Dotaz k tapco kaifat 69 (malo basu)
-
- Reklama
Re: Dotaz k tapco kaifat 69 (malo basu)
nikde nic nekde se to seklo skus radej tady hynek.tizek@seznam.czOK2MDK píše:NApsal jsem ti soukromou zprávu / v levo nahoře/
Martinovi by se asi nelíbilo obchodování tu.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Poslední příspevky není třeba citovat:-)
Jinak promin špatně jsem to odeslal, máš to tam již mejle i s fotkou.
Mirek
Jinak promin špatně jsem to odeslal, máš to tam již mejle i s fotkou.
Mirek
Chtěl bych všem poděkovat za rady a typy pro tohle tema a taky ho ukončit a podělit se svama jak to vše dopadlo ,vždycky mně štvalo že někdo něco na forech řešil a ve finale nikdo nevi jak to dopadlo,ne že by to bylo nějak obzvlašt zajimave
a vam profikum to přjde zcela normalni,vkaždem připadě jsem kaifat prodal a pořidil k tapco 6915 par brašku ,
tim je koncak tapco 2500,tapco eqalizer,tapco mix 120.a dva suby tapco 6918,vše bylo tak nějak pořizeno najednou za velmi dobrou cenu ,a jsem rad že vše od jedne značky ,samozdřejmě jsem byl zvědavy jak budou hrat samotne 6915 byl jsem docela překvapeny a nelituju prodaneho kaifatu,a vše dohromady to hraje docela slušně a jsem spokojeny,pro moji potrebu přehravani cd,nějae sborove zpivani na dětske dny a podobně dostačujici,akorat přemyšlim jak propojit tapco mix s DJ.mixem abych mohl hrat z CD playeru a zaroven mit v akci tapco mix s mikrofony.tohle ještě vyřešit a vše je ok, =D>zajimalo by mně jesti bych využil pro moji potřebu kompresor tapco ??abych pravdu řekl ani moc nevim na co se použiva 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

http://www.mackie.com/products/disconti ... ies_om.pdf
Tapco Mix 120 má čtyři stereofonní linkové vstupy bez korekcí (konektory jack), to je typicky místo, kam by se mohl připojovat výstup z DJ mixu. Ještě by to šlo do vstupů Tape in (konektory RCA), ale ty bych použil až kdyby to jinak nešlo. Pokud by stačily jen dva mikrofony, tak by se další dva jejich vstupy daly také využít pro připojení DJ mixu, ovšem opět na konektorech jack a s jedním panpotem nastaveným zcela doleva a druhým doprava, zbytek ovládání se musí provádět na obou kanálech současně a shodně. Kompresorem bych se zatím nezabýval, pokud nepociťuješ jeho potřebu (například k udržení DJ na uzdě nebo vyrovnání hlasitosti zpěvu), tak je zbytečné ho tam vůbec zapojovat a ani netušit, co zrovna dělá a jestli je to k něčemu nebo naopak. S ekvalizérem opatrně, vždycky se spíš ubírá, co vadí a ne že se přidává, co třeba ani nemůže být v daném poslechovém místě slyšet. Může to stát nejen horší zvuk, ale i odprásknuté reproduktory, zesilovač je celkem silný. Kdyby přece něco, tak náhradní díly na bedny na skladě jsou, ale lepší je si ty prachy ušetřit na nové nákupy.
H.M.
Tapco Mix 120 má čtyři stereofonní linkové vstupy bez korekcí (konektory jack), to je typicky místo, kam by se mohl připojovat výstup z DJ mixu. Ještě by to šlo do vstupů Tape in (konektory RCA), ale ty bych použil až kdyby to jinak nešlo. Pokud by stačily jen dva mikrofony, tak by se další dva jejich vstupy daly také využít pro připojení DJ mixu, ovšem opět na konektorech jack a s jedním panpotem nastaveným zcela doleva a druhým doprava, zbytek ovládání se musí provádět na obou kanálech současně a shodně. Kompresorem bych se zatím nezabýval, pokud nepociťuješ jeho potřebu (například k udržení DJ na uzdě nebo vyrovnání hlasitosti zpěvu), tak je zbytečné ho tam vůbec zapojovat a ani netušit, co zrovna dělá a jestli je to k něčemu nebo naopak. S ekvalizérem opatrně, vždycky se spíš ubírá, co vadí a ne že se přidává, co třeba ani nemůže být v daném poslechovém místě slyšet. Může to stát nejen horší zvuk, ale i odprásknuté reproduktory, zesilovač je celkem silný. Kdyby přece něco, tak náhradní díly na bedny na skladě jsou, ale lepší je si ty prachy ušetřit na nové nákupy.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Vim ze stim eqalizerem to neni jednoduche uz jenom nastavit 2x31pasem uz jsem nad tim stravil nekolik hodin , 
Ty soundkingy už požívám druhý rok na subbasy a jsou to dobré kopie Cresta. Přímo používám ty AA1500. Dává v můstku 1kW do 8 Ohmů, krmím tím suby - vždy jeden zesík v můstku do jednoho subu. Satelity to krmí taky dobře a má to použitelný crossover.hyty píše:nejsem nikterak zvlast narocny ale chtel bych neco overeneho aby to nejakou dobu bez starosti vydrzelo ,nasel jsem jeden kousek a to EP1500 EUROPOWER Behringer za nejakych 3900kč tohle by taky nemuselo byt špatny??a jeste jsem nasel tady u nas v hudebninach novy kousek soundking aa 1500hb za necelych 5tis sleva z 9tis,ale uz ten nazev je nejaky činsky
![]()
Aha, už píšu pozdě
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.