Nejšílenější zážitek při zvučení
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Nejšílenější zážitek při zvučení
Co tam dole v jablkovém loži dělá Nokia ty kacíři? 
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
-
JirkaN
OT: Já si do toho jablkového lože dávám krabku cigár.
Nejsilnější zážitek při zvučení jsem měl, když na jedné akci jsem měl připitější přítelkyni a straště se chtěla bavit s mým ..., tak si vlezla pod pult, z druhé strany byl dekl od pultu, tak ji nebylo vidět. Po pár minutách jsem měl doslova nejsilnější zážitek při zvučení.
Nejsilnější zážitek při zvučení jsem měl, když na jedné akci jsem měl připitější přítelkyni a straště se chtěla bavit s mým ..., tak si vlezla pod pult, z druhé strany byl dekl od pultu, tak ji nebylo vidět. Po pár minutách jsem měl doslova nejsilnější zážitek při zvučení.
- CharlesBass
- Uživatel

Špatně čteš
NejŠÍLENĚJŠÍ, nikoli nejsilnější
Tak takovou přítelkyni Ti závidím
Jiné s chlapem tejden dopředu nemluví jakmile ví, že bude zas celej vejkend "nepoužitelnej",... co tak znám z doslechu ... ta moje mi pomáhala nakládat i SB1000 do Tranzita, balit párák, ale tohle zpestření mi fakt neposkytla

Ale jako naprosto chápu proč Tě předchozí fotka ponoukla tohle napsat !!

Ale jako naprosto chápu proč Tě předchozí fotka ponoukla tohle napsat !!
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
-
JirkaN
Tak ono už to dneska taky tak není, musí být doma s dětma, ale asi to bylo i nejšílenější. A proto že byl pult dost velký a analogový, tak byl signál rušený.
A nejkurioznější co jsem zažil na jedné klubové akci kde hrály asi 3 kapely, tak u té druhé si za zpěvákem přišla vypadala jak štětka, ale pěkná, nikdo ji neznal evidentně a měla ssebou fotografa, a začala zpěváka oblézat a svlékat. On se velmi snažil aby koncert dozpíval, a ten její fotograf je fotil. Nedalo mi, abych se ho po hraní zeptal co to bylo, nechápal. Ale nedivím se, že jí nikdo nevihodil a nechali tomu všichni volný průběh, bylo to zajímavé..
A nejkurioznější co jsem zažil na jedné klubové akci kde hrály asi 3 kapely, tak u té druhé si za zpěvákem přišla vypadala jak štětka, ale pěkná, nikdo ji neznal evidentně a měla ssebou fotografa, a začala zpěváka oblézat a svlékat. On se velmi snažil aby koncert dozpíval, a ten její fotograf je fotil. Nedalo mi, abych se ho po hraní zeptal co to bylo, nechápal. Ale nedivím se, že jí nikdo nevihodil a nechali tomu všichni volný průběh, bylo to zajímavé..
Netýká se to zvučení, ale rozhodně to šílenej zážitek byl - mojí blbostí. 
Scéna: maturitní ples
Záměr: Polonéza maturantů za doprovodu nízkoúrovňové, plazivé mlhy.
Generální zkouška proběhla naprosto parádně, suchej led fungoval na 100%, ochlazený kouř se držel u země, já měl husí kůži na zadku a vypadalo to skvěle.
Pár hodin poté začal maturák. Kapela hraje pár úvodních písniček, pomalu rozblikávám blikátka, rozhejbávám hejblátka - a zapínám výrobník. Po hodině nastává slavnostní nástup. Dle instrukcí, po prvním taktu pouštím mlhu. Jak si jistě každý domyslí, suchej led se vypařil - tudíž nic nechladilo kouř = vyfoukl jsem plnou dávku přímo na parket. Výsledek? V sále naprostá tma, nic nebylo vidět - kameramani nasraní, fotografové nasraní, rodiče nasraní a já si trhám vlasy, jak jsem celej nástup "vytunil".
Co je na tom nejšílenější - maturanti z toho byli nadšení, ba co víc, dostal jsem přidáno na honoráři.
Scéna: maturitní ples
Záměr: Polonéza maturantů za doprovodu nízkoúrovňové, plazivé mlhy.
Generální zkouška proběhla naprosto parádně, suchej led fungoval na 100%, ochlazený kouř se držel u země, já měl husí kůži na zadku a vypadalo to skvěle.
Pár hodin poté začal maturák. Kapela hraje pár úvodních písniček, pomalu rozblikávám blikátka, rozhejbávám hejblátka - a zapínám výrobník. Po hodině nastává slavnostní nástup. Dle instrukcí, po prvním taktu pouštím mlhu. Jak si jistě každý domyslí, suchej led se vypařil - tudíž nic nechladilo kouř = vyfoukl jsem plnou dávku přímo na parket. Výsledek? V sále naprostá tma, nic nebylo vidět - kameramani nasraní, fotografové nasraní, rodiče nasraní a já si trhám vlasy, jak jsem celej nástup "vytunil".
Co je na tom nejšílenější - maturanti z toho byli nadšení, ba co víc, dostal jsem přidáno na honoráři.
Osvětlovač - https://www.facebook.com/Ptaceksviticz
Promo - https://www.facebook.com/photo.php?v=47 ... 7415989786
AudioMaster CZ, a. s.
zbynek.ptacek@audiomaster.cz
Světlonoš: Tak tohle je zatím NEJLEPŠÍ zážitek
Zasloužíš si "výbornou" 
Hustej kořínek.kalfar píše:Myslím, že jeden obrázek vydá za tisíc slov. Punk je punk!
-
Návštěvník
Zlatá Zombice Vondráčková mlátící na conga na začátku jedné písně úplně ----mimo rytmiku
není to nejšílenější, ale docela jsem se pobavil
po akci za mnou došli přičmoudlí přátelé, zda nechci koupit 7KW zesilovač třídy D, od značky Dexon...prý vyrobeno v Améru
po akci za mnou došli přičmoudlí přátelé, zda nechci koupit 7KW zesilovač třídy D, od značky Dexon...prý vyrobeno v Améru
Říkal mi jeden osvětlovač, že se mu jednou na nějaké módní přehlídce nekdo vychcal do náplně do hazeru, výsledek si asi představíte sami 
-
jozo.mituch
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
VIPka kdesi na hoteli okolo roku 2002, otočné hlavy svietia, dymostroj zapnutý.. Ale rovnako boli zapnuté aj požiarne hlásiče, a kedže vrátnik chrápal, zobudili ho až požiarnici čo sa dotrepali do sály.
Najprv som sa na tom dobre bavil, potom mi zamrzol úsmev keď mi povedali koľko tisíc korún stojí zbytočný výjazd, no nakoniec všetko dobre dopadlo (neplatil som nič).
Najprv som sa na tom dobre bavil, potom mi zamrzol úsmev keď mi povedali koľko tisíc korún stojí zbytočný výjazd, no nakoniec všetko dobre dopadlo (neplatil som nič).
Stredne veľká rentálka hrajúca krajskú ligu.