Jaké bedny na mluvené slovo/reprohudba?
-
- Reklama
-
minervos
Ahoj mám na vás malý dotaz . Začínám jezdit po akcích typu cyklozávody oslavy a takové ty vesnické diskotéky . Potřeboval bych poradit nějaké repro nejlépe i ze zesákem na tyto akce , kde je spíše pouštění písniček a mluvené slovo. Předem díky za odpověd 
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš na to rozpočet? Jak velké akce, cca?
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
Návštěvník
cca 10-12k vím je to málo , ale teprve začínám a jezdít z dvouma omnitronicama dx-2222 takže bych chtěl nějaké kvalitnější repro třeba i použité 
Bylo by to z bláta do louže. Uvedl jsi vlastně cenu JEDNÉ entry-level aktivky.
Doporučuju jezdit s tímto a vydělat si druhou půlku. Alespoň.
Doporučuju jezdit s tímto a vydělat si druhou půlku. Alespoň.
Mezi ojetinama by se vybrat dalo. V bazaru Prodance teď jsou slušný bedničky ve 12" za 12000.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké bedny na mluvené slovo/reprohudba?
Já mám teď na prodej moje staré dB Technologies 410D (2 ks za 13tis.) - celkem slušný box na mluvené slovo, menší akce. Pokud bys časem dokoupil sub, např. dB SUB 808D hraje celkem pěkně a dá se sehnat za dobrý peníz (cca 15 tis), tak už bys měl solidní aparát i na menší "vesnickou diskotéku".
Jinak v nových kusech bys těžko hledal něco kvalitního s tímto rozpočtem.
Jinak v nových kusech bys těžko hledal něco kvalitního s tímto rozpočtem.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
minervos
Re: Jaké bedny na mluvené slovo/reprohudba?
Díky všem za rady . ale asi to udělám jak tady psal jeden z vás , že si ještě něco vydělám , a pak začnu se po něčem lepším koukat ... Ostatně děkuju moc všem za názory a rady Díky