Prosim poradte repro

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Zamčeno
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
anana
Nováček fóra
Nováček fóra

Prosim poradte repro

Příspěvek od anana »

ľudia, poradte mi najlepšie repráky! ja sa neviem rozhodnúť, ktoré kúpiť už týždeň! http://www.electronic-star.sk/Reproduktory_c130.htm
som z toho na nervy! :) všetky su v niečo dobré, najradšej by som bola, ak by som si kupila všetky :)
Otas
Uživatel
Uživatel

Prosim poradte repro

Příspěvek od Otas »

Je důležité vědět, na co je budeš potřebovat.
Tyhle repráky z odkazu jsou určeny pro amatérské DJe, některé jsou hodně špatné, jiné se alespoň blíží podprůměru.
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosim poradte repro

Příspěvek od blaha »

Ale jsou hezky barevné :-D .

K čemu se budou používat, v jakých prostorách, jaký máš k tomu zesilovač, případně další vybavení, kolik peněz na ně je k dispozici, atd.

A na tuto tématiku je tu již spousta vláken v podstatě podobných.

Obecně něco - tec, něco - sound, něco - tronic a podobné nemá snad cenu ani uvažovat a asi je tu ani nikdo neporadí. V podstatě začíná se někde od Behringeru a vejš (Mackie, RCF, Megaton, dB, JBL, EV, QSC, atd.).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Neuvěřitelná sbírka noname sajrajtu občas zpestřená značkovým podprůměrem. Slovo "nejlepší" vůbec v souvislosti s tímhle nepoužívej, to bys musela úplně jinam. Možná jsi ale špatně spíš tady a pak si tam prostě zajdi a kup si co se ti bude nejvíc líbit - stejně jako u kabelky, bižuterie apod. není důvod, aby ti někdo radil "co je nejlepší", protože to kromě dojmu a ceny žádné další podstatné parametry nemá. Jestli to chceš ale k něčemu POUŽÍVAT, tak přidej ty už požadované informace.

H.M.
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

Nejhorsi je kdyz clovek prijede s kapelou na nejaky minifestacek a ono tam opravdu neco takoveho stoji nejlepe ve dvou a vice kusech na stranu aby z toho byl poradny combfilter masaker :smt089
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
marian

Příspěvek od marian »

Ked chce pekne farebne tak Cerwin-Vega to na to ze vizera farebne aj celkom slusne hraje aspon podla mojho ucha, ked som to prvyraz videl myslel som ze to je skytec alebo mocacor (lebo ty maju repra s cervenym zavesom) no neslo mi do hlavy ako to hra...

http://www.cerwinvega.com/pro-audio/por ... akers.html

Ked chce uz smejd co ma aspon ako-tak slusnu bednu tak drevene repra od RH celkom ujdu po mechanickej stranke, zvukovo sa to z privretymi usamui tiez da pocuvat lepsie ako skytec so 4 piezami...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Kdyz neco barevnyho tak Void Incubus
Obrázek
karel a.

Příspěvek od karel a. »

Vážení, mě to připadá jako spam a snaha vecpat sem reklamu. Nejde mi ale do hlavy, proč by chtěl někdo na těchto stránkách nabízet takové repro??? Přijde mi to, jako by se někdo ve fóru o Mercedesech snažil vecpat reklamu na Trabant. No nevím, sám jsem laik, ale vyjadřuju se myslím jinak a jde mi o to fakt získat seriozní rady, tohle mi tak nepřipadá...
MADMAX

Příspěvek od MADMAX »

bože, to jsou někdy debaty... s tím něčím barevným, to měl bejt nejspíš vtip, teda já to tak vnímám. Klidně přidám další - Funktion One, to je fialový CELÝ a ještě to má stříbrný horny s fázovejma korektorama jako z Marsu. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

2 anana: jestli chceš opravdu nejlepší bedny, tak to ale musíš fakt na jiný stránky - např. www.l-acoustics.com (český ceník na www. promusic.cz), nebo www.dbaudio.com, eventuálně www.meyersound.com. Taky to teda stojí maličko víc, holt rozdíl mezi čínským motokolem (čemuž tak odpovídají kategorií i kvalitou bedny na těch tvých webovkách) a Lamborghini je znát i na penězích... - ale chtělas ty nejlepší bedny, předpokládám že na diskošku...
Zamčeno

Zpět na „Repro“