Repro EV15BFH oprava
-
- Reklama
-
Ivo TB
Repro EV15BFH oprava
Zdravím pánové,
Může mi někdo poradit, kdo dobře opraví výše zmíněné odpálené repro, př. levnější adekvátní náhradu?
Děkuji.
Ivo
Může mi někdo poradit, kdo dobře opraví výše zmíněné odpálené repro, př. levnější adekvátní náhradu?
Děkuji.
Ivo
-
marian
Re: Repro EV15BFH oprava
http://repromania.net/viewtopic.php?f=19&t=80
Konkretne ti neporadim ale skus tento link vid. vyssie su tam kontakty na opravarov - previjarov aj z referenciami. Pokial to chces dat seriozne opravit - kitovat, tak oslov nejakeho dodavatela EV na CR napr. Audiopro, mam totiz obavy ze obycajnym previnutim strati to repro na zvuku, nakolko EV zvykli pouzivat aj specificky drot napr paskovy alebo hlinikovy, ked sa tam da klasicky gulaty medeny dost to rozhodi TS par. od originalu.
Konkretne ti neporadim ale skus tento link vid. vyssie su tam kontakty na opravarov - previjarov aj z referenciami. Pokial to chces dat seriozne opravit - kitovat, tak oslov nejakeho dodavatela EV na CR napr. Audiopro, mam totiz obavy ze obycajnym previnutim strati to repro na zvuku, nakolko EV zvykli pouzivat aj specificky drot napr paskovy alebo hlinikovy, ked sa tam da klasicky gulaty medeny dost to rozhodi TS par. od originalu.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
A nebo to dones k nám do Audiopro, jelikož EV/DC tak nějak děláme
.
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A jo, ty bláho, to mě úplně nedosepnulo, že vlastně u vás by to mělo jít. To je tak když děláš víc věcí najednou. 
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř