staré R12 help
-
- Reklama
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
staré R12 help
Zdravím,
mám velikou prosbu : kamarád na kterém mi moc záleží má staré velké ( přes metr ) poslechové bedny které chce doma zprovoznit. Kolegové z ostatních stanic Českého Rozhlasu je identifikovali jako R12 . Neválí se Vám něco podobného na půdě ? Náhradní díly ? Nepotřebný kus ? Atd . .. Info ?
mám velikou prosbu : kamarád na kterém mi moc záleží má staré velké ( přes metr ) poslechové bedny které chce doma zprovoznit. Kolegové z ostatních stanic Českého Rozhlasu je identifikovali jako R12 . Neválí se Vám něco podobného na půdě ? Náhradní díly ? Nepotřebný kus ? Atd . .. Info ?
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Re: staré R12 help
Toho jsem zlikvidoval několik desítek kusů. Zajímavé je, jak se všichni veteránisti a sběratelé objeví s křížkem minimálně deset, lépe dvacet let po funuse. Co konkrétně shání a co za to je ochotný zaplatit ? Pár jsem jich rozdělil mezi známé jako pasivní, možná se mi někde ještě nějaké šuplíky válí.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: staré R12 help
Díky, je to pro kamaráda z Brna, sehnal jsem Sinklaira z Aldax.cz ( Zlín ) který je zná taky. Jojo, někdy to jsou srdcovky , klient rezolutně odmítá úpravu na novější passiv/aktiv střeva . Asi bude ten kontakt blíž k Brnu schůdnější , kdyby neuspěl tak se ozvu . Dík