Distribuce masteru do dvou místností - "stačí kalhotky"?
-
- Reklama
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Distribuce masteru do dvou místností - "stačí kalhotky"?
Možná podle někoho mám málo praxe, protože i ten ohmův zákon asi je v praxi úplně něco jiného, než říká teorie, a dokud neodtahám 50 kšeftů (ekvivalentem je snad dosažení 60 let a absolvování pobytu v Rusku), tak nemám morální kvalifikaci se ani k němu vyjádřitmaly_medved píše:až teď jsem si toho všiml . Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil
Omlouvám se za OT, srandě zdar!
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Spousta textu ohledně jednoho drobného požadavku dostat signál do dvou místností.
Prostě zkus ty kalhotky. Když to bude brumět, nebo jinak zlobit, plovoucí zem na jedné cestě, nebo DI a thru out, nejčistější varianta by byla použít třeba speaker managemet, který má dva výstupy a možnost routování.
Celé si to můžeš vyzkoušet na libovolném pultu a dvou aktivkách s douhými kabely. Nevidím důvod se okolo toho nějak dohadovat.
Prostě zkus ty kalhotky. Když to bude brumět, nebo jinak zlobit, plovoucí zem na jedné cestě, nebo DI a thru out, nejčistější varianta by byla použít třeba speaker managemet, který má dva výstupy a možnost routování.
Celé si to můžeš vyzkoušet na libovolném pultu a dvou aktivkách s douhými kabely. Nevidím důvod se okolo toho nějak dohadovat.
Dělám, co mě baví.