks v záruke ešte 20mes.
zostava: 2x Opera Live 405 + 2x Opera Sub12 - 1300€
ElectroVoice ELX 215 - 430€/kus (síce nie je aktív, ale celkom sa mi páči)
JBL PRX 525 - 870€/kus - tie už sú síce trošku navyše môjho rozpočtu, ale...
YAMAHA DSR 115 - 830€/kus v záruke.. tiež sú nad limit, ale vyzerajú tiež celkom schopne
alebo mám zobrať tie RCF ART 325A a nevymýšľať..?
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

RCF jsi nenašel ? To je nějaké divné, ne ? Samozřejmě vymýšlej, ale taky si to při tom vymýšlení konečně zkus rovnat v hlavě. Jednak co vlastně vůbec chceš a pak jestli jde vůbec některé ty věci porovnávat. Mně to stále připadá, že ty chceš mermomocí udělat nějaký skvělý kšeft, tedy lacino koupit a pak za víc prodat. Beden atd. ti zřejmě už rukama prošlo víc, všechno podobné "výhodné nákupy". To samozřejmě prakticky vylučuje jakékoli nové výrobky z obchodu, ty si tam může za stejných podmínek koupit kdekdo a dost lidí (VO partneři) za o hodně lepších, než ty. To je PRINCIP, dokud budeš šmejdit se svými penězi hlavně po inzerátech a bazoších, tak v této kategorii zůstaneš.
Nemám nic proti tomu lidem radit, ale ani já za ně nemůžu ROZHODOVAT, to se musí naučit dělat (kvalitně) sami, jinak to s jakýmkoli jejich počínáním nikam nepovede. U hobby je to asi jedno, ale tato branže není rekreační tenis ani lepení ajfelovek ze sirek, s profesionály a profesionalitou je a bude vždycky stát a padat.
H.M.
Nemám nic proti tomu lidem radit, ale ani já za ně nemůžu ROZHODOVAT, to se musí naučit dělat (kvalitně) sami, jinak to s jakýmkoli jejich počínáním nikam nepovede. U hobby je to asi jedno, ale tato branže není rekreační tenis ani lepení ajfelovek ze sirek, s profesionály a profesionalitou je a bude vždycky stát a padat.
H.M.