Utlačuje Zvukařina.cz Prodance a jejich zákazníky?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Utlačuje Zvukařina.cz Prodance a jejich zákazníky?
Přečelt jsem si diskuzi skoro celou a to dělám pokaždé pokud něco chci napsat a proto jsem napsal že takováto diskuze by se na Fóru neměla vyskytovat. No, hlavně že jsme se pochopili. 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Fajn, takže je ti jasné, že já jsem ji vést nechtěl a několikrát jsem to opakoval, dokonce jsem lehce protestoval proti vytvoření tohoto podle mne umělého vlákna a admin mi musel vysvětlit, že takhle to tady prostě chodí. Pak už jsem měl na vybranou buď stáhnout ocas a mlčky si nechat kálet na hlavu anebo pokračovat v diskuzi na takto vytyčeném hřišti. Zvolil jsem druhé, první se mi nelíbilo víc a taky jsem neměl v úmyslu admina ani pasivně poučovat, jak by měl podle mne dělat svoji práci, měl zcela pravdu že není mnoho možností a jednu už vyčerpává naše firemní forum.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
a já si myslím že taková diskuze v baru klidně může být. a sem raději jako zákazník když se dovím co se děje ... než aby se tajně za zavřenými dveřmi domluvili jak nás ošidit a rozdělit si zisk 
Listen... and enjoy the sound
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Ano, to pokládám za nejhorší variantu, ale dal bych přednost tomu, kdyby se konkrétní střety neodehrávaly v nějakém specializovaném vlákně, ze kterého nikdo nepůjde dohledávat a ověřovat si, jak to vlastně s tím mixem, bednou, zesilovačem bylo a co tam kdo opravdu napsal, tedy jen v nějaké ještě více virtuální realitě, tvořené převážně už jen tím, co kdo řekl o tom co kdo jiný údajně řekl o něčem jiném někde jinde. Je to vytrhávání z kontextu ve velkém, zjednodušování za hranici užitečnosti. Odpovídat dobře na špatnou otázku nejde a tou to tady začíná.
Navíc i moje opakované snahy vysvětlit, že "zvukařina" nás nikdy neutlačovala, prostě nikdo nebere v potaz - to je jako kdyby někoho soudili za znásilnění a údajná oběť by marně vypovídala, že dotyčného nikdy nepotkala a nikdo ji nikdy neznásilnil...
H.M.
Navíc i moje opakované snahy vysvětlit, že "zvukařina" nás nikdy neutlačovala, prostě nikdo nebere v potaz - to je jako kdyby někoho soudili za znásilnění a údajná oběť by marně vypovídala, že dotyčného nikdy nepotkala a nikdo ji nikdy neznásilnil...
H.M.
-
MADMAX
Když to tady tak čtu (celé od stoletého začátku), tak nechápu, proč Dominik vůbec měl potřebu takové vlákno založit a proč ho někdo oživil. A mám pocit, že by možná admin udělal nejlépe, kdyby to celé smazal...
Jak pravil veliký klasik Jára Cimrman: "každé zbytečné slovo je zbytečné!"
Jak pravil veliký klasik Jára Cimrman: "každé zbytečné slovo je zbytečné!"
Pokud se to snažíte vysvětlit takto (poslední z několika podobných prohlášení):Zdeněk Prodance píše: Navíc i moje opakované snahy vysvětlit, že "zvukařina" nás nikdy neutlačovala, prostě nikdo nebere v potaz - to je jako kdyby někoho soudili za znásilnění a údajná oběť by marně vypovídala, že dotyčného nikdy nepotkala a nikdo ji nikdy neznásilnil...
H.M.
viz strana 6 o náhradě za RCF Art 312A zde: viewtopic.php?f=24&t=3438&start=75Zdeněk Prodance píše:Je fakt, že se tady za ty asi dva roky situace dost změnila, už nejsme lovnou zvěří a naši zákazníci vysmívanými pitomečky a "agenty", jako to bylo v době, kdy to tady všechno dirigoval pan Šafařík.
Tak se není čemu divit, že to řada lidí nechápe. Chápu, že význam zase převrátíte, že pod "zvukařina" asi myslíte "Šafařík" (a už vůbec nevadí, že ten byl jeden z posledních, kdo by tady dělal něco, co by se tak mohlo vykládat), přičemž ani pro jedno nemáte důkazy a jde jen o váši marketingovou politiku (že by další podoba guerilového marketingu?). Když už se na diskuzích chováte monopolně, tak přitom alespoň nekřičte, jak jste utlačovaní, to k sobě prostě nejde...
