Digit. zosilnovace Crown alebo klasika
-
- Reklama
Digit. zosilnovace Crown alebo klasika
Ahojte.Kamarat je Dj a potrebuje niecim nakrmict MT 18 /x( LF18x400) . Premysla nad Crown XLS 2500 alebo EV Q 99. Vase postrehy s digit koncami na basy? A skusenosti so znackami. Dikes.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Digit. zosilnovace Crown alebo klasika
Já mám na basech zes. Crest PRO , s klasikou už bych se fakt tahat nechtěl . V poslední době klesla i cena Camco , Crown ITech atd. ....
Úvahy jestli klasiku nebo digi vč. zdroje jsou myslím ( aspoň podle mně subjektivně ) zbytečné . Kolikrát mi i zůstává rozum stát nad tím, jaký výkon digi konců udrží zásuvka 230 V 16 A
Úvahy jestli klasiku nebo digi vč. zdroje jsou myslím ( aspoň podle mně subjektivně ) zbytečné . Kolikrát mi i zůstává rozum stát nad tím, jaký výkon digi konců udrží zásuvka 230 V 16 A
Tak on jistič třídy B snese krátkodobé přetížení (elektromagnetická spoušť) až 3x do 100 ms, což je 11 kW "RMS", okamžitý výkon tedy teoreticky až 20 kW... a že hudba zrovna neznamená sinus je snad jasné 
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nějak se mi tu nezobrazil příspěvek, tak ještě jednou.
Za mě radši EV Q99, Crown XLS byl spíš za nižší třídu.
Pokud digi Crown, tak asi XTI a vejš.
Navíc i Q99 je na MT18 SUB málo, MT18 má RMS 1000W, Programm 2000W, Q99 dává 550W.
Startoval bych od EV min. na Q1212. Nebo je tu varianta paralelního spojení 2 MT18 SUB, jejich provozu v monu a pověšení na Q99 v můstku, to by mělo dát 1400W pro každou bednu (2800W celkem).
Za mě radši EV Q99, Crown XLS byl spíš za nižší třídu.
Pokud digi Crown, tak asi XTI a vejš.
Navíc i Q99 je na MT18 SUB málo, MT18 má RMS 1000W, Programm 2000W, Q99 dává 550W.
Startoval bych od EV min. na Q1212. Nebo je tu varianta paralelního spojení 2 MT18 SUB, jejich provozu v monu a pověšení na Q99 v můstku, to by mělo dát 1400W pro každou bednu (2800W celkem).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Basy pojdu urcite v mono rezime na bridge. Myslis ze 1,4 kw by ich nerozhybalo? Je pravda , ze ked to osetrim 40 hz-90 hz by som do toho mohol s kludom tlacit aj viac.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to píšu Q99 v můstku 2800W@4ohm (2x1400W@8ohm) to bude tak akorát. A Q99 dá můstek do 4ohm bez problémů.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Joo..To by malo stacit nie? Vrsky su Art 422 A