1000/2000W i více
-
- Reklama
-
Návštěvník
Re: 1000/2000W i více
To není žádná sranda, Federmann má desetitisíce nicků a denně píše po celém světě statisíce příspěvků, jenom v tomto vlákně jsem napočítal 86 jeho identit.
To se na mě nezlobte, ale takhle se na nějakou věc neptá, ale přímo se ptáte, jestli neznáme něco jiného ?Jenda 01 píše:Ptal jsem se na analogové moduly pana Federmanna, které jsou v odkaze, tak nevím proč zde anonym neustále strká různé odkazy na digitální a jiné moduly, či dokonce přehršel odkazů s moduly pana Federmanna nikterak nesouvisejících.Jenda 01 píše:Můžete mi doporučit lepší modul do aktivní bedny než co je v odkaze ?
http://www.federmann.cz/index.php/ma-ma ... rmann.html
Chtěl jsem jenom koncové stupně, nic víc nic míň a to mám již za pomocí pana Federmanna vyřešeno a jakákoliv další diskuse je zcela zbytečná, v tom s panem Federmannem plně souhlasím.
Toto má zjevné prvky čínské reklamy, kterou se serou obchodníci s plastovými hovny a jinými lahůdkami na různá fóra.
Rétorika nadpisu navíc celkem jasně určuje autora
http://web.archive.org/web/200503231152 ... -55.wz.cz/
"Což znamená, že například: Pro BDW83/84D má závěr 120 V, I max 16 A a P max 150 W, lze jej tedy použít až pro 2 x 65 V, 500 W na 4 ohmech. "
Doporučení mistra Federmanna, 500W z jednoho páru BDW83/84D, to je prča
A jaképak bedny tedy máte? Jak máte řešenou výhybku? A co že jste se tu pak téměř nevyskytoval, nebo alespoň ne jako Jenda01? A ta Federmannova rychlost odezvy je také zajímavá...Jenda 01 píše:Ptal jsem se na analogové moduly pana Federmanna, které jsou v odkaze, tak nevím proč zde anonym neustále strká různé odkazy na digitální a jiné moduly, či dokonce přehršel odkazů s moduly pana Federmanna nikterak nesouvisejících.Jenda 01 píše:Můžete mi doporučit lepší modul do aktivní bedny než co je v odkaze ?
Chtěl jsem jenom koncové stupně, nic víc nic míň a to mám již za pomocí pana Federmanna vyřešeno a jakákoliv další diskuse je zcela zbytečná, v tom s panem Federmannem plně souhlasím.
Za sebe mám jasný názor na vaše identity a tento způsob "reklamy"...
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
-
Návštěvník
Nie ste trochu trápni? Federmann vás ma na háku a boh vie kde si teraz užíva. 
Už na začátku vlákna jsem předpovídal, že se to tu bude mydlit, což nebylo těžké uhodnout a ani to jinak dopadnout nemohlo. Úplně zbytečné vlákno to ale není, zbystřuje pozornost čtenářstva, aby z netu nepřebíralo automaticky vše, co se na první pohled tváří jaksi "seriózně". Já si jednoduše porovnám Federmannovy stránky např. s Buntovýma a to mi úplně stačí, abych viděl kde je kvalita, sortiment, zkušenost, konstruktérský um... Ani s jedním bych ale nevedl polemiky, u Federmanna je to zbytečné, tam bych se ničeho kloudného nedobral a ani nechci a s Buntou bych neměl o čem diskutovat, tomu nesahám ani po kotníky...
-
Návštěvník
To je dobře, představme si, že by nás tady neměl na háku. To by tu možná napsal i o svém truchlivém dětství a touze po slávě, nejenom o svých truchlivých zesilovačíchNávštěvník píše:Nie ste trochu trápni? Federmann vás ma na háku a boh vie kde si teraz užíva.
-
Návštěvník
Viktore, divím se Ti, že tou zbytečnou diskusí trávíš tolik času.