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Mně pan Šafařík s tímto forem nikdy nesplýval, vám ano ? Pokud jsem mohl mít nějaké pochybnosti, jaká je jeho skutečná pozice, tak ty jsou už roky fakticky vyvrácené, například právě v tomto vláknu a také jsem to zde konstatoval. Navíc on sem snad už ani nepíše, takže nevidím důvod se k tomu vůbec vracet.
Pokud máte problém s kauzalitou, tak si znovu projděte časovou osu, ono to opravdu není tak, že já bych se nejdřív "na diskuzích choval monopolně" a NÁSLEDNĚ si stěžoval na reakce, které to POTOM vyvolalo. Sem jsem dost dlouhé roky nepsal ani písmeno, ačkoli jsem k tomu byl i vyzýván a jen jsem začal, protože už opravdu ten pohárek přetekl tím, co sem psali jiní, jsem se stal monopolistou ? Jak - s pár desítkami, stovkami příspěvků v době, kdy vaše firma jich tady měla přes dva tisíce ?? Pravda je taková, že jste vy zde o svůj kvazimonopol přišli, ale já jsem ho nezískal. Já o něj nestojím, ale vás ta ztráta musí opravdu hrozně mrzet a asi i bolet...
H.M.
Tak jsem se ještě pro jistotu mrknul do statistik příspěvků, Audiopro stále vede nad Prodance poměrem skoro 2:1 a pan Šafařík je stále na prvním místě (ačkoli prakticky přestal psát už hodně dávno) a na druhém místě, tedy mezi námi, je pan Blahovec (tedy víceméně neutrál:-)
Pokud máte problém s kauzalitou, tak si znovu projděte časovou osu, ono to opravdu není tak, že já bych se nejdřív "na diskuzích choval monopolně" a NÁSLEDNĚ si stěžoval na reakce, které to POTOM vyvolalo. Sem jsem dost dlouhé roky nepsal ani písmeno, ačkoli jsem k tomu byl i vyzýván a jen jsem začal, protože už opravdu ten pohárek přetekl tím, co sem psali jiní, jsem se stal monopolistou ? Jak - s pár desítkami, stovkami příspěvků v době, kdy vaše firma jich tady měla přes dva tisíce ?? Pravda je taková, že jste vy zde o svůj kvazimonopol přišli, ale já jsem ho nezískal. Já o něj nestojím, ale vás ta ztráta musí opravdu hrozně mrzet a asi i bolet...
H.M.
Tak jsem se ještě pro jistotu mrknul do statistik příspěvků, Audiopro stále vede nad Prodance poměrem skoro 2:1 a pan Šafařík je stále na prvním místě (ačkoli prakticky přestal psát už hodně dávno) a na druhém místě, tedy mezi námi, je pan Blahovec (tedy víceméně neutrál:-)
Jenže vtip je v tom, že audiopro tu žádný monopol nikdy nemělo a toto je fórum hlavně pro zvukaře. No a protože je p. Šafařík zvukař, tak sem toho jaksi za ty dlouhé roky napsal dost.
A rady typu jak nazvučit nástroje, zpěváky, jaký interface jak vytvořit a ozvučit kde co skutečně neznamenají, že tu Audiopro mělo monopol, nebo že je psal jménem firmy, stejně jako je obtížné do podobných komentářů násilně míchat podprahouvé vzkazy "ulov prodance, ulov prodance". Tyto hlasy slyšíte snad jen vy.
A mimochodem, pokud tvrdíte, že to tu řídil pan Šafařík, tak v tom případě by "splývat" se zvukařinou skoro měl, ne? Možná vám rozsvítí paměť několik vašich citací z fóra Prodance:
17.září 2008, 12:49 hod: "..fakticky tam (zvukařina) vládne pan Šafařík z Audiopro a dělá reklamu své firmě a nasazuje na naše výrobky kde může...
17.září 2008 11:55 Volnější ? Jde o to forum Audiopro (míněna zvukařina), které se snaží tvářit jako nezávislé ?
19.června 2011, 21:03 hod: Určitě se nedá říct, že by sem přestali chodit zvukaři, to by se asi musela spousta lidí naštvat, co oni tedy vlastně jsou
Temata nevymýšlím, řeší se s čím kdo přijde. Když to porovnám se specializovaným zvukařským forem, tak si zas tak špatně nevedeme, tam má totiž skoro polovinu příspěvků pan Šafařík, protože tam on provozuje forum firmy Audiopro
...jak by si z toho někdo mohl vytvořit závěr, že pan Šafařík "splývá" s fórem? Natož pak že to tu řídí naše firma? Stejně jako hlasité obavy, že kdybyste sem napsal, tak tady vaše příspěvky nevydrží a budou smazány...
Ale hlavně. To že sem takhle píšete už pár let a nikdo vám v tom nebrání, NENÍ DŮKAZEM TOHO, JAK JSTE VLASTNÍ GENIALITOU A AUTORITOU HRDINNĚ ZBOURAL ZDEJŠÍ PARTYZÁNSKOU JEDNOTKU AUDIOPRO, KTERÁ TU POŘÁDALA HONY NA ZÁKAZNÍKY PRODANCE (A KTERÁ TO TU ŘÍDÍ), jak jste vysloveně, ale je to důkazem toho, že nic takového tu nikdy nebylo a celá ta kauza je jen vaší konstrukcí, kterou jste si vytvořil, abyste ji pak mohl s celou parádou "zbourat".
Takže teď zase Cimrmanův krok stranou a odvést debatu jinam, jen abyste nemusel být nucen zastávat názor, který sám sebe popírá...
A rady typu jak nazvučit nástroje, zpěváky, jaký interface jak vytvořit a ozvučit kde co skutečně neznamenají, že tu Audiopro mělo monopol, nebo že je psal jménem firmy, stejně jako je obtížné do podobných komentářů násilně míchat podprahouvé vzkazy "ulov prodance, ulov prodance". Tyto hlasy slyšíte snad jen vy.
A mimochodem, pokud tvrdíte, že to tu řídil pan Šafařík, tak v tom případě by "splývat" se zvukařinou skoro měl, ne? Možná vám rozsvítí paměť několik vašich citací z fóra Prodance:
17.září 2008, 12:49 hod: "..fakticky tam (zvukařina) vládne pan Šafařík z Audiopro a dělá reklamu své firmě a nasazuje na naše výrobky kde může...
17.září 2008 11:55 Volnější ? Jde o to forum Audiopro (míněna zvukařina), které se snaží tvářit jako nezávislé ?
19.června 2011, 21:03 hod: Určitě se nedá říct, že by sem přestali chodit zvukaři, to by se asi musela spousta lidí naštvat, co oni tedy vlastně jsou
Temata nevymýšlím, řeší se s čím kdo přijde. Když to porovnám se specializovaným zvukařským forem, tak si zas tak špatně nevedeme, tam má totiž skoro polovinu příspěvků pan Šafařík, protože tam on provozuje forum firmy Audiopro
...jak by si z toho někdo mohl vytvořit závěr, že pan Šafařík "splývá" s fórem? Natož pak že to tu řídí naše firma? Stejně jako hlasité obavy, že kdybyste sem napsal, tak tady vaše příspěvky nevydrží a budou smazány...
Ale hlavně. To že sem takhle píšete už pár let a nikdo vám v tom nebrání, NENÍ DŮKAZEM TOHO, JAK JSTE VLASTNÍ GENIALITOU A AUTORITOU HRDINNĚ ZBOURAL ZDEJŠÍ PARTYZÁNSKOU JEDNOTKU AUDIOPRO, KTERÁ TU POŘÁDALA HONY NA ZÁKAZNÍKY PRODANCE (A KTERÁ TO TU ŘÍDÍ), jak jste vysloveně, ale je to důkazem toho, že nic takového tu nikdy nebylo a celá ta kauza je jen vaší konstrukcí, kterou jste si vytvořil, abyste ji pak mohl s celou parádou "zbourat".
Takže teď zase Cimrmanův krok stranou a odvést debatu jinam, jen abyste nemusel být nucen zastávat názor, který sám sebe popírá...
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

To jste šel opravdu hodně zpátky, celé tři roky předtím, než jsem sem něco poprvé napsal a dokonce i pár měsíců potom. Jenže ona se situace vyjasnila a také současně změnila až v té době, viz právě toto vlákno. Myslím, že se nakonec stalo i trochu užitečným, protože koho snad zajímá vývoj mezifiremních vztahů zde, tak to v něm má v mnohem zhuštěnější formě. Tedy mně a asi i jiným přestal pan Šafařík s tímto forem splývat, Audiopro přišlo o ten kvazimonopol, pan Šafařík sem přestal psát a naopak vy jste se upnul na moje příspěvky a úplně ke každému musíte přidat nějaké hodnocení mne nebo Prodance. Abych řekl pravdu, to ani ten Šafařík (fakt to není urážka, někoho obecně známého označit jen příjmením) nebyl tak urputný, protože jako zvukař skutečně psal i takové příspěvky, které se s mými klidně míjely, začíná se mi po něm stýskat 
H.M.
H.M.
-
MADMAX
Já nechápu, proč si takoví inteligentní lidé, kterých si osobně i profesně velmi vážím, jako jste Vy, pane Mašín, i Vy, pane Svoboda, stejně jako pan Šafařík, musíte pořád "vjíždět do vlasů"? Je mi jasné, že kšeft je kšeft, ale je tohle v zájmu konkurenčního boje nutné?? Myslím si, že přístup "jedině moje zboží je to nejlepší a všichni ostatní prodávají předražené šmejdy" je typickým projevem "tržnicových prodejců" diskotékového póvlu - nebudu jmenovat, všichni jich známe dost. Vždyť inteligentnímu zákazníkovi to musí dojít, že žádná firma nevyrábí absolutně všechno top, a pokud čas od času pochválíte i zboží od konkurence (takové, které si to zaslouží), tak je to pro něj jen dalším utvrzením v tom, že jste fakt seriózní obchodníci, kteří navíc mají přehled.
Anebo to berete jako takové přátelské špičkování a v tom případě to chápu.
Anebo to berete jako takové přátelské špičkování a v tom případě to chápu.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Jo, je to možná zajímavé, proč s mými způsoby, které neměním už drahně let, má takový problém zrovna ing. Svoboda. Snad by mu mohlo být jasné, že mne nemůže na stará kolena už nic V TOMTO naučit ani odnaučit, může si na mne maximálně zvyknout nebo mne ignorovat. To neustálé lavírování na hraně, kdy mne obviňuje z používání různých METRŮ, ale současně nemůže žádnou zjevnou systematickou lumpárnu v těch kvantech mých MĚŘENÍ stále odhalit ( A JAK BY TO BYLO KRÁSNÉ:-) a hledání vždy toho nejhoršího možného výkladu všeho, s čím sem přijdu, opravdu nutné není. Nakonec sis jistě všiml, že jsem zřejmě právě tebe já podle něj měl obvinit z braní úplatků za psaní recenzí - napadla by tě taková blbost ? Já jen vím, jak se recenze dělají, nikdo nechce zadavatele poškozovat a tak na všem hledá spíš pozitiva a obvykle se (z docela dobrých důvodů, například odstranění věcných chyb, které by ani recenzentovi moc profil nevylepšily) text konzultuje. Mimochodem nedávno jsem četl o případu, kdy Uli zrušil reklamu tam, kde se mu recenze nelíbila - a to prosím venku, ne v našem "rybníčku" a není to nějaká pomluva.
Myslím, že Šafaříka můžeme naštěstí vynechat, protože má zřejmě zajímavější věci na práci, než se nekonečně se mnou hádat o bednách RCF a reproduktorech B&C, což je opravdu pole, kde mne z pochopitelných důvodů nikdy nebude snadné ani porazit ani odradit od odpovědi
Fakt znáš nějaké seriozní konkurenční obchody, kde nás pravidelně chválí za všechno dobré, co máme a děláme ? Jmenuj, nezatajuj, třeba to obměkčí mé okoralé srdce...
H.M.
Myslím, že Šafaříka můžeme naštěstí vynechat, protože má zřejmě zajímavější věci na práci, než se nekonečně se mnou hádat o bednách RCF a reproduktorech B&C, což je opravdu pole, kde mne z pochopitelných důvodů nikdy nebude snadné ani porazit ani odradit od odpovědi
Fakt znáš nějaké seriozní konkurenční obchody, kde nás pravidelně chválí za všechno dobré, co máme a děláme ? Jmenuj, nezatajuj, třeba to obměkčí mé okoralé srdce...
H.M.
Trollové se nemají krmit, máte pravdu 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Trolla poznáte spolehlivě podle toho, že nikdy nikomu s ničím nepomůže, obvykle to ani neumí, proto trolluje. Na mne to jednoduše nepasuje, můžu být klidně hodně nepříjemný, ale svoje jsem si na netu odpracoval. Takže mne s tímhle ani trochu nenaštvete, jsem mírně pobaven. V životě bych o vás neřekl, že jste troll, protože mne to nemůže ani napadnout.
Něco reálného - hledám kalotový tweeter, zřejmě Audax apod. s cca 2" cívkou, podobný Beymě MC115 - nějaké tipy ?
H.M.
Něco reálného - hledám kalotový tweeter, zřejmě Audax apod. s cca 2" cívkou, podobný Beymě MC115 - nějaké tipy ?
H.M.
-
MADMAX
Jinak slova pana Slovobody o "nekrmení trollů" se myslím naprosto netýkala Tebe, jen mně dával za pravdu, že tahle diskuse je svým způsobem zbytečná, jen trolly naplňuje tichou, tetelivou radostí nad tím, jak velkým obchodníkům zas lomcuje hercna.
Co se týče případných úplatků, jak jsi asi postřehl, několik mých posledních testů se týkalo produktů EV a Dynacord, tak to si zase budu muset říct o sedm v krabici od vína
-
MADMAX
Šmarjá, omlouvám se Viktorovi za toho Slovobodu, to opravdu, ale opravdu nebyl úmysl, jen trapný překlep.
A Huberte,[pana Šafaříka,

A Huberte,[pana Šafaříka,