aktivní kytarové kabely
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... a ty mi nerikej co ti nemam rikat!Kuře píše:... a to nechápu. A taky mi prosím neříkej jak mám reagovat.![]()
Nepripadas si taky jak malej kluk na piskovisti ?
... souhlasim ... a uprimne receno docela i verim ze to funguje. Ale ... neslysel jsem, tak mi zbyva jen verit. Taky jsem se ptal s jakym kabelem to Kamilman porovnaval a za jakejch podminek ... zatim bez odpovedi.Fakticky se dají posuzovat pouze zvukový ukázky, který udělal "kamilman", protože jak vidno, nikdo jiný s tím zkušenost nemá.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Milé Kuře, Kamilmane, Pasho a tak dále...
Shafa mi evidentně do hlavy vidí...
já si zas dal trochu práce a přešetl si pár diskuzí (popř. nepovedených pokusů o ně) a myslím si, že komerční sdělení a inzerce patrí do jiných vláken.
gdo nevěří, a'zkusí google
http://www.google.cz/search?q=aktivn%C3 ... 3%BD+kabel
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=gwires.com
O=pakující se rozhořčování nad křišťálovou koulí a zabedněností "techniků",
argumentace typu "kdo nevěří, ať si to koupí a zkusí"
No nic, du si koupit třeba WS kráječ, ten můžu do tří týdnů vrátit...
Shafa mi evidentně do hlavy vidí...
já si zas dal trochu práce a přešetl si pár diskuzí (popř. nepovedených pokusů o ně) a myslím si, že komerční sdělení a inzerce patrí do jiných vláken.
gdo nevěří, a'zkusí google
http://www.google.cz/search?q=aktivn%C3 ... 3%BD+kabel
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=gwires.com
O=pakující se rozhořčování nad křišťálovou koulí a zabedněností "techniků",
argumentace typu "kdo nevěří, ať si to koupí a zkusí"
No nic, du si koupit třeba WS kráječ, ten můžu do tří týdnů vrátit...
Mno. ja teda tomu kabelu taky neverim.
protoze neni rozdil jestli mam aktivni kabel (se zesilovacem na konci toho kabelu) a "bezny" pasivni kabel, ktery je pichnuty do zesilovace.
Pokud se mluvi o tom, jaky neblahy vliv ma delka pasivniho kabelu na zvuk, tak stejne neblahy vliv ma i u toho aktivniho kabelu. Protoze ma ten zesilovac proste az na konci kabelu.
nejlepci by bylo ten zesilovac umistit primo do nastroje a mit aktivni nastroj.
protoze neni rozdil jestli mam aktivni kabel (se zesilovacem na konci toho kabelu) a "bezny" pasivni kabel, ktery je pichnuty do zesilovace.
Pokud se mluvi o tom, jaky neblahy vliv ma delka pasivniho kabelu na zvuk, tak stejne neblahy vliv ma i u toho aktivniho kabelu. Protoze ma ten zesilovac proste az na konci kabelu.
nejlepci by bylo ten zesilovac umistit primo do nastroje a mit aktivni nastroj.
Nevím jestli to má zeslilovač na konci kabelu. Jisté je, že se to na konci napájí. Poslechni si ty ukázky, ale lepší je někam zaběhnout a vyzkoušet osobně.scan píše:Mno. ja teda tomu kabelu taky neverim.
....
- Pavel Sedlák
- Uživatel

To je počteníčko - jako reklama z Windows: Vaše práce bude mnohem snadnější, zábavnější, barevnější, rychlejší a úžasnější...
Se na mně nezlobte, ale evidentně to tady nikoho až tak moc nebere - asi by jste si o kabelech pro nástroje víc podebatovali na kytarových diskuzích
A to podotýkám, že stavba a servis kytar je moje docela uspěšná disciplína a pár kilometrů kabelů jsem již taky sestavil
Se na mně nezlobte, ale evidentně to tady nikoho až tak moc nebere - asi by jste si o kabelech pro nástroje víc podebatovali na kytarových diskuzích
A to podotýkám, že stavba a servis kytar je moje docela uspěšná disciplína a pár kilometrů kabelů jsem již taky sestavil
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jaaaj, to jsem si nevsim ... jdu tam.Kuře píše:Pro Safutest s jakým kabelem a jak, je popsáno na kabely.xf.cz
EDIT: uz to vidim, jako vzor pasivnihio kabelu byl pasivní kabel typ PRO CO Excalibur . Neznam ... nemohu tedy kvalitu posuzovat.
Naposledy upravil(a) safa dne čtv 16. říj 2008 18:14:52, celkem upraveno 2 x.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
motorovapila píše: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=gwires.com
... hehe, to je fakt poucne vyhledavani ... ten uz je horsi jak ja ;-DD (Gustave ? Kde je Gustav?).
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, motorovapila píše:Doufám že aktivní aby kompenzoval kapacitu luftu (o impedanci se nebavím, ta nermá tolik vliv)
Zvukař Gustav
Je pravda, ze milion vybornych svetovych kytaristu - i basistu - pouzivaj misto kabelu bezdratovej srac od Samsonu a jsou furt nejlepsi z nejlepsich...
Potazmo, jsem rad, ze jsem si mohl poslechnout ten rozdil. Privital bych porovnani s "normalnim kabelem"...
Popravde receno, ty vysoke harmonicke me ke zvuku kytary moc nesedi - tezko rict, jestli tam maji byt, ci ne... Zvyraznuje to hnus z drnknuti, kterej neni normalne slyset.
Potazmo, jsem rad, ze jsem si mohl poslechnout ten rozdil. Privital bych porovnani s "normalnim kabelem"...
Popravde receno, ty vysoke harmonicke me ke zvuku kytary moc nesedi - tezko rict, jestli tam maji byt, ci ne... Zvyraznuje to hnus z drnknuti, kterej neni normalne slyset.
To drnčení je způsobené neohrabanou hrou a né kabelem. To pozná snad každej muzikant.Fyla píše: Popravde receno, ty vysoke harmonicke me ke zvuku kytary moc nesedi - tezko rict, jestli tam maji byt, ci ne... Zvyraznuje to hnus z drnknuti, kterej neni normalne slyset.
Hlavně POZOR na LATENCI KYSLÍKU .........
Gustave ty sis asi pomýlil téma. Jinak jestli rád píšeš, tak proč ne. Co?
Naposledy upravil(a) kamilman dne sob 18. říj 2008 22:31:38, celkem upraveno 1 x.