Digipulty hlavně ve střední třídě - anketa
-
- Reklama
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Digipulty hlavně ve střední třídě - anketa
V sousedním vlákně se tu řeší kdo dál dočůrá v digitálních pultech střední třídy. Tak jen pro nějaký přehled mě napadlo zkusit udělat anketu, kdo jaký pult této třídy používá, případně plánuje zakoupit, nebo by zakoupil.
Chtěl bych poprosit o objektivitu aby každý zvážil co by skutečně využil a byl schopný na to ušetřit.
Nechávám možnost pro každého dát 2 volby (třeba mám a plánuji, nebo mezi těma bych vybíral).
Chtěl bych poprosit o objektivitu aby každý zvážil co by skutečně využil a byl schopný na to ušetřit.
Nechávám možnost pro každého dát 2 volby (třeba mám a plánuji, nebo mezi těma bych vybíral).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Re: Digipulty hlavně ve střední třídě - anketa
Sorry, ale tohle nemá smysl. O tom se hlasuje peněženkou, ne klikáním. Anket už jsem dělal opravdu hodně za ty roky a nejtěžší na nich je odhadnout, jestli ten výsledek vůbec něco znamená (a to už ty největší začátečnické chyby nedělám). Jediné co se dá zhruba zjistit je popularita například moje a tvoje na tomto foru, koho seru, ten ti tam hodí Soundcraft, koho sereme oba, ten bude hledat co nejdivnější odpověď, aby nějak "protestoval". Pokud to není chráněné proti vícehlasům, tak si tam nakliká kdo chce co chce. Neexistuje žádná zjistitelná korelace mezi lidmi, co si opravdu něco koupí a co kliknou, jediné co víme s jistotou je, že bude hodně malá. Atd. Tohle si musí každý vybojovat sám v sobě a se sebou protože používat kvalitně takové mixy je náročné a kdo to má umět na takové úrovni, aby nedělal na kšeftech ostudu, tak musí umět samostatně myslet, učit se, shánět informace a nečekat, že za něj rozhodne nějaká anketa mezi úplně neznámými lidmi...
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je to ošetřené jen 2 volbami na uživatele.
Poprosil jsem o objektivitu a reálné možnosti každého z nás, jinak jsem tam mohl taky dopsat Vi, Midas apod., ale tam to není směrovaný.
Ano vypadne z toho kdo s čím sympatizuje, komu jaké ovládání líp vyhovuje, ale nebude to tak jednobarevný.
A pokud někoho seru já, tak ať dá snad jedině Yamahu
.
Poprosil jsem o objektivitu a reálné možnosti každého z nás, jinak jsem tam mohl taky dopsat Vi, Midas apod., ale tam to není směrovaný.
Ano vypadne z toho kdo s čím sympatizuje, komu jaké ovládání líp vyhovuje, ale nebude to tak jednobarevný.
A pokud někoho seru já, tak ať dá snad jedině Yamahu
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
MADMAX
Sorry, ale tohle je anketa trochu srovnávající krumpáče s bagry. JAKÉ DiGiCo? D-5, SD-8, SD-9, SD-TEN, SD-7???
Ačkoli logika ovládání a vybavení jsou hodně podobné, jsou to přece pulty naprosto nesrovnatelných kategorií...
Jen o SD9 s digirackem by se dalo hovořit jako o "pultu střední třídy", ale možnosti i ovládání jsou naprosto nesrovnatelné s nějakým Si nebo nedejbože X32. Proč tam nezařadíš Vi1, až to je dle mého názoru srovnatelný pult.
Když tam máš toho Behrouše, kterej ani neumí udělat user layer, takže třeba FX returny máš VŽDY dost neprakticky na jiné vrstvě pod míchačkou... nemluvě samozřejmě o zvuku, který NENÍ úplně Midas...
Ačkoli logika ovládání a vybavení jsou hodně podobné, jsou to přece pulty naprosto nesrovnatelných kategorií...
Jen o SD9 s digirackem by se dalo hovořit jako o "pultu střední třídy", ale možnosti i ovládání jsou naprosto nesrovnatelné s nějakým Si nebo nedejbože X32. Proč tam nezařadíš Vi1, až to je dle mého názoru srovnatelný pult.
Když tam máš toho Behrouše, kterej ani neumí udělat user layer, takže třeba FX returny máš VŽDY dost neprakticky na jiné vrstvě pod míchačkou... nemluvě samozřejmě o zvuku, který NENÍ úplně Midas...