Pomozte vybrat PA a příslušenství do 70. tis. Kč

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
zzbar
Uživatel
Uživatel

Re: Pomozte vybrat PA a příslušenství do 70. tis. Kč

Příspěvek od zzbar »

Je pravda, že 70tis je mizerně málo, na druhou stranu chápu důvody a motivaci molnamola.
Pokud jde o malou akci do hospody, klubovny - zkrátka menších prostor, dá se s tím něco udělat.
2x dB Technologies Cromo 15 .... 24.000,-
1x sub dB Technologies SUB 18 D ... 31.000,-
mix Soundcraft EFX12 ... 10.000,-
mikrofony zpěv 3x Audix OM2 ... 6.000,-
mikrofon kopák Soundking ED007 ... 900,-
mikrofon virbl Soundking ED012 ... 800,-
mikrofony 2xOH Behringer C-2 ... 1500,-
Celkem: 74.200,-
V některých obchodech se dá domluvit sleva i 10%.

Další investicí budou mik. stojany, kabely, párák, stojany na bedny, prodlužky ... Takže co uhádáš v obchodě, máš k dobru na tyto věci. Jinak je musíš pořizovat za pochodu, nebo ať borci z kapely také přispějí.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak jsem zase po týdnu zpět.Díky za reakce a za rady.
to exxxi - truhláře znám a poptám se u něj jestli má vůbec představu jak se to staví nebo zapátrám na netu.Díky
to zzbar - už na to koukám.Diky.Mám sice strop 70tis,ale něco málo budu moct navýšit třeba za nějaký čas nebo jak píšeš ukecat cenu.
libec

Příspěvek od libec »

Zdravím, ...abych se představil, - jsem dlouhodobě aktivní hudebník a zvukař a se 7-mi člennou kapelou jezdíme po celé ČR jak malé prostory (kluby) tak i větší sály a "menší venkovní prostory", zvučení jak se zvukařem, tak i "samozvučení". Obsazení: bicí souprava, basa, 2x el. kytara, AC kytara, el.piano, alt sax, tenor sax, 4x zpěv, styl: funk, soul, rockpop, latina, jazz. Toto forum mi našel vyhledávač, když jsem určoval cenovou relaci, za kterou budu nabízet naši stávající 3 roky starou profesionální aparaturu o výkonu 2,4 kW, protože jsme něco vydělali a přecházíme na vyšší výkonostní i cenovou řadu. Naše stávající PA zvládá s dostatečnou rezervou a brilancí vše, co jste popisoval, navíc je variabilní, skladné a ve 100% stavu. Velmi dobře chápu Vaši potřebu mít dobře nazvučené bicí, což považuju za jedno z největších bolestí mladých amatérských kapel, byť se sebelepší aparaturou. Nerad tyto věci řeším písemně, diskuse jsou mnody afektované jen proto, že nebyla otázka dostatečně pochopena, proto pokud máte zájem, můžeme více paktických věcí probrat telefonicky (608 823 598) popř. viz. inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum S pozdravem Libor.
molnamol
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od molnamol »

Ahoj Libore,jsem teď na cestách(řidič náklaďáku a možná odpověď proč v těchto věcech tápu)na odborné diskuse nemám čas a každé pochopení mě mne těší.Určitě se po příjezdu ozvu.Díky R.
Odpovědět

Zpět na „Repro“