Osvětlení sálu

• Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
misuge
Uživatel
Uživatel

Re: Osvětlení sálu

Příspěvek od misuge »

Super díky najdu někde více fotek? Vypadá to opravdu luxusně. Já mám v Sobotu první svoji velkou akci gala progrma jednoho žonglérského festivalo. Tak se na to už patřičně připravuji bude to v obrovské tělocvičně masarykovy univerzity v Brně tak potom kdyžtak založím nějaké téma a pochlubím se pokud se vše povede jak má. Měl bych tam mít svoje taky LEDkový parky mám teda ty 56tky který svítí na prd, ale potom tam budu mít 2 LED Wash hlavy otočný s 95x5W RGBW a svoje dvě hlavičky s 18x3W LED RGB. Plus si budu pujčovat ještě dva lifty a 6 metrů konstrukce na kterou se dá opona, světla a pomocí liftu se vytáhne nahoru. Už se móooc těším. Díky za fotky.
Jsem osvětlovač začátečník, jestli vám doma přebývá nějaká technika rád ji od vás "zdědím" klidně i zadarmo :D :D preferuji hlavně značky ROBE a ClayPaky :D
Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš »

08 este pridaj, a 05 bude asi ta ista aj ked sa mi mari o podobnej.
Dakujem.
Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš »

PS: a tie foto co som ja pridaval predtim ze na inspiraciu,
tak pochadzaju z FB a teda maly by sa dat aj najst aspon nieco na webe www.lightservice.sk (to akoze zas pre inspiraciu)
misuge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od misuge »

Dekuji tuto stranku a fb stranku mam v prohlizeci zapnutou a podivam se zitra. Tedkon uz pomalu umiram v posteli.
Jsem osvětlovač začátečník, jestli vám doma přebývá nějaká technika rád ji od vás "zdědím" klidně i zadarmo :D :D preferuji hlavně značky ROBE a ClayPaky :D
Ogses
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ogses »

fotky přidám večer, až se vrátim ke svému počítači. Každopádně držim palce a koukej se pochlubit. Těm 56tkám bych v něaké obrovské tělovcičně moc nevěřil. Budeš svítit jen něaký podium nebo celej ten prostor?
misuge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od misuge »

Ty 56tky jsou uplně ale uplně na nic. Jako kupoval jsem si je před rokem a pul když jsem ještě neměl moc zkušenosti a byl jsem rád že jsem měl aspoň tyto doma to svítí parádně a když je tma tak je to taky vpohodě na nějakou rozumnou vzdálenost. V tělocvičně budu osvětlovat pouze jakoby podium nebude tam přímo podium postavený nejspíš jen prostě určitá plocha pro účinkující. A pro efekt když bude světelný kužel zvýrazněný mlhou.

V tomhle případě budou složit jen pro udělání takové barevné vrstvy na zemi případně oponě to ještě nevím. Ale ty dvě hlavy svítí dobře ta s těma nejvíc ledkama ta svítí nejlíp že ano tu budu mít pujčenou. A potom ty dvě s 18 ks 3W ledek budou na zemi položené taky převážně na efekt. Ostatní bude pověšené na té rampě. Zepředu budou umělci nasvíceni klasickými divadelními reflektory.
Ogses
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ogses »

pokud budeš mít účinkující nasvícený tima divadelníma tak to bude v pohodě. Bál sem se, že ty 56 budou primárním zdrojem světla, protože to by asi moc nedopadlo. Na světelnou kulisu a efekt budou tvoje světla ve spojení s mlhou asi stačit :) A ovládáš to z notebooku nebo máš pult?
misuge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od misuge »

Normalne na ty 4 pary pouzivam pult, ale ted jsem si trosku porozumnel se Freestylerem takze budu i ty hlavy ovladat pres nej. Bude to pohodlnejsi hlavne diky te nove verzi co byla nedavno vydana. Uz se tesim ty hlavy maji i zoom takze s tim si vyhraju.
Ogses
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ogses »

docela závidim :P baví mě si při akci hrát s něčim pohyblivym, jako jsou hlavy nebo scany :D sežeň tam video a fotky !
misuge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od misuge »

Díky závidět nemusíš. :-)
Pokud nemáš nic hýbajícího se tak musíš prostě šetřit :D já byl na začátku prázdnin dva týdny vydělávat v Dubai v arabských emirátech. A za to jsem si koupil ty dvě malý hlavičky o 18ti 3W diodách. Ty velký mám pujčený od kamaráda který má firmu na světla a zvuk.

Jsem neskutečně rád že mám možnost si je pujčit. Jelikož vlastním zdrcadlovku tak budu fotit i točit jak se dá. Doufám že to budu všechno stíhat. Přecejenom se jedná o GalaShow a já budu jak pouštět hudbu tak svítit ta hudba mě trošku štve, ale co nadělám. Plus ještě mám kamerku GoPro kterou jen někam hodím a nechám ji asi natáčet a uvidím co to z toho udělá. Co fotečky od tebe?
Ogses
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ogses »

nemam u sebe svůj notebook :D takže nemam fotky ://
jinak hlavičky mam taky, ale dlouho sem neměl akci, kde bych je využil :P
Odpovědět

Zpět na „Světla, lasery, mlhy...“