Jaký mikrofon na ženský hlas?
-
- Reklama
Jaký mikrofon na ženský hlas?
Aojte, potrebujem poradit nieco na zensky hlavny spev a spevacka spieva aj tak tichsie , ale to skor asi technika..takze nieco v com by vynikol co najlepsie zensky hlas..Limit 200eur.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký mikrofon na ženský hlas?
Přesně tohle jsem teď řešil s dívčí á kapela skupinou , limit 5 000,- Kč. Zkoušeli jsme Shure SM58, Beta58 , AKG D5 , Audix OM5, Audix OM6 . Dopadlo to přesně podle předpokladu.
Beta58 jsme vyřadili, SM58 , universál sázka na jistotu neurazí ale ani nenadchne. Audix OM5 vyšel nejlíp , a v poměru cena/výkon AKG D5. Výsledek : 3 holkám jsem koupil Audix OM5 a jedné AKG D5
Pokud by si připlatila , určitě bych uvažoval i o Shure BETA 87, to je dobrá volba ve vyšší cenovce.
Beta58 jsme vyřadili, SM58 , universál sázka na jistotu neurazí ale ani nenadchne. Audix OM5 vyšel nejlíp , a v poměru cena/výkon AKG D5. Výsledek : 3 holkám jsem koupil Audix OM5 a jedné AKG D5
Pokud by si připlatila , určitě bych uvažoval i o Shure BETA 87, to je dobrá volba ve vyšší cenovce.
Beta87 je velice dobrej mikrofon, ale doporučoval bych ho spíš na tichý podia
pepan09: jestli je "horká pára," tak zkus rovnou audixa...maj úzkou směrovou charakteristiku, takže z podia zbytek moc nepoberou. Na druhou stranu člověk musí být zvyklej s ním technicky pracovat. Jinak krom zmíněné D5 se mi líbil na ženský zpěv Sennheiser E945
pepan09: jestli je "horká pára," tak zkus rovnou audixa...maj úzkou směrovou charakteristiku, takže z podia zbytek moc nepoberou. Na druhou stranu člověk musí být zvyklej s ním technicky pracovat. Jinak krom zmíněné D5 se mi líbil na ženský zpěv Sennheiser E945
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ještě by možná mohl jit do výběru AKG D7, nebo kondenzátorový C5.
AKG D5 můžu taky doporučit.
AKG D5 můžu taky doporučit.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř