PA do 500 000Kč
-
- Reklama
Asi jsi měl smůlu, kdoví co vše bylo v řetězci zapojeno, jak říkáš, taky to třeba nebylo dost dimenzované na daný prostor, třeba se Ti někdy zadaří a dostaneš s k apecu s Megatonem, na který se Ti bude hrát dobře. Když tak sem pak napiš, jak to dopadlo.
Pokud vezmeme v potaz aktivky - cenově přístupné, dobře a lépe hrající můžou být třeba produkty RCF.
Pokud vezmeme v potaz aktivky - cenově přístupné, dobře a lépe hrající můžou být třeba produkty RCF.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlasmaly_medved píše:Neodym - neodym - neodym
Mám rád svá záda ! Mám rád tlumiče svého auta ! Už nikdy nechci tahat hory zbytečného nábytku !!!
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
Re: PA do 500 000Kč
Ahoj mám na prodej KV2AUDIO VHD, za dobré peníze pokud máš zájem ozvi se. 604174050, btony@seznam.cz
Máš osobní zkušenost s TT-25A? Přemýšlíme momentálně o koupi něčeho takového, takže sbírám postřehy všeho druhu - ať už pozitivní nebo negativní. Kapela hraje něco mezi popem a rockem,ale ne moc nahlas, hodně mluveného slova a momentálně jsme často v ne moc velkém prostoru, asi jako klub, takže hledám něco kompaktního, skoro mi 25A přijdou moc silný, takže spíš 22A. Jakou k tomu používáš výbavu v racku?cyz píše:RCF TT-25A má ve firme se kterou jezdívám a hrají výborně, je to aparát který naložím do kufru osobáku a ozvučím s tím klidně náměstí.
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No nechci tu delat reklamu, ale je to spis rada, pokud se chces zeptat na RCF zkus forum prodance.cz tam ti reknou spis co se k tomu hodi. Jako 25tky hrajou krasne, to se musi nechat, skladnost je perfektni jedinej problem je ta cena, ale kdyz si to vezmu tak, ze koupim kvalitni zesilovace + kvalitni bedny jsem na te same cene ... takze asi tak
Re: PA do 500 000Kč
Ahoj mohu ti nabídnout starší KV2 VHD 550.000Kč - dej kdyžtak vědět 604174050
-
banach
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ad tt25a: mě to přijde jako výhodný kup, když jsem je slyšel poprvé, podíval jsem se do ceníku a nemohl jsem věřit, že jsou tak levné, protože hrají jako bedny za víc. Zdá se, že platíš jenom reprobox a zesilovače dostaneš gratis. Z aktivek se mi líbily ještě EX 12 od Krampery, ale ty jsou tuším o něco dražší a jen s 12", ale uhrají taky dost. A to mám k ativkám averzi, no mít ty peníze, tak do nich snad i jdu. Chce si toho co nejvíc poslechnout nebo ještě lépe zazvučit si na tom a pak se rozhodnout, jen nevěřit reklamním kecům prodejce...
jan banach