Nejšílenější zážitek při zvučení
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
jirkadvorak74
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Nejšílenější zážitek při zvučení
Jaký je váš nejšílenější zážítek při zvučení? Podělte se. 
Fanda do informačních technologií. Víte, že přes internet je přístupné nahlížení do katastru nemovitostí a také obchodní rejstřík?
Re: Nejšílenější zážitek při zvučení
Než tu budou nějaké šílené zážitky, tak přispěji zážitkem s opačným znaménkem.
Klub (hospůdka) a naše zábavová kapela. Hodina již pokročila, dopůlnoční hosté jsou už na cestě domů a přicházejí noční výletníci. Dorazila partička holek(cca 10-15), na parketu to pěkně rozjeli a pak některá zařvala "Do půl těla" a my jen koukali (a hráli) .... (jen bubeník si pak stěžoval na špatný výhled)
Klub (hospůdka) a naše zábavová kapela. Hodina již pokročila, dopůlnoční hosté jsou už na cestě domů a přicházejí noční výletníci. Dorazila partička holek(cca 10-15), na parketu to pěkně rozjeli a pak některá zařvala "Do půl těla" a my jen koukali (a hráli) .... (jen bubeník si pak stěžoval na špatný výhled)
- jerry.hadr
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ALSH-i, jenom abychom si ujasnili cilovou skupinu tve prihody - 10-15 je vek nebo pocet?
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To můžu přidat taky, vloni jsme dělali fesťák, nezvučil jsem (tak velkou technikou nedisponujeme), ale jako součást organizátora akce (MKS) jsem měl na starosti bedňáky, stáli jsme na pódiu u monitoráku a najednou čumíme, že při koncertu poslední kapely si to tam najednou dva začali rozdávat, hned v první lajně u zábran ve světle blinderů. Dobrý je, že z tý kapely co hrála si toho v prvopočátku všimnul jen zpěvák. No kapela to sice dohrála, ale celá backstage se bavila úplně něčím jiným
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
to byl počet, věk cca 25
Nebyly to Ladě ?blaha píše:To můžu přidat taky, vloni jsme dělali fesťák, nezvučil jsem (tak velkou technikou nedisponujeme), ale jako součást organizátora akce (MKS) jsem měl na starosti bedňáky, stáli jsme na pódiu u monitoráku a najednou čumíme, že při koncertu poslední kapely si to tam najednou dva začali rozdávat, hned v první lajně u zábran ve světle blinderů. Dobrý je, že z tý kapely co hrála si toho v prvopočátku všimnul jen zpěvák. No kapela to sice dohrála, ale celá backstage se bavila úplně něčím jiným.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Josefov, Pevnostfest 2012, kapela Kouhout plaší smrt
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Myslím, že jeden obrázek vydá za tisíc slov. Punk je punk!
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
Není a nikdy nebude!
Muj jeden (ne nejhorší) zážitek: nastavim aparát, používám virtuální mix a všechno OK. Přijde zpěvák, co je další na řadě a zasedne mi místo u zvukařského noťasu....... po 20 minutách mého zvučení vestoje mu dojde, že by mě mohl pustit sednout
Muj jeden (ne nejhorší) zážitek: nastavim aparát, používám virtuální mix a všechno OK. Přijde zpěvák, co je další na řadě a zasedne mi místo u zvukařského noťasu....... po 20 minutách mého zvučení vestoje mu dojde, že by mě mohl pustit sednout
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
exxxi: Ještě že si na tebe nepoložil pivo, když ses ohnul pro kabely 
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
No, ono stačí, kolik lidí si myslí, že suby slouží k odkládání nápojů. 
Edit: taky nám při jednom hraní na Chrásteckém dni vlezl na podium opilý Angličan a snažil se hejkat do mikrofonu. Dvakrát jsme ho s basákem vyvedli, potřetí lehce polil sub pivem, po čtvrté ho kytarista nakopal do prdele a vyhodil.
Edit: taky nám při jednom hraní na Chrásteckém dni vlezl na podium opilý Angličan a snažil se hejkat do mikrofonu. Dvakrát jsme ho s basákem vyvedli, potřetí lehce polil sub pivem, po čtvrté ho kytarista nakopal do prdele a vyhodil.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Myslíš nějak takhle?
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
-
dasty
Tak jsem se zrovna vrátil z jednoho festáku...fest jako každý jiný až?
Nějaký píííp
nahlásil bombu a všichnipřed koncem festivalu museli opustit areál,já zůstal u zvukařskýho pultu a řekli nám,že za 15 min budou mít vše zkontrolovaný,za dvě hodiny bylo hotovo bomba nikde nebyla...přišla další "pohroma" průtž mračen,blesky jako kráva všechno mokrý,naštětí všechno v pořádku....no i to se stává
Nějaký píííp
-
Slim
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Slečna si myslela, že mám na mixu mikrofon (bo lampička svítí dolů).
Po pár sekundách jsem ji upozornil, že o mikrofon se nejedná a ať jde do kšá.... Tak se mi odvděčila hrábnutím do mixu.
Naštěstí to dopadlo dobře a hrálo se bez potíží dál.
... běžte si hlučet jinam!