PM
PM
-
Bingo !
sledge píše: Zdá se, že zesilovač HQQF se řídí zákony kvantové fyziky, jen Planckovu konstantu vymezující Heisenbergovu neurčitost zde nahrazuje Federmannova konstanta (zatím nevyčíslená). Podobně jako elektron vykazuje vlnové chování a shcopnost interferovat sám se sebou, ovšem jen do okamžiku, kdy se jej pokusíme změřit (v tom případě interference zmizí), tak i zesilovač Federmann HQQF vykazuje vynikající vlastnosti, ovšem opět do okamžiku, než se je kdokoliv pokusí změřit. Okamžikem změření dojde k narušení Federmanovských principů elektrodynamiky a parametry budou tímto zásahem zásadně ovlivněny.
Proto jsou zesilovače HQQF tak obtížně měřitelné a výsledky jsou vždy zatíženy Federmannovskou nejistotou:
Čím přesněji je veličina změřena, tím neurčitější je typ, původ a vlastnosti měřeného zesilovače. Naopak čím přesnější původ a provedení zesilovače (posvěcení mistrem), tím méně změřených parametrů k dispozici![/u]
Edit: Alternativní "zjednodušená" formulace: Čím přesněji je zesilovač změřen, tím více se od něj Federmann distancuje. Čím více se k zesilovači autor hlásí, tím méně měření je k dispozici.
Konstanta součinu nejistoty parametrů a míry distancování Federmannem navrhuji pojmenovat Federmannova konstanta a na její vyčíslení myslím požádám o grant....
-
Návštěvník
sledge a Bingo !
Kdo teda tuto Federmannovu 10 párovou 1000wattovou verzi HQQF vlastní a kdo ji měřil?
Mám za to že vůbec nikdo a že ji nikdo ze zde přítomných ani neviděl, zato tady jen dokola pomateně tajtrlíkuje.
Že vás to stále baví. ....
Kdo teda tuto Federmannovu 10 párovou 1000wattovou verzi HQQF vlastní a kdo ji měřil?
Mám za to že vůbec nikdo a že ji nikdo ze zde přítomných ani neviděl, zato tady jen dokola pomateně tajtrlíkuje.
Že vás to stále baví. ....
-
Návštěvník
Vy jste tím Federmannem úplně posedlí, to je třeba již opravdu léčit.
-
Nezávislý
To se nediv, někomu hrábne z drog a pro někoho je droga Federmann, stane se naprosto závislým a své halucinace vkládá do fór. Pro jiného je to jak červený hard na býka, taky pak ztrácí sebekontrolu.
Když se tito dva sejdou, již Federmanna vůbec nepotřebují, doplňují se navzájem, chodí po webech a zabíjí vlákno za vláknem, toto vlákno je toho příkladem.
Když se tito dva sejdou, již Federmanna vůbec nepotřebují, doplňují se navzájem, chodí po webech a zabíjí vlákno za vláknem, toto vlákno je toho příkladem.
-
Jenda 01
TOTO JSEM Já NEPSAL !!!Jenda 01 píše:Ptal jsem se na analogové moduly pana Federmanna, které jsou v odkaze, tak nevím proč zde anonym neustále strká různé odkazy na digitální a jiné moduly, či dokonce přehršel odkazů s moduly pana Federmanna nikterak nesouvisejících.Jenda 01 píše:Můžete mi doporučit lepší modul do aktivní bedny než co je v odkaze ?
-
Jenda01
Máme soundsystém a 2 sestavy na malé akce. Zatím:sledge píše:A jaképak bedny tedy máte? Jak máte řešenou výhybku? A co že jste se tu pak téměř nevyskytoval, nebo alespoň ne jako Jenda01? A ta Federmannova rychlost odezvy je také zajímavá...
Za sebe mám jasný názor na vaše identity a tento způsob "reklamy"...
16 x bass Class A 1 x 18
8 x bass Dexon/Beyma 1 x 18
2 x bass AC akustika 1 x 15
2 x bass aktivní 2 x 12 Mercey
1 x RCF PRO8001A
2 x fullrange RCF ART500 aktiv
2 x fullrange AC akustika 15/3 800W
4 x Zeck Club
8 x satelit Apollo zakázková výroba 2x12 + 1 BC speakers
2 x Dexon TC2000
db Opera Lyric 7 kusů na grilovačky a jako odposlech
Crossovery - nejvíc se používá BSS myslím 360, máme Pyramid a Behringer trojpásmo analog + Ultracurve