Distribuce masteru do dvou místností - "stačí kalhotky"?

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Distribuce masteru do dvou místností - "stačí kalhotky"?

Příspěvek od maly_medved »

#-o až teď jsem si toho všiml . Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil
sledge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od sledge »

maly_medved píše:#-o až teď jsem si toho všiml . Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil
Možná podle někoho mám málo praxe, protože i ten ohmův zákon asi je v praxi úplně něco jiného, než říká teorie, a dokud neodtahám 50 kšeftů (ekvivalentem je snad dosažení 60 let a absolvování pobytu v Rusku), tak nemám morální kvalifikaci se ani k němu vyjádřit :mrgreen: , ale na druhou stranu toto tvrzení logicky znamená potvrzení svých předchozích kroků a ne jejich odvolání 8)

Omlouvám se za OT, srandě zdar!
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
Peca
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Peca »

=D> =D> =D>
TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasVv »

Spousta textu ohledně jednoho drobného požadavku dostat signál do dvou místností.
Prostě zkus ty kalhotky. Když to bude brumět, nebo jinak zlobit, plovoucí zem na jedné cestě, nebo DI a thru out, nejčistější varianta by byla použít třeba speaker managemet, který má dva výstupy a možnost routování.

Celé si to můžeš vyzkoušet na libovolném pultu a dvou aktivkách s douhými kabely. Nevidím důvod se okolo toho nějak dohadovat.
Dělám, co mě baví.
Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